Daila 18.11.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 (edytowane) Z tego co pamiętam to Monia z grudnia jest z początku jakoś. Edit Już wiem, ale niech się sama przyzna Edytowane 18 Listopada 2012 przez Daila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.11.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Z tego co pamiętam to Monia z grudnia jest z początku jakoś. Edit Już wiem, ale niech się sama przyznabyły ur. mojego M. ja tak jak Daila mowi grudniowa jestem, jak Pasiulka:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.11.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 To wszystkiego dobrego dla M 100 lat I ja już wiem kiedy masz urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.11.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 skąd wiesz????? moj miał 2 tygodnie temu, impreza byla podwojna - dla rodziny i dla znajomych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.11.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 były ur. mojego M. ja tak jak Daila mowi grudniowa jestem, jak Pasiulka:P no właśnie tak mi się wydawało:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.11.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 no właśnie tak mi się wydawało:rolleyes: Strzelce jesteśmy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.11.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 skąd wiesz????? moj miał 2 tygodnie temu, impreza byla podwojna - dla rodziny i dla znajomych;) To moja słodka tajemnica Pasiulka ma jedną cyfrę w grudniu a Ty do tej cyfry tylko zero i juz wiem kiedy macie urodziny Strzelcunie Zawsze o rok młodsze od tych co urodziły się w styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.11.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 alu zgadza się .o rok mlodsze od reszty rocznika i to coraz bardziej lubię w mojej dacie urodzin:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 19.11.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Moni,dziękuję baaaaardzo za zdjęcia ,za piękne zdjęcia :hug:.Świetna z Ciebie babka (to już wiem z rozmów telefonicznych ),a teraz widzę jeszcze ,że z dystansem do siebie (extra czapka ).Super .Wiesz ,ja nie lubię ludzi ,uważających się za NAJpiękniejszych ,NAJmądrzejszych ,mających NAJwspanialszą rodzinę ,etc.,jak tylko ich wyczuję ,staram się od nich zdystansować .Ty taka nie jesteś i za to Cię tak lubię :hug: p.s.Twój m również baaaaardzo młodo wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.11.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 ola jak ma takie fajne koleżanki to czuję się naj;) Mowisz,że mlodo M wygląda :P mlodziej od żonki:lol2: a wiesz ,że mężczyzni wolniej sie starzeją. dlatego trzeba brać starsz\ych. moj niestety tylko rok starszy;) czapa kupiona dla jaj na wyjazd - przydała się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 19.11.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Nie no ,młodziej od żonki nie :no:.Akurat idealnie do siebie pasujecie Mówisz trzeba brać starszych to dobrze ,mój starszy 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.11.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Ola idealnie;) wybralas choć ja nie mowię ,że żle;) muszę się starać:lol2: dzięki ci dzięki muszę jakies bomkowe zakupy poczynić , bo u mnie na fm posucha;) bardzo mi się podobja tywoje bomki, tylko ja mam tyle czarnych,że co z nimi zrobię . muszę coś pokupować i powymyślać do nich. ale fajnie ,że u nas ceplo i nie ma śniegu , niech będzie tak jak najdłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.11.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Mówisz trzeba brać starszych to dobrze ,mój starszy 5 lat moj 6 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.11.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 moj 6 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.11.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 A ja mam 8 lat młodszego i uważam, że to jest super Odmaładzam się przy nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 19.11.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 muszę jakies bomkowe zakupy poczynić , bo u mnie na fm posucha;) bardzo mi się podobja tywoje bomki, tylko ja mam tyle czarnych,że co z nimi zrobię . muszę coś pokupować i powymyślać do nich. ale fajnie ,że u nas ceplo i nie ma śniegu , niech będzie tak jak najdłużej Ja też mam 40 czarnych .Myslę ,ze to w sam raz na 2,5 metrową choinkę :yes:Reszta to już biel ,srebro ,no i przezroczystości ,które chyba podobają mi się najbardziej .A najlepsze są te sople ,które przytachałam od Karolki,piękne Czekam w takim razie na Twoje zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.11.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 (edytowane) Moni,dziękuję baaaaardzo za zdjęcia ,za piękne zdjęcia :hug:.Świetna z Ciebie babka (to już wiem z rozmów telefonicznych ),a teraz widzę jeszcze ,że z dystansem do siebie (extra czapka ).Super .Wiesz ,ja nie lubię ludzi ,uważających się za NAJpiękniejszych ,NAJmądrzejszych ,mających NAJwspanialszą rodzinę ,etc.,jak tylko ich wyczuję ,staram się od nich zdystansować .Ty taka nie jesteś i za to Cię tak lubię :hug: p.s.Twój m również baaaaardzo młodo wygląda Ola cos Ty przeciez MOnia ciągle swoje zdjęcia pokazuje, żeby wszyscy widzieli jak młodo wygląda, wcale o tym nie musi mówić Ja cenie Monię za bezkonfliktowość i jeden jej telefon do mnie pokazał mi, ze bardzo się pzrejmuje sprawami innych, Monia jeszcze raz dziękuję :hug: EDIT i jeszcze jedno dzisiaj w Carefurze widziałam piekne białe bomki posrebrzane wcale niedrogie, naprawde mi sie podobały Edytowane 20 Listopada 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.11.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 alu to ty masz więcej testosteronu i jak facet za młodymi się oglądasz:P olu ale ja nie mam tak jasnych wnętrz jak twoje. u mnie niestety nie pasuje bialy- sofa czarna, scianaz tv ciemna, stol czarny, kuchnia grafitowa i co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.11.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Monia - piateczka Ja tez mat-fiz. NAJlepszy profil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.11.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Monia - piateczka Ja tez mat-fiz. NAJlepszy profil hmmm. tylko Kinga robiąc zaania z moim synem muszę powtarzać materiał więc ma Pana od matematyki..... zresztą ja nie jestem w stanie mu wytlumaczyć , bo dla mnie jest coś zrozumiale, i nie mogę pojąc , jak inni tego nie widzą:eek::eek: nie nadaje się tlumaczenia. Mogę rozwiązać i tyle;) alu 8 lattttt. fiu, fiu ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts