Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry :hug:

Jak samopoczucie ???

U mnie już dziś lepiej :yes:,no i pogoda rewelacyjna :),16 stopni :o

własnie pisałyśmy równocześnie. ty u mnie, a ja u ciebie:lol2:

o 16 stopni, gdzie ty mieszkasz????? u nas z 8 może, ale słońce zaczyna wyglądać zza chmur:yes::yes:

dziewczyny widziałam się z Alą i jej M w krk. Byłpo baardzo symoatycznie, bo wiekszośc was wie ,że Ala jest przesympatyczna. poplotkowałyśmy przy kawce u Turnaua:D:yes:

a ja się pytam dlaczego dostałam sms-a dopiero dzisiaj koło południa :mad: Przeca wiecie, że ja "karmiaca" i musze wiedzieć przynajmniej dzien wczesniej :( :p :P :p

Monia, jeszcze raz bardzo dziękuję Ci za spotkanie, naprawdę fajnie się gadało, szkoda, że tak krótko. Mam nadzieję, że powtórzymy to jeszcze raz młodziutka dziewczynko :lol: Bo musicie wiedzieć, że Monia wygląda na dziewczynę własnego syna i jest przemiła osobą :) zawsze mówiłam, że ludzie zadowoleni z życia młodo wyglądają :lol:

O, jakies spotkanko było? Buuuu, ja tez chceeee:(

Monia, przepraszam Cie, ze byłam dzis nieuchwytna po południu ale dowiedziałam sie, ze moja Przyjaciółka jest w szpitalu i musiałam do niej jechac a potem biegałam po galerii w poszukiwaniu dla niej pizamy i innych "gadzetów":(

Zadzwonie jutro, to pogadamy:hug: I co ja przeczytałam u Kini? Jaka stłuczka????:eek:

hazelko :D przyjechałabys????

stluczka pod fitnessem, tylko jakaś kretynka( kretyn) wycowala mi , albo przejechala przodem po błotniku mojego syna.......ja to mam pecha..... i oczywiście zauwaxzyłam na drugi dzien ( nie ja - syn). bo po stronie pasażera:yes: M coć wypolerował zamalował i zobaczymy..... lakiernik może po zimie:(

małgoś zrobi się