Ślężankaaa 02.12.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Helołł Monciu Też oglądałam ten odcinek i stwierdziłam że kiedyś pojadę do Warszawy do tej restauracji aby sprawdzić czy naprawdę takie tam specjały podają Co takiego jadłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.12.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 no ja bylam w gruzinskiej w Krakowie. te pierożki chinkali. mogą być , ale bardzo pzryprawione po ichniemu:D chaczapuri ( czyli placek z serem gruzinski) z mięsem i ich warzywami ( adzapsanał).i serem . wszystko zapieczone. takie sobie:stirthepot: i zupę M jadl pomidorową na wolowinie z ich przyprawami( smak gulaszowej) wiesz co wolę kuchnię węgierską zdecydowanie, chińską, tajską, włoską. ta mi nie podeszła niestety. A w prpogramie tak smakowicie wyglądało:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 02.12.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 No właśnie ja się napaliłam na te pierożki chinkali oraz chaczapuri To prawda że w programie smakowicie wyglądało aż mi ślinka leciała Może kiedyś będzie okazja aby spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.12.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 sprobować warto:yes: zawsze.... pierozki były lepsze, bo chaczapuri to taki chlebek ale ja juz tam nie wroce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.12.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Hej Moni:) W zarze buszujesz? czy gdzie przepadłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.12.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 sprobować warto:yes: zawsze.... pierozki były lepsze, bo chaczapuri to taki chlebek ale ja juz tam nie wroce:) a ja chetnie bm sie do tej gruzińskiej przeszła...byłam w Gruzji i chiała bym spróbować czy u nas smakuje tak samo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.12.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Hej Moni:) W zarze buszujesz? czy gdzie przepadłaś? buszowałam, ale nic nie kupiłam:no: podobal mi się czarny bukle plaszcz ,ale nie było rozmaiaru , akurat w tej Zarze. ( i pani ekspedientka mi odradziła, bo akurat te są najczęsciej podrabiane i jest ich pelno na allegro i naszej tandecie - czyli placu:sick:). podobal mi się czarny ze skorą , ale nie było M . więc wyszłam z niczym. wkurzona i zła poszłam na kawę Marta te twoje są po 439, ale szarych nie było w ogóle. A na allegro takie drogie- co to do jasnej ciasnej za ceny na tym allegro:sick: czekam na Mikołaja może coś przyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.12.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 a ja chetnie bm sie do tej gruzińskiej przeszła...byłam w Gruzji i chiała bym spróbować czy u nas smakuje tak samo ... Ivy smakowało ci w Gruzji???? a skąd jesteś???? jest u was Gruzińska??? ale jestem znow dziś zmęczona, oczy mnie pieką , w nosie rośnie opryszczka,, kiedy ta zima się skończy:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 04.12.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Hej Ja też się napaliłam na ten płaszcz :oops:Chyba kupię ten beżowy ,bo w szarym mi nie do twarzy Mówisz ,że na Mikołaja czekasz ,a ja na gwiazdkę ,bo zażyczyłam sobie od wszystkich bony do Ikea i tym sposobem ,jeszcze w tym roku będę mieć toaletkę w sypialni Moni,zdrówka i lepszego samopoczucia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.12.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Uuuuuuu Moni , to dzień do udanych nie można zaliczyć No szkoda! A po innych sklepach nie polatałaś? Ola a jaki płaszczyk? co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.12.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 marta własciwie to tylko rossmana zaliczyłam , bo potrzebowałam plyny do kąpieli, lakier do włosów i bzdety inne....wypiłam kawę na uspokojenie i do domu.z M byłam . jemu te ze skorą ( u ciebie wkleiłam ) się podobały , a jakaś nie przekonana byłam.... coś mi chyba było, bo jak M mowi bierzemy to biorę , a co:p a tu dziś nic..... ola dziś z ksiązką chyba o 20 do łózka mnie ciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 04.12.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Moniko-podziekowac przyszlam za zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.12.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Ivy smakowało ci w Gruzji???? a skąd jesteś???? jest u was Gruzińska??? jestem z Warszawy wiec mam kilka u siebie, ale jakos nie było okazji jeszcze ... W Gruzji bardzo mi smakowało duzo potraw..chaczapurii w kazdej knajpie smakuje inaczej...mi ta kuchnia smakuje..duzo wina, serów, sosu orzechowego..uwielbiam ich piechywo świerzo pieczone, czinkali i te roladki z bakłażana pastą orzechowa http://img19.imageshack.us/img19/6433/beztytuuhtoi.jpg lubię ich "przysmak" churchele czyli orzechy w takiej "polewie" z soku owocowego odparowanego ze tak powiem http://img841.imageshack.us/img841/7882/img6323i.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 04.12.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Ola a jaki płaszczyk? co? A Twój ,a zgapię se i co mi zrobisz ?:lol2: ola dziś z ksiązką chyba o 20 do łózka mnie ciągnie To lepiej wyśpij się porządnie ,wygrzej ,a jutro powinno być lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.12.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 jeszcze na sekundę wpadłam;) bo już do łózka się zbieram dopiero Ivy tych orzechowych szpadelkow nie było. a chyba w ogole było coś innego - gruzińskie niby, ale czułam w tym polskiego kucharza. a sery uwielbiam i winko. ale ten ich ser stopiony na mięsie smakował jak polski, był taki jakiś nijaki, niearomatyczny. Generalnie chyba się zraziłam do gruzińskiej przez obiad w tej knajpie:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.12.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 własnie dlatego nie poszłam do żadej po powrocie bo mam wrażenie ze takie oszukane ... niby to samo a jakies inne...chociaz do tej z kuchennych sie wybiore bo jakoś tak "podobnie" wyglądało wiec zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.12.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 własnie dlatego nie poszłam do żadej po powrocie bo mam wrażenie ze takie oszukane ... niby to samo a jakies inne...chociaz do tej z kuchennych sie wybiore bo jakoś tak "podobnie" wyglądało wiec zobaczymy... własnie to co jadlam , chyba jednak było "oszukane:"/ teraz jak z M jesteśmy głodni, to śmiejemy ,że do Gruzińskiej musimy iść a ta z kuchennych rewolucji wyglądała na fajną z dobrym jedzeniem. jest mała to może dają tam smacznie jeść Gumisiu witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.12.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 ho ho ho http://1.1.1.2/bmi/www.emotka.pl/emotikony/zima/110.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.12.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Mikołaaj się tu dobijał Ola hejka . wczoraj juz nie mialam siedzieć sily na fm. coś zmęczona byłam. Ostatnio mam swoje stresujące sprawy.... taki okres, ale dziś już na fm, zaczęlo sloneczko wyglądać, zimno co prawda jak diabli.ale choć chlapy nie ma. kawkę sobie zrobię , odrobię zaległósci i na pilates jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.12.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Oj bidulko ,sio problemy Będzie dobrze ,przytulam i uciekam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts