Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ola zostaję przy swoich. korci mnie ,ale wiem ,że nie wytrzymam długo. po za tym u nas są tak , te rzęsy popularne, jak kiedys tipsy, że chyba nie....

a włosy rob, super ci będzie, ale zrob sobie taki kolor jak ma Szulim, i ciut o 2 tony ciemniejsze konce:yes:

ja mam ombre , ale po swojemu:yes: taki balejage z jasniejszym dolem, bardzo naturalnie wygląda.

a tak po......................... za tym schodząc na domowe tematy. Złamała mi się szufelka do odkurzacza centralnego:eek: na razie daję radę , schylam się i recznie otwieram. Ale muszę zamowić nową:eek:

aha i taras dalej nieuprzatniety;)

piję kawkę i zmykam na spotkanko :)

Własnie fryzjerka mnie namawiała ,że podobno będzie mi tak ładnie ,srutu-tutu ;),no i dałam się przekonać :yes:,zobaczymy co z tego wyjdzie ;).Ja mam mieć ciemniejszą górę (coby odrostów nie było szybko widać ;))i jaśniejszy dół :yes:.Ale wszystko bardzo delikatnie ,zobaczymy ,sama jestem ciekawa :)

Zamawiaj szufelkę ,co się będziesz męczyć :D

Mam nadzieję ,że spotkanko udane :yes:.Miłego wieczorku :hug:

kinga takich duzych nie ma w doniczkach, niestety:) ja kupuję cięta , i powiem ci ,że te szwdzkie, czy dunskie są wycinane kilka tygodni wcześniej i transportowane do nas/ Ja staram się z polskich szkólek kupować , choć w tamtym roku kupilam z polskiej- " niby" i za tydzień w domu uschła. ledwo świąt doczekała.:bash: my tydzień wcześniej ubieramy. Chyba pan metki podmienił, bo polskie mają inny kolor, a dunskie inny....... pan cwaniak - goral zresztą

mniam ..........uwielbiam ruskie ,a od mamy najbardziej :D

Do włosów ,tak samo podchodzę :yes:,jak będzie źle ,to się przefarbuję ;)

Ola i ja lubię . ja robię farsz, mama lepi około 100-150, więc mrożę.

moja mama własnie we wtorek przyjedzie do mnie z Ostrowca , więc znow będziemy lepić:D

Zaś pierooogi.... I znów będę musiała dziś lecieć, kupić i zjeść ;) Będziecie winne mojej nadwadze drogie Panie! ;)

Jak rozpoznać choinkę polską od niepolskiej? Ja potrafię tylko sosnę od świerka odróżnić, jodłę od świerka już niekoniecznie ;) I z doświadczenia Waszego to która się najdłużej trzymają? Sosny zdaje się... Ale jodły najładniejsze.

my od 6 lat kupujemy jodłę kaukazką. Wytrzymuje u nas 3 tygodnie (potem już sama ją wywalam bo mi przeszkadza). Nawet w blokach choć stała obok kaloryfera to jej nie opadały igły. A i wyglądem najbardziej mi się podoba.

Ale ona nie pachnie kozą, ale potwierdzzam. długo sie trzyma jest piękna równa i igły jej nie opadają :)