Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja dzis robie ulubione danie Julki - makaron z kurczakiem i sosem smietanowo-szpinakowym z duzą ilościa czosnku ;)

moj syn też lubi takiego kurczaka. tylko malo szpinaku, a więcej daję sera pleśniowego tego niebieskiego, albo zielonego i serek topiony i pomidory suszone:yes:( modyfikacja makaronu Monsabii)

basiu ja uwielbiam podlużne plyty:p nawet gazowa mialam w prostokącie. wcześniej elektryczną mastercook też podlużna pięciopolową. uwielbiam je . myślę ,żę to kwestia przyzwyczajenia się. nie muszę sięgać daleko,żeby zobaczyć co mam w garnku:p..wszystko mi się mieści.

jedyna wada elektrycznych w/g mnie to,że trzeba uważac, żeby ci coś nie wykipilo na gorące pole( trudno się zmywa, a od razu to prawie nie wykonalne).też jak smazysz coś,a obok gotowalas , to lepiej zeby coś na tym gorącympolu jednak się gotowalo, bo jak chlapie ze smażenia to momentalnie pali się tluszcz( kropki) na gorącym polu.

ja już mam wprawę:p ale chyba jak masz elektryczną to ty też:p:p

a i z czyszczeniem po obiedzie trzeba poczekać ,ąz wystygnie:p dlatego ja chyba nastepnym razem postawię na indukcję

no to mnie zaskoczyłyście :)Znajoma mi też polecała 80 cm z Teki ,ale normalną,ale zobaczę tę podłużną,może to rzeczywiście wygodne i gdybym dała cegłę pod okap byłoby dalej dla tłuszczu pryskającego :)

Ja dzisja serwuję dzieciom danie lenia,ryż,śmietana,cynamon-mały to uwielbia

anetko dobrze:p mam delikatnie zapchane zatoki, ale biore chyba sinuspret i mi przechodzi:p

dziś mialam wczorajszego indyka w sosie tym razem koperkowym dla M

sobie zrobilam salatę lodową zlososiem

mlody jadł pierogi na mieście:p

basiu Ola u chyba mnie wyręczyla w odpowiedziach dotyczących płyty:lol2: