monika996 10.10.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Monia buziaki zostawiam i duzo zdrówka życzę aneta dzięki...... wlasnie siedzę w domu i pichcę coś na:yes: szybko:yes: dziecko po szkole spi. M jeszcze nie ma i nie wiem kiedy będzie , więc zostaje mi zrobić i potem zagrzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.10.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Monia - zdrówka życzę i też zaczynam się niepokoić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.10.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 a ja mam lenia, pogoda niefajna i u mnie będzie na obiad to samo co wczoraj:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.10.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Monia - zdrówka życzę i też zaczynam się niepokoić....Mirelko.... o co się niepokoisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.10.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 a ja mam lenia, pogoda niefajna i u mnie będzie na obiad to samo co wczoraj:lol2:u nas za to fajnie , tylko zimno....brrr ja muszę się pochwalić ,żę w pon. robilam cielęcinkę z czosnkiem wyszla przepyszna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.10.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Monia no właśnie zimnooooo, brrrrr....nawet do sklepu nie chce mi się wychodzić, zaledwie 7 stopni:sick: Mi została pierś z indyka w koperkowym sosie, więc tylko ziemniaki ugotuję i surówkę z selera zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.10.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 no to ja też mam pierś z indyka , ale zrobilam sosik pieczarkowy i ziemniaczki( przysmażę) , do tego ogorki konserwowe:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.10.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 taki zestaw jest cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 10.10.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 A ja dzis robie ulubione danie Julki - makaron z kurczakiem i sosem smietanowo-szpinakowym z duzą ilościa czosnku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.10.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 A ja dzis robie ulubione danie Julki - makaron z kurczakiem i sosem smietanowo-szpinakowym z duzą ilościa czosnku moj syn też lubi takiego kurczaka. tylko malo szpinaku, a więcej daję sera pleśniowego tego niebieskiego, albo zielonego i serek topiony i pomidory suszone:yes:( modyfikacja makaronu Monsabii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 10.10.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 A to jak tak się wszyscy chwalą co na obiad to to i ja . Dziś już za chwilkę papryczki nadziewane mięskiem mielonym z kaszą. Smacznego wszystkim życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.10.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 A to jak tak się wszyscy chwalą co na obiad to to i ja . Dziś już za chwilkę papryczki nadziewane mięskiem mielonym z kaszą. Smacznego wszystkim życzę.pyszne, uwielbiam takie papryczki i tradycyjne gołąbki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.10.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 moj syn też lubi takiego kurczaka. tylko malo szpinaku, a więcej daję sera pleśniowego tego niebieskiego, albo zielonego i serek topiony i pomidory suszone:yes:( modyfikacja makaronu Monsabii) Do szpinaku najlepsza gorgonzola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 10.10.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Do szpinaku najlepsza gorgonzola tak miało byc - ale okazało sie, że kawalątek który zalegał w lodówce lekko waniał już i bynajmniej nie gorgonzolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 10.10.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Monia powiedz mi jak Ci się smaży te piersi z kurczaka na Twojej płycie,bo masz tę prostokątną.Jak porównasz kwadratową do tej co masz to jakie są plusy i jakie minusy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.10.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 basiu ja uwielbiam podlużne plyty:p nawet gazowa mialam w prostokącie. wcześniej elektryczną mastercook też podlużna pięciopolową. uwielbiam je . myślę ,żę to kwestia przyzwyczajenia się. nie muszę sięgać daleko,żeby zobaczyć co mam w garnku:p..wszystko mi się mieści. jedyna wada elektrycznych w/g mnie to,że trzeba uważac, żeby ci coś nie wykipilo na gorące pole( trudno się zmywa, a od razu to prawie nie wykonalne).też jak smazysz coś,a obok gotowalas , to lepiej zeby coś na tym gorącympolu jednak się gotowalo, bo jak chlapie ze smażenia to momentalnie pali się tluszcz( kropki) na gorącym polu. ja już mam wprawę ale chyba jak masz elektryczną to ty też:p a i z czyszczeniem po obiedzie trzeba poczekać ,ąz wystygnie:p dlatego ja chyba nastepnym razem postawię na indukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.10.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 No właśnie to chyba zaleta ,że nie jest jakiś garnek dalej,Olu a jaką masz Ty płytę ,bo ja szukam indukcyjnej,no i jeszcze ,czy zmieszczą Ci się 4 duże garnki na niej w jednym czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.10.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Monia jak samopoczucie?co dzis pichcisz? do mnie tesciowie z obiadem przyjezdzaja, z gołąbkami:lol2:ja w zyciu goląbkow nierobilam:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.10.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 no to mnie zaskoczyłyście :)Znajoma mi też polecała 80 cm z Teki ,ale normalną,ale zobaczę tę podłużną,może to rzeczywiście wygodne i gdybym dała cegłę pod okap byłoby dalej dla tłuszczu pryskającego Ja dzisja serwuję dzieciom danie lenia,ryż,śmietana,cynamon-mały to uwielbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.10.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 anetko dobrze:p mam delikatnie zapchane zatoki, ale biore chyba sinuspret i mi przechodzi:p dziś mialam wczorajszego indyka w sosie tym razem koperkowym dla Msobie zrobilam salatę lodową zlososiemmlody jadł pierogi na mieście:p basiu Ola u chyba mnie wyręczyla w odpowiedziach dotyczących płyty:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.