mazo 18.05.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Gratulacje! niech Wam się dobrze mieszka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 18.05.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Super, gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 18.05.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 tempo macie zabójcze, super! niech Wam sie dobrze mieszka! i czekamy na fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 18.05.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 dziewczyny dziękuję!!!!! góra gotowa czyściutka. środekmamy przestój do wtorku w przyszlym tygodniu.płyta na sciane przyszla matowa, miała być w połysku. trzeba polakierować. i jeszcze granit na blat tez koło srody w przyszłym tygodniu. jutro drzwi szklane na środek. dół2 pary drzwi do zamontowania. lustra , wanna do podłaczenia, papiery do zdjecia, garaż do wysprzatania, pokoik do aranżacji. pole , czy u was dwórbrama!!!!!! teraz sidzę w kuchni bez blat i pije wino na parapetówę!!!wczoraj była rodzinna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 23.05.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 dawno mnie nie było. rozpakowujemy się. drzwi szklane już są. niestety bez kompletnych framug. stolarz zostawił przed garażem i auto po nich przejechało:jawdrop:ściana z mdf nadal nie zrobiona. hol na dole gotowy. jutro wielkie szorowanie garażu.już gotuje , ale tylko w piekarniku.kawka z siemensa pyszna.barierek jeszcze nie ma.Mur nasiąka wodą pod spodu, a w srodę miał być pokryty marmolitem. nic z tego najpierw trzeba go poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 23.05.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 ależ masz gonitwę myśli, zupełnie jak moja przyjaciółka z liceum:) super, że pijesz już kawkę - masz już taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 23.05.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 jestem po matematycznej. w punktach najlepiej mi się myśli zbiera.szybko i krótko. Mam taras!!!! nawet już ogród założony. trawa czeka na rozłożenie. najpierw muszą zatrzeć ten cholerny mur. ale z tobą chyba nie chodziłam do liceum skonczyłam w Ostrowcu św. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 23.05.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 ze mną nie, ale mam dobrą kumpelę z Ostrowca! Może z nią? Ptak ma na nazwisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 24.05.2011 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 nie znam. chyba nie moje lata!!!! wydaje mi się ,że jesteś młodsza. Ptak uczyła mnie rosyjskiego w liceum. już 19 lat matury:) właśnie wstałam dziś syn ma urodziny i zabieram się do pieczenia. jakoś nie mogę się zebrać. dziś tylko szorowanie garażu i segregowanie pozostałości paczek. miałam tyle śmieci po przeprowdzce i sprzataniu działki przed wyrówniem, że kontenera brakło. a nadal zbieram kartony. jeszcze papierów nie zdjęlam ze schodów. ale dziś to zrobimy, bo wczoraj się pośliznęłam. juz tylko panom z wykończeniówki zostają pantofle.. kupiłam 3 pary . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 24.05.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 fotki, fotki, fotkiogród??!! szok, wymiatasz po całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 24.05.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 jeszcze nie miałam czasu odgrzebać aparatu.ogród to dużo powiedziane. ja nie lubię grzebać w ziemi. to mnie w ogóle nie relaksuje, a wręcz przeciwnie. więc trawa. tuje wzdłuż ogrodzenia, aby same rosły .Na razie 2 drzewa katalpa i śliwa japońska. szpaler kosówki mini. szpaler bukszpanu. 2 skarpy z irgi i bluszcza. lawenda przy tarasie. Magnolia. jak będzie zatarty mur iposadzona trawa , jeszcze dam trawę przy murze dekoracyjną i wino, aby mur się zarastał. i tyle ogrodu.Dziś dzień spokoju. sprzątamy z moją panią sprzątającą parter, garaż i wielką łazienkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 24.05.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 znaknie mamy jum z znaku zakazu postoju. przyjechali , wykopali i na koniec zadzwonili zameldować ,że go nie ma. I to w tej kolejności!jednak warto trochę się poświęcić i pochodzić po urzędach.dziś dalszy dzień z ekipami. zakladanie lamp, kontaktów, mur na zewnątrz- kryją go blachą.mur zle zaizolowany folią od dołu( kostki )i nasiąka wodą . jutro poprawiają, a miał być jutro zacierany:offtopic:znów opóznienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 25.05.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Gratuluję przeprowadzki. Tempo do zazdroszczenia.Monia mogę ponowić prośbę o stolarza od szafek łazienkowych i jeszcze od drzwi (mój mi oznajmił że będzie miał moce przerobowe z końcem października a ja chce w sierpniu się wprowadzić). Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 25.05.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Śliczne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 26.05.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Dziś u nas w domu prawie jak dzień sądu ostatecznego. znów wino !!!!1. Zamontowali blaty, są cudne. ale musi być. żle zaimpregnowane do poprawki. do poniedziałku mam używać.blat granit szczotkowany ciemny grafit.2. zaczęli montować wyczekiwaną ścianę telewizyjną. płyty docięte krzywo. jutro porwaka.3. zaczęta wysoka obudowa w kuchni z tej płyty o telewizyjna/4.klimatyzacja działa!!!ale dzisd:)nie ma upału!!!5.Szyba na kładce wstawiona. wciągnęli 120 kilo. i porysowali przy montażu w szynie!!!!! do porawki. juz minęla mi złość po lamce wina!!!6. mur zatarty klejem, a wcześniej osiatkowany.7. mó rozwód z mężem się zbliża:offtopic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 26.05.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Marek Pałgan - nazwisko chyba ma od "pałagana":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 27.05.2011 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Monika - mam pytanie odnośnie klimatyzacji.Zakładam że macie więcej niż jedno urządzenie - robiliście jedną sprężarkę na wszystkie, czy każda część wewnętrzna ma swoją sprężarkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 30.05.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 salikmamy 2 sprężarki. na sypialnie ( 2 klimatyzatory wewnątrz)i na część salonową ( też 2). super chłód w domu ze ścianą z okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 30.05.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 My ostatecznie zrezygnowaliśmy z robienia instalacji pod klimatyzatory. Raz że ryzyko grzybów, a mamy dzieci alergików, dwa że duże ryzyko zwiększonej zachorowalności bo jednak spore skoki temperatury są zdradliwe. Może kiedyś, kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 30.05.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 no wiem. mój mąż już sie podziębił przez klimę w aucie. ale coż , inaczej by się u nas nie dało rady mieszkać . w sypialni mamy klimatyzatory jak najdalej od łózka.mamy juz doświadczenie, bo w poprzednim domu nie mieliśmy. i były takie dni, że nie korzystaliśmy z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts