Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

:hug:

ostatni właśnie moja mama stwierdziła, ze grudniowo urodzeni są najfajniejsi - chodziło jej generalnie o strzelce :D

jasne ,że strzelcy sa naj:)

porywam kawałek ciasta ;-) zmykam spać za chwil kilka bo moj. P własnie ostatni wyścig jedzie w grze z kierownicą ;);)
u nas wczoraju nas wczoraj jeżdzili rodzinnie;)

smacznego

Monia spełnienia wszystkich marzeń

http://i1.fmix.pl/fmi746/735c152700065cbd4f6c40dc

i worka pieniędzy który pomoże niektóre, materialne spełnić :lol:

http://i3.fmix.pl/fmi1065/3825693700157ea74ff890c5

Dzięki Aga. lecę wydawać kasę;)

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

12.12.12

dziewczyny zobaczcie co za dzień dziś!!!!! zrobcie coś wyjątkowego:)

:welcome:

chciałam się przywitać, cześć Monia, przebrnęłam przez prawie cały wątek, czuć na początku tę nerwówkę przy budowie i urządzaniu :cool: później już większy spokój, wnętrza - no na tyle ile gdzieniegdzie można podglądnąc ;) przepiękne :jawdrop:

... ale widzę że tutaj pusto :confused:

...chyba wszyscy poszli robić coś wyjątkowego :lol2:

:welcome:

chciałam się przywitać, cześć Monia, przebrnęłam przez prawie cały wątek, czuć na początku tę nerwówkę przy budowie i urządzaniu :cool: później już większy spokój, wnętrza - no na tyle ile gdzieniegdzie można podglądnąc ;) przepiękne :jawdrop:

... ale widzę że tutaj pusto :confused:

...chyba wszyscy poszli robić coś wyjątkowego :lol2:

cześc !!!

nerwówka była, o rany nawet już nie pamietam!!!!!jednak wykończeniowka wykańcza:)

Monia, a mam pytanie o lacobel - bo często się u Ciebie ta nazwa przewija na wątku - rozumiem ze jest to taka szklana okładzina ścienna :confused:

A spotkałaś się może albo ktoś inny z czymś takim na suficie? Czy to w ogóle jest lacobel czy szkło barwione - widziałam cuś takiego na wizualizacji i spodobało mi się, ale na "żywo" czy na zdjęciach na fm nie widziałam tego. Co o tym myślisz (-cie)?

Monia, a mam pytanie o lacobel - bo często się u Ciebie ta nazwa przewija na wątku - rozumiem ze jest to taka szklana okładzina ścienna :confused:

A spotkałaś się może albo ktoś inny z czymś takim na suficie? Czy to w ogóle jest lacobel czy szkło barwione - widziałam cuś takiego na wizualizacji i spodobało mi się, ale na "żywo" czy na zdjęciach na fm nie widziałam tego. Co o tym myślisz (-cie)?

myślę ,że się da zrobić na suficie. bo to szkło barwione jest. na pewno szklarz się wypowie na ten temat. Ja niestety na suficie nie mam.:)

Ola zakrętasie i ja ci buziaki zostawiam:)

oj ty!!!!!!! :D:cool:

tWCZORAJ BYŁO PIEKNIE. DZIŚ U NAS ZROBIŁO SIE PASKUDNIE. pokrzyzowało mi plany, mialam auto na myjnie zawieść..... a tak placek z tego:(

i jeszcze głowa mnie tak boli,że oszaleję. A mialam krzaczki na zewnątrz ubrać . Może choć jeden pod daszkiem ubiorę:yes:

oj ty!!!!!!! :D:cool:

tWCZORAJ BYŁO PIEKNIE. DZIŚ U NAS ZROBIŁO SIE PASKUDNIE. pokrzyzowało mi plany, mialam auto na myjnie zawieść..... a tak placek z tego:(

i jeszcze głowa mnie tak boli,że oszaleję. A mialam krzaczki na zewnątrz ubrać . Może choć jeden pod daszkiem ubiorę:yes:

a co, na rowerze miałas go wieżć ?? :eek: :rotfl:

Ubrałas krzaczek?

a co, na rowerze miałas go wieżć ?? :eek: :rotfl:

Ubrałas krzaczek?

niee ubrałam!!!! nic wczoraj nie zrobiłam:sick: grzebałam sie , ttrochę w szafach posprzatałam , wyleniłam się okropnie. Cały dzień w pizamie.

Auta nie zawiozłam , bo lało. Mialam zostawić na pol godzinki i zrobić szybki marsz wokół Błon. ale lało wręcz. jak wrociłabym do domu, to auto by było z powrotem uchlapane , a ja mokra:sick:.... A za 2 godziny przestało lać , a myjnia już zamknieta była,. Przeszlam się w pizamce ( oczywiście na to kurtka i dresik) do sklepu naprzeciw, to było tak ślisko na chodnikach jak na lodowisku:D

Moniczko-dziekuje straszliwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jestes ukojeniem na moje zlamane serce!!!!!!!!!!Nawet nie wiesz jak bardzo mi pomoglas ze moglam zobaczyc to "prawie namacalnie"

DZIEKUJE,DZIEKUJE,DZIEKUJE:yes:

I widze ze swieto mialas wiec wszystkiego najlepszegoo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A teraz prosze mnie naprowadzic na zdjecia Twojego domu bo po kuchni jeste glodna:lol2: reszty

kochana dziękuję!!!

kuchnia na szybko zrobiłam zdjęcia. i nawet nie posprzątałam . jakaś szmata wisząca została uwidoczniona:lol2:

Nie mam zdjęc. wszystko było na bieżaco i potem kasowałam , dla utrzymania prywatności . od czasu do czasu na bieżaco wrzucam . Będzie choinka w salonie ( na pewno). Ale prawie tak samo ubrana jak rok temu:yes::D

mogę coś wrzucić na szybko i potem wykasuję . :yes: musze poszukać zdjęc.