monika996 06.12.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 ola mogło być gorzej;) wiesz jak jest;) dzięki i może Mikołaj do pracy zawędruje:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.12.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Mikołaj do naszego dziecka zawitał i pokrzyżował mu plany szkolne:lol2 u mnie tak to wyglądało w zeszłym roku...tylko prezent byl dla mojego P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.12.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 u mnie tak to wyglądało w zeszłym roku...tylko prezent byl dla mojego P. Moj M też się cieszy, specjalnie wybierał on , nie ja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.12.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 O proszę ,jaki I szczęśliwy ,a kot zaj...........ty ,uwielbiam koty .Mój(który został u moich rodziców )też lubi wszelakie pudła i pudełeczka .Potrafi swoje grube doopsko wszędzie upchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.12.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 O proszę ,jaki I szczęśliwy ,a kot zaj...........ty ,uwielbiam koty .Mój(który został u moich rodziców )też lubi wszelakie pudła i pudełeczka .Potrafi swoje grube doopsko wszędzie upchnąć kot jest przeszczęsliwy, więc w domu mamy dużo pudełek:lol2: jedno na stałe w kuchni z Lidla. już tydzień leży i kot w nim. I się zmęczył i poszedł spać ----------------- ale u nas sypie, za 2 godziny trzeba będzie odsnieżac. a ja mam nowy odkurzacz do liści od św. mikołaja:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.12.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Mój jeszcze lubi się w sypialni rodziców wylegiwać :lol2: No patrz ,to Mikołaj się spóźnił z prezentem . U nas (w Pl)też zasypane ,mama dzwoniła i podobno zimno jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.12.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 nasz na łozku pierwszy, tylko takim z pościelą nie spoznił się , był już wczoraj:p zimno brrrrrrrr. fasolę namoczyłam na jutro, będzie po bretońsku. na mróz w sam raz:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.12.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Tą kierownicę chciał mój m na mikołaja, ale się nie zgodziłam bo była odrobinę droższa od piżamki którą dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.12.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Tą kierownicę chciał mój m na mikołaja, ale się nie zgodziłam bo była odrobinę droższa od piżamki którą dostał M??????rany przecież on nie należy do dzieciuf:lol2: moj M skorzystał jak pisałam Oli. jeżdżą teraz na gorze ferrrari:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.12.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 u mnie jest taka i czasem tez sie scigam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.12.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 u mnie jest taka i czasem tez sie scigam ja chyba wolę nie:p:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.12.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 dziewczyny a może swoj odkurzaczyk do liściuf zaprezentuje??? co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.12.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 dziewczyny a może swoj odkurzaczyk do liściuf zaprezentuje??? co???? chwal sie prezentami :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.12.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 mam odkurzaczyk , a zamiast liści , śnieg:p jak go rozpakujemy to pokaże jak walczymy;) narazie leży zapakowany w garażu:p i na tym koniec prezentów byłam niegrzeczna chyba , albo za grzeczna:lol2: nie wiem jak ten odkurzaczyk traktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.12.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 mam odkurzaczyk , a zamiast liści , śnieg:p jak go rozpakujemy to pokaże jak walczymy;) narazie leży zapakowany w garażu:p i na tym koniec prezentów byłam niegrzeczna chyba , albo za grzeczna:lol2: nie wiem jak ten odkurzaczyk traktować Monia koniecznie wypróbuj ten odkurzacz i nam się pochwal! Resztę napisałam u mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.12.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Marta u nas jest zasypane:p myslalam ,że igiełki z modrzewia sasiadowego wciągniemy. Ale je zasypało:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 07.12.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Ja nawet nie wiedziałam, że takie coś jak odkurzacz do liści istnieje Myślałam, że tylko dmuchawy są. Chętnie zobaczę jak to cudo działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.12.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Ja nawet nie wiedziałam, że takie coś jak odkurzacz do liści istnieje Myślałam, że tylko dmuchawy są. Chętnie zobaczę jak to cudo działa i ja jestem ciekawa. to dmuchawa z workiem. zasysa:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.12.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 i ja jestem ciekawa. to dmuchawa z workiem. zasysa:p dmuchawa dmucha a nie zasysa To jakiś ssak z workiem po prostu Moze kangur ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.12.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Moniu przyszłam się przywitać u Ciebie Nie masz galerii? Wątek przejrzę dopiero jak się ogarnę w domu Dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts