Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wczoraj szybko się połozyłam i czytałam, więc nie załapałam sie na Ballantines'a więc wypije chetnie z rana :)

Ja tez chce słońca i ciepła :)

Alu od rano. kobieto masz zdrowie:D

Monia Ciebie też pominęłam? Nie wyrabiam z wątkami :) Postaram się nadrobić ile wlezie. Serdecznie Ci dziękuję za pomoc.
cześć Aniu:D

Ola i ja nie cierpie zimy- totalna porażka.

u nas jest przepaskudnie dzis . i chyba tak bedzie do piątku:eek:

I ja też nie cierpię zimy :sick:(tylko święta lubiem:lol:)

I ja to samo - swieta sa super, ale pozna jesien i zima sama w sobie jest bleeee :sick:

Toleruje tylko takie dni, kiedy jest bialo, lekki przymrozek i swieeci duuuuuzo slonka :yes: :D

Ola zostaję przy swoich. korci mnie ,ale wiem ,że nie wytrzymam długo. po za tym u nas są tak , te rzęsy popularne, jak kiedys tipsy, że chyba nie....

a włosy rob, super ci będzie, ale zrob sobie taki kolor jak ma Szulim, i ciut o 2 tony ciemniejsze konce:yes:

ja mam ombre , ale po swojemu:yes: taki balejage z jasniejszym dolem, bardzo naturalnie wygląda.

a tak po......................... za tym schodząc na domowe tematy. Złamała mi się szufelka do odkurzacza centralnego:eek: na razie daję radę , schylam się i recznie otwieram. Ale muszę zamowić nową:eek:

aha i taras dalej nieuprzatniety;)

piję kawkę i zmykam na spotkanko :)