1976pinacolada 05.11.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 perfum nie pije Ja prosta baba wódki mi nalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.11.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 perfum nie pije Ja prosta baba wódki mi nalej oj tam to nie perfumowane byłó dziewczyny wczoraj padłam - ta pogoda mnie wykonczy. ja chce słonce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.11.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Wczoraj szybko się połozyłam i czytałam, więc nie załapałam sie na Ballantines'a więc wypije chetnie z rana Ja tez chce słońca i ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.11.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 ja też bo dziś do 9-tej z łóżka wstać nie mogłam:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.11.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 A ja od 6:40 na nogach. I w koncu wróciłam do tematu mojej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.11.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 ja też bo dziś do 9-tej z łóżka wstać nie mogłam:eek:i ja też . o o 10 ćwiczenia, więc się zwloklam:D A ja od 6:40 na nogach. I w koncu wróciłam do tematu mojej sypialni czyli????????co będziesz robić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 06.11.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Monia Ciebie też pominęłam? Nie wyrabiam z wątkami Postaram się nadrobić ile wlezie. Serdecznie Ci dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.11.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Wczoraj szybko się połozyłam i czytałam, więc nie załapałam sie na Ballantines'a więc wypije chetnie z rana Ja tez chce słońca i ciepła Alu od rano. kobieto masz zdrowie:D Monia Ciebie też pominęłam? Nie wyrabiam z wątkami Postaram się nadrobić ile wlezie. Serdecznie Ci dziękuję za pomoc. cześć Aniu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 07.11.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Ja tez chce słońca i ciepła I ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.11.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 I ja... kto by nie chciał. ale musimy chyba juz się zimowo poprzestawiać - koniec cienkich ciuchow- czpki, szaliki i futrzaki:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 07.11.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 musimy chyba juz się zimowo poprzestawiać - koniec cienkich ciuchow- czpki, szaliki i futrzaki:bash: :bash: Nie cierpię zimy .Na dodatek w De rano ,później robi się widno ,a dziś padało i jeszcze o 8 było ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.11.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Ola i ja nie cierpie zimy- totalna porażka. u nas jest przepaskudnie dzis . i chyba tak bedzie do piątku:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 07.11.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Wiem ,że u Was dziś paskudnie Mój tato był dzisiaj w Krk i rozmawiałam z nim przez tel. I ja też nie cierpię zimy (tylko święta lubiem ),wysyłam trochę ciepełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.11.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Ola i ja nie cierpie zimy- totalna porażka. u nas jest przepaskudnie dzis . i chyba tak bedzie do piątku:eek: dla mnie jesien jest maskara...wykańcza mnie ta wilgoć w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 08.11.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Ola i ja nie cierpie zimy- totalna porażka. u nas jest przepaskudnie dzis . i chyba tak bedzie do piątku:eek: I ja też nie cierpię zimy (tylko święta lubiem ) I ja to samo - swieta sa super, ale pozna jesien i zima sama w sobie jest bleeee Toleruje tylko takie dni, kiedy jest bialo, lekki przymrozek i swieeci duuuuuzo slonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.11.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 dziewczyny u nas dziś słoneczko swieci. przegoniłyśmy pluchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.11.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Monia, miłego dzionka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.11.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 ola;) dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 08.11.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 dziewczyny u nas dziś słoneczko swieci. przegoniłyśmy pluchę A u nas nadal paskudnie A w ogóle co słychać w sprawach urodowych ???:rolleyes:skusiłaś się na rzęski ??.Ja postanowiłam zaszaleć ,w grudniu umówiłam się na ombrę ,no i mam trochę cykora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.11.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ola zostaję przy swoich. korci mnie ,ale wiem ,że nie wytrzymam długo. po za tym u nas są tak , te rzęsy popularne, jak kiedys tipsy, że chyba nie.... a włosy rob, super ci będzie, ale zrob sobie taki kolor jak ma Szulim, i ciut o 2 tony ciemniejsze konce:yes: ja mam ombre , ale po swojemu:yes: taki balejage z jasniejszym dolem, bardzo naturalnie wygląda. a tak po......................... za tym schodząc na domowe tematy. Złamała mi się szufelka do odkurzacza centralnego:eek: na razie daję radę , schylam się i recznie otwieram. Ale muszę zamowić nową aha i taras dalej nieuprzatniety;) piję kawkę i zmykam na spotkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts