Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

skąd wiesz?????

moj miał 2 tygodnie temu, impreza byla podwojna - dla rodziny i dla znajomych;)

To moja słodka tajemnica Pasiulka ma jedną cyfrę w grudniu a Ty do tej cyfry tylko zero i juz wiem kiedy macie urodziny :lol2: Strzelcunie :lol2: Zawsze o rok młodsze od tych co urodziły się w styczniu :rotfl:

Moni,dziękuję baaaaardzo za zdjęcia ,za piękne zdjęcia :hug::hug:.Świetna z Ciebie babka :yes:(to już wiem z rozmów telefonicznych :wiggle:),a teraz widzę jeszcze ,że z dystansem do siebie (extra czapka ):cool:.Super :).Wiesz ,ja nie lubię ludzi ,uważających się za NAJpiękniejszych ,NAJmądrzejszych ,mających NAJwspanialszą rodzinę ,etc.,jak tylko ich wyczuję ,staram się od nich zdystansować ;).Ty taka nie jesteś :no: i za to Cię tak lubię :hug::hug:

p.s.Twój m również baaaaardzo młodo wygląda :yes:

ola jak ma takie fajne koleżanki to czuję się naj;)

Mowisz,że mlodo M wygląda :p:P mlodziej od żonki:lol2: a wiesz ,że mężczyzni wolniej sie starzeją. dlatego trzeba brać starsz\ych. moj niestety tylko rok starszy;)

czapa kupiona dla jaj na wyjazd - przydała się;)

Ola idealnie;) wybralas

choć ja nie mowię ,że żle;) muszę się starać:lol2::lol2::lol2:

dzięki ci dzięki

muszę jakies bomkowe zakupy poczynić , bo u mnie na fm posucha;) bardzo mi się podobja tywoje bomki, tylko ja mam tyle czarnych,że co z nimi zrobię . muszę coś pokupować i powymyślać do nich.

ale fajnie ,że u nas ceplo i nie ma śniegu , niech będzie tak jak najdłużej

muszę jakies bomkowe zakupy poczynić , bo u mnie na fm posucha;) bardzo mi się podobja tywoje bomki, tylko ja mam tyle czarnych,że co z nimi zrobię . muszę coś pokupować i powymyślać do nich.

ale fajnie ,że u nas ceplo i nie ma śniegu , niech będzie tak jak najdłużej

Ja też mam 40 czarnych :yes:.Myslę ,ze to w sam raz na 2,5 metrową choinkę :yes:Reszta to już biel ,srebro ,no i przezroczystości ,które chyba podobają mi się najbardziej :rolleyes:.A najlepsze są te sople ,które przytachałam od Karolki,piękne :cool:

Czekam w takim razie na Twoje zakupy :wiggle:

Moni,dziękuję baaaaardzo za zdjęcia ,za piękne zdjęcia :hug::hug:.Świetna z Ciebie babka :yes:(to już wiem z rozmów telefonicznych :wiggle:),a teraz widzę jeszcze ,że z dystansem do siebie (extra czapka ):cool:.Super :).Wiesz ,ja nie lubię ludzi ,uważających się za NAJpiękniejszych ,NAJmądrzejszych ,mających NAJwspanialszą rodzinę ,etc.,jak tylko ich wyczuję ,staram się od nich zdystansować ;).Ty taka nie jesteś :no: i za to Cię tak lubię :hug::hug:

p.s.Twój m również baaaaardzo młodo wygląda :yes:

Ola cos Ty przeciez MOnia ciągle swoje zdjęcia pokazuje, żeby wszyscy widzieli jak młodo wygląda, wcale o tym nie musi mówić :rotfl:

Ja cenie Monię za bezkonfliktowość i jeden jej telefon do mnie pokazał mi, ze bardzo się pzrejmuje sprawami innych, Monia jeszcze raz dziękuję :hug::hug::hug:

EDIT i jeszcze jedno dzisiaj w Carefurze widziałam piekne białe bomki posrebrzane wcale niedrogie, naprawde mi sie podobały :)

Edytowane przez emiranda

Monia - piateczka :D Ja tez mat-fiz. NAJlepszy profil :D

hmmm. tylko Kinga robiąc zaania z moim synem muszę powtarzać materiał;) więc ma Pana od matematyki..... zresztą ja nie jestem w stanie mu wytlumaczyć , bo dla mnie jest coś zrozumiale, i nie mogę pojąc , jak inni tego nie widzą:eek::eek::eek::eek: nie nadaje się tlumaczenia. Mogę rozwiązać i tyle;)

alu 8 lattttt. fiu, fiu ......