Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

dlatego humorek wyśmienity :lol:,a że jutro jeszcze premia świąteczna ,to już w ogóle :lol:
no to razy dwa:yes:

no u mnie lepszy humor, choć pada. idę ubrać drzewka:yes: choć nie chce mi się . M dogonię do tego. jutro po choinkę na plac jadę:yes: może ubierzemy. Kto wie:D:D

nawet na kiermasz na rynek nie poszlam . bo pada. Trzeba iśc wieczorkiem , bo fajnie wszystko się świeci:yes:

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry :)

Mam rozumieć,że bedą fotki ubranej choinki ??? :D

Ja uwielbiam Święta, cały klimat przedświąteczny i ubieranie choinki też (rozberanie tylko mnie wkurza ;) )

Ale w tym roku choinkę ubirzemy dopiero w piątek, bo Julka ma nieodpartą ochote na ściąganie i dotykanie wszytkich ozdób choinkowych, wszędzie gdzie natkniemy sie na choinkę ( sklepy itd.) chętnie zajełaby sie rozbiórką drzewka :rolleyes:

Mam nadzieke ze bombki, a pzrynajmniej ich większość przeżyje tegoroczne Święta z Julką ;)

Pozdrawiam :bye:

Karolina miała być dziś ubrana. stoi w stojaku na polu( dworze). ale lampki M kupił zimne ledy ( niebieskawe), a ja chcialam biale ledy ( żółtawe):sick: no i awantura była. jutro pojadę wymienić , bo dziś już za pozno - zamknięte. :yes:

także choinka jutro( mam nadzieje ) , bo jak nie dam stare lampki- mam żółte.

u nas napięta przedświąteczna atmosfera( niestety)

pomarańczki wysuszyłam..... :yes:

O! a właśnie przyszłam sprawdzić czy choina jezd :cool:

Jaka tam krzywa, zgrabniutka i ślyczna :yes: Moja to dopiero nieforemna, taka kwadratowa grubaska :lol2:

Wymieniłaś te ledy? Bo jakieś niebieskie na fotce wyszły :lol2: moje się okazały zimne, a w zeszłym roku miałam białe ciepłe i wyszedł misz masz :lol2:

Marta ledy nie wymienilam , bo nie było nigdzie diod o cieplym świetle:yes: zostaly biale o zimnym świetle. i rzeczywiście są takie niebieskawe. :yes:Na chodniku pod choinką mam żółte światło. takie świecące gwiazdeczki.

a ja zdolna jestem i uchwycilam choinkę w pozycji na baczność:lol2:

Kinga wielkie nie:yes:

Karolinka dzięki......

Monia wiesz na co czekam????:stirthepot: