Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ma byc w Bochni w kopalni chyba... Ale na razie na maraton sie nie nadaje... :rolleyes:

Oooo! to moze ja ...? A maraton czego? Bo jak siedzenia na fm to wygraną mam zapewnioną :rotfl:

=====================================================

Monia - wiem o tej piżamce :yes: mówiłas mi kedys przez telefon :yes: Myslisz że moja też w tej kiecce do 6 roku bedzie chodzić :rotfl: Kurde- piżama by przeszła bo tylko domownicy wiedzą ale kiecka przedszkolna :sick: Swoją droga to się uspokoiłam bo teraz wiem, że nie tylko moja tak wymyśla :rolleyes: Na jutro sobie przygotowała bluzeczkę z sarenką (Bambi) ale co rano bedzie to chyba nawet Pan Bóg nie wie :rotfl:

kinga maraton w fm to już masz złoto;)

ja woziłam tę piżamkę w torbie, jakby dziecko chcialo usnąc w aucie , to ją sobie zakladał np. na dresik i usypiał:lol2:

Film był bardzo fajny. I Stuhr i Czop byli bardzo dobrzy:yes: polecam , lubię takie filmy, ktore odkopują nasze polskie wady.

dziewczyny sprubuje przezroczyste białe, ale może znajdę przezroczyste czarne,

monia matowe mam czarne, ale dokupię...... chyba pojdę w czern we wszystkich odcieniach i fakturach. Kurcze święta dopiero były, a tu już drugie w nowym domu!!!!:jawdrop: jak sobie pomyślę o tachaniu choinki , jej oprawianiu to..... ciarki. a potem tylko ubieranie, to juz bardziej lubię ......ale do perfekcji mi brakuje. Pokaże wam kiedyś choinkę żony kuzyna to zwariujecie:p