Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie :no: :( :( :( :bash:

Dwie ciąze i obie po 22 kg :bash: Po pierwszej zostało mi 4kg :( (z 49 na 53) i po drugiej kolejne 4 :bash: Musze zrzucic do 53 bo czuję, że to dla mnie optymalna waga (166cm)

Widziałam Cię u Ciebie choć tylko górę, więc nie widać tam dodatkowych kilogramów ;).

Ja przytyłam 20 kg, zgubiłam, ale 2 lata temu przytyłam nagle i nie mogę zgubić 3 kg :bash:.

Widziałam Cię u Ciebie choć tylko górę, więc nie widać tam dodatkowych kilogramów ;).

Ja przytyłam 20 kg, zgubiłam, ale 2 lata temu przytyłam nagle i nie mogę zgubić 3 kg :bash:.

Daila - ja mam własnie zastrzezenia do góry :yes: paradoksalnie cały nadprogramowy tłuszcz mam zgromadzony na plecach i ramionach :sick: Wiem, głupie miejsca. Chyba wolałabym juz w doopsku czy udach bo to łatwiej zakryc :( Ech,,,,,

Daila - ja mam własnie zastrzezenia do góry :yes: paradoksalnie cały nadprogramowy tłuszcz mam zgromadzony na plecach i ramionach :sick: Wiem, głupie miejsca. Chyba wolałabym juz w doopsku czy udach bo to łatwiej zakryc :( Ech,,,,,

U mnie na odwrót w dupsko i bioderka poszło i wierz mi nie czuję się z tym dobrze :( i nie wiem jak się tego pozbyć bo ja nigdy na diecie nie byłam :D, tylko tak jakoś samo się gubiło tzn. nie podżerałam.

cześc dziewczyny. no to u mnie się zrobiło wagowo;)

kinga jednak nie 22 , tylko 8 to robi róznicę, :p schudnij do 53 i będzie git, chociaż wiesz ,że u nas już kości ważą:o

ja jak rodziłam mojego syna ważyłam 6 kg. a teraz 59:jawdrop: po porodzie 50. i tak przez kilka lat , potem 53, a od 2008 r, 57 włacznie z budową tego domu. po przeprowadzce w maju 2011 waga podskoczyła do 59 i nic nie rusza. a chcialabym 57, bo u mnie doopsko i nogi ważą

cześc dziewczyny. no to u mnie się zrobiło wagowo;)

kinga jednak nie 22 , tylko 8 to robi róznicę, :p schudnij do 53 i będzie git, chociaż wiesz ,że u nas już kości ważą:o

ja jak rodziłam mojego syna ważyłam 6 kg. a teraz 59:jawdrop: po porodzie 50. i tak przez kilka lat , potem 53, a od 2008 r, 57 włacznie z budową tego domu. po przeprowadzce w maju 2011 waga podskoczyła do 59 i nic nie rusza. a chcialabym 57, bo u mnie doopsko i nogi ważą

Monia - w ciązy jednej i drugiej przytyłam po 22 kg. Nie ze mi zostało tylko tyle w ciązy byłam cięższa.

6kg, hmmmmm..... to miałaś chyba wtedy z pół roku :rotfl:

Też moni nie zrozumiałam ... 6 kg ?

Ja stale waże i ważyłam 59 kg. W ciąży doszło mi 23 kg. A dodam, że So miała niską wagę urodzeniową (1800g) więc to wszystko poszło mi nie tyle w brzuch co w całe ciało. No ale po latach na szczęście doszłam do siebie :).