emiranda 09.11.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 MIłego dzionka życze Moniko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 09.11.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ola zostaję przy swoich. korci mnie ,ale wiem ,że nie wytrzymam długo. po za tym u nas są tak , te rzęsy popularne, jak kiedys tipsy, że chyba nie.... a włosy rob, super ci będzie, ale zrob sobie taki kolor jak ma Szulim, i ciut o 2 tony ciemniejsze konce:yes: ja mam ombre , ale po swojemu:yes: taki balejage z jasniejszym dolem, bardzo naturalnie wygląda. a tak po......................... za tym schodząc na domowe tematy. Złamała mi się szufelka do odkurzacza centralnego:eek: na razie daję radę , schylam się i recznie otwieram. Ale muszę zamowić nową aha i taras dalej nieuprzatniety;) piję kawkę i zmykam na spotkanko Własnie fryzjerka mnie namawiała ,że podobno będzie mi tak ładnie ,srutu-tutu ,no i dałam się przekonać ,zobaczymy co z tego wyjdzie .Ja mam mieć ciemniejszą górę (coby odrostów nie było szybko widać )i jaśniejszy dół .Ale wszystko bardzo delikatnie ,zobaczymy ,sama jestem ciekawa Zamawiaj szufelkę ,co się będziesz męczyć Mam nadzieję ,że spotkanko udane .Miłego wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.11.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 ola już w domu siedzę . dziś obiad szybki- syn na mieście, m tatara, a ja pierogo zamrożone( od mamy) ruskie oczywiście ślicznie ci będzie w tych włoskach. jak nie będzie ci pasować m przemalujesz, a :yes:co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 09.11.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 mniam ..........uwielbiam ruskie ,a od mamy najbardziej Do włosów ,tak samo podchodzę ,jak będzie źle ,to się przefarbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.11.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Monia - a tę choinke 2,30 z giełdy to kupujesz w doniczce czy cietą ?? Bo cieta chyba szybko traci igły/ usycha a nie wiem czy takbie duze w donicach sprzedają ?? Bo ja w tym roku tez dużą muszem mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.11.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 kinga takich duzych nie ma w doniczkach, niestety:) ja kupuję cięta , i powiem ci ,że te szwdzkie, czy dunskie są wycinane kilka tygodni wcześniej i transportowane do nas/ Ja staram się z polskich szkólek kupować , choć w tamtym roku kupilam z polskiej- " niby" i za tydzień w domu uschła. ledwo świąt doczekała. my tydzień wcześniej ubieramy. Chyba pan metki podmienił, bo polskie mają inny kolor, a dunskie inny....... pan cwaniak - goral zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.11.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 mniam ..........uwielbiam ruskie ,a od mamy najbardziej Do włosów ,tak samo podchodzę ,jak będzie źle ,to się przefarbuję Ola i ja lubię . ja robię farsz, mama lepi około 100-150, więc mrożę. moja mama własnie we wtorek przyjedzie do mnie z Ostrowca , więc znow będziemy lepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 09.11.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Monia,a ja kupuję 250cm.w donicy .Będąc w Pl,już byłam zobaczyć i sobie już nawet zarezerwowałam :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.11.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 tak.... ile taka kosztuje.... i na pewno cięzka..... ja nie mam gdzie jej wsadzić. Mam maly ogrodek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 10.11.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 U nas 210zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.11.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 cześc dziewczęta wlasnie mam przerwę na kawę i fm( as usually) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.11.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 my od 6 lat kupujemy jodłę kaukazką. Wytrzymuje u nas 3 tygodnie (potem już sama ją wywalam bo mi przeszkadza). Nawet w blokach choć stała obok kaloryfera to jej nie opadały igły. A i wyglądem najbardziej mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.11.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Monia co to za lampy w sypiali co pokazałas u Kini ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.11.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Ivy to są inspirowane bijou-kupione w Castoramie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 13.11.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Zaś pierooogi.... I znów będę musiała dziś lecieć, kupić i zjeść Będziecie winne mojej nadwadze drogie Panie! Jak rozpoznać choinkę polską od niepolskiej? Ja potrafię tylko sosnę od świerka odróżnić, jodłę od świerka już niekoniecznie I z doświadczenia Waszego to która się najdłużej trzymają? Sosny zdaje się... Ale jodły najładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.11.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Ale jodły najładniejsze. skąd wiesz, że jodły skoro nie odróżniasz ich od świerków Ps. ja przytyłam 22 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 13.11.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 skąd wiesz, że jodły skoro nie odróżniasz ich od świerków Pan na bazarku mi powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 13.11.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 skąd wiesz, że jodły skoro nie odróżniasz ich od świerków Ps. ja przytyłam 22 kg chyba dodałaś jedna dwójkę za dużo:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.11.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Pan na bazarku mi powiedział chyba dodałaś jedna dwójkę za dużo:confused: dodałaś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.11.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 my od 6 lat kupujemy jodłę kaukazką. Wytrzymuje u nas 3 tygodnie (potem już sama ją wywalam bo mi przeszkadza). Nawet w blokach choć stała obok kaloryfera to jej nie opadały igły. A i wyglądem najbardziej mi się podoba. Ale ona nie pachnie kozą, ale potwierdzzam. długo sie trzyma jest piękna równa i igły jej nie opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts