monika996 11.12.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 ostatni właśnie moja mama stwierdziła, ze grudniowo urodzeni są najfajniejsi - chodziło jej generalnie o strzelce jasne ,że strzelcy sa naj:) porywam kawałek ciasta zmykam spać za chwil kilka bo moj. P własnie ostatni wyścig jedzie w grze z kierownicą ;) u nas wczoraju nas wczoraj jeżdzili rodzinnie;) smacznego Monia spełnienia wszystkich marzeń http://i1.fmix.pl/fmi746/735c152700065cbd4f6c40dc i worka pieniędzy który pomoże niektóre, materialne spełnić http://i3.fmix.pl/fmi1065/3825693700157ea74ff890c5 Dzięki Aga. lecę wydawać kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.12.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 12.12.12 dziewczyny zobaczcie co za dzień dziś!!!!! zrobcie coś wyjątkowego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 13.12.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 12.12.12 dziewczyny zobaczcie co za dzień dziś!!!!! zrobcie coś wyjątkowego:) chciałam się przywitać, cześć Monia, przebrnęłam przez prawie cały wątek, czuć na początku tę nerwówkę przy budowie i urządzaniu później już większy spokój, wnętrza - no na tyle ile gdzieniegdzie można podglądnąc przepiękne ... ale widzę że tutaj pusto ...chyba wszyscy poszli robić coś wyjątkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.12.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 chciałam się przywitać, cześć Monia, przebrnęłam przez prawie cały wątek, czuć na początku tę nerwówkę przy budowie i urządzaniu później już większy spokój, wnętrza - no na tyle ile gdzieniegdzie można podglądnąc przepiękne ... ale widzę że tutaj pusto ...chyba wszyscy poszli robić coś wyjątkowego cześc !!! nerwówka była, o rany nawet już nie pamietam!!!!!jednak wykończeniowka wykańcza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 13.12.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Monia, a mam pytanie o lacobel - bo często się u Ciebie ta nazwa przewija na wątku - rozumiem ze jest to taka szklana okładzina ścienna A spotkałaś się może albo ktoś inny z czymś takim na suficie? Czy to w ogóle jest lacobel czy szkło barwione - widziałam cuś takiego na wizualizacji i spodobało mi się, ale na "żywo" czy na zdjęciach na fm nie widziałam tego. Co o tym myślisz (-cie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.12.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Monia, buziaczki zostawiam:-* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.12.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Monia, a mam pytanie o lacobel - bo często się u Ciebie ta nazwa przewija na wątku - rozumiem ze jest to taka szklana okładzina ścienna A spotkałaś się może albo ktoś inny z czymś takim na suficie? Czy to w ogóle jest lacobel czy szkło barwione - widziałam cuś takiego na wizualizacji i spodobało mi się, ale na "żywo" czy na zdjęciach na fm nie widziałam tego. Co o tym myślisz (-cie)? myślę ,że się da zrobić na suficie. bo to szkło barwione jest. na pewno szklarz się wypowie na ten temat. Ja niestety na suficie nie mam. Ola zakrętasie i ja ci buziaki zostawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.12.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 To ja się dołącze do tych buziaków. Miłego weekendu Ci zyczę Wczoraj w Gdyni było tak pięknie, a dzisiaj pogoda pod psem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.12.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Alu to ty nie w Milo?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.12.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Juz w Milo, ale wczoraj przeżyłam cudowny dzień w swoim rodzinnym mieście, fryzjer, kosmetyczka, morze, plaża, super sie tam czułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.12.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 oj ty!!!!!!! :cool: tWCZORAJ BYŁO PIEKNIE. DZIŚ U NAS ZROBIŁO SIE PASKUDNIE. pokrzyzowało mi plany, mialam auto na myjnie zawieść..... a tak placek z tego:( i jeszcze głowa mnie tak boli,że oszaleję. A mialam krzaczki na zewnątrz ubrać . Może choć jeden pod daszkiem ubiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.12.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 oj ty!!!!!!! :cool: tWCZORAJ BYŁO PIEKNIE. DZIŚ U NAS ZROBIŁO SIE PASKUDNIE. pokrzyzowało mi plany, mialam auto na myjnie zawieść..... a tak placek z tego:( i jeszcze głowa mnie tak boli,że oszaleję. A mialam krzaczki na zewnątrz ubrać . Może choć jeden pod daszkiem ubiorę a co, na rowerze miałas go wieżć ?? Ubrałas krzaczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.12.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 a co, na rowerze miałas go wieżć ?? Ubrałas krzaczek?niee ubrałam!!!! nic wczoraj nie zrobiłam:sick: grzebałam sie , ttrochę w szafach posprzatałam , wyleniłam się okropnie. Cały dzień w pizamie. Auta nie zawiozłam , bo lało. Mialam zostawić na pol godzinki i zrobić szybki marsz wokół Błon. ale lało wręcz. jak wrociłabym do domu, to auto by było z powrotem uchlapane , a ja mokra:sick:.... A za 2 godziny przestało lać , a myjnia już zamknieta była,. Przeszlam się w pizamce ( oczywiście na to kurtka i dresik) do sklepu naprzeciw, to było tak ślisko na chodnikach jak na lodowisku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 16.12.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Moniu spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe przyjmij ode mnie Zdrówka, miłości i spełnienia marzeń, tych najskrytszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.12.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Moniu spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe przyjmij ode mnie Zdrówka, miłości i spełnienia marzeń, tych najskrytszych deziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.12.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Moniczko-dziekuje straszliwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jestes ukojeniem na moje zlamane serce!!!!!!!!!!Nawet nie wiesz jak bardzo mi pomoglas ze moglam zobaczyc to "prawie namacalnie"DZIEKUJE,DZIEKUJE,DZIEKUJE:yes: I widze ze swieto mialas wiec wszystkiego najlepszegoo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A teraz prosze mnie naprowadzic na zdjecia Twojego domu bo po kuchni jeste glodna:lol2: reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.12.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 kochana dziękuję!!! kuchnia na szybko zrobiłam zdjęcia. i nawet nie posprzątałam . jakaś szmata wisząca została uwidoczniona:lol2: Nie mam zdjęc. wszystko było na bieżaco i potem kasowałam , dla utrzymania prywatności . od czasu do czasu na bieżaco wrzucam . Będzie choinka w salonie ( na pewno). Ale prawie tak samo ubrana jak rok temu:yes: mogę coś wrzucić na szybko i potem wykasuję . musze poszukać zdjęc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 17.12.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.12.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Dzień dobry no cześc!!!! jaki humorek. za 2 dni będziesz w domku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 17.12.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 dlatego humorek wyśmienity ,a że jutro jeszcze premia świąteczna ,to już w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts