Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

malkul już u ciebie bylam . ja jestem ciekawa jak jest u ciebie( bo z natloku wątków na fm nie pamiętam:cool:). mnie osobiście jeszcze podobaja się biale rzymskie - polprzeżrtoczyste rolety. ale po 1. u mnie nie pasują

a po2, trzeba mieć żaluzje zewnętrzne( bo jednak przy włączonym świetle wszystko widać:))

hej dziewczyny. Byliśmy w Krościenku koło Szczawnicy. pogoda byla cudna, poimprezowaliśmy na świeżym powietrzu przy ognisku . R:)

rowery mieliśmy to toszke pojezdziliśmy. Znajomi dzieciaki mieli , więc na ile sie dalo:)

korzystajmy z pogody , bo......w piatek mróz:jawdrop:

mnie tęskno do imprez wyjściowych . Odkąd Lena się urodziła to w zasadzie nigdzie nie bylismy. I teraz mamy zaproszenie na 10 list. na 40-ke koegi. I idziemy :wiggle: Juz zarezerwowałam miejscówkę dzieciakom u dziadków. Nam tez bo to w knajpie 200m od moich rodziców :yes: Ciesze sie bo to impreza z tańcami do rana ma byc :cool:

mnie tęskno do imprez wyjściowych . Odkąd Lena się urodziła to w zasadzie nigdzie nie bylismy. I teraz mamy zaproszenie na 10 list. na 40-ke koegi. I idziemy :wiggle: Juz zarezerwowałam miejscówkę dzieciakom u dziadków. Nam tez bo to w knajpie 200m od moich rodziców :yes: Ciesze sie bo to impreza z tańcami do rana ma byc :cool:
my będziemy robić prawdopodobnie 40 mojego M wtedy:)

będziemy tancować do samego rana razem więc:wave::wave: