Rocia 24.12.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Monisiu Na te Święta co nadchodzą, Życzę ciepła i miłości. Niech Was ludzie nie zawodzą I niech uśmiech w sercu gości… Radosnych Świąt życzy Dorota z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.12.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Monia jak tam po świętach ???? Gdzie jesteś, że Cię nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.12.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 kinga święta byłu mobilne, trochę na miejscu , trochę u mamy i siostry/. Wrociłam , ale jakoś tak nie mogę do kompa się zebrać Aha i wiadomośc po świetach. MOJA CHOINKA USCHŁA NA WIÓR:sick: nie da się jej dotchnąc tak sypie franca:sick:pachnie bardzo uschnietą jodła:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.12.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 noooo ekspresowo uschła:p Hej Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.12.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 aga nie wiem , czy my w tym domu tak grzejemy . W tamtym roku tak samo uschła w tydzień ta juz po 5 dniach uschnięta była. Ale jak ją wnosilismy to się sypała:sick: Takie choinki sprzedaja teraz. w przyszlym roku jadę do leśnictwa. Może kupię polską świeżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.12.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 ja tez mam jodłę ale jeszcze się nie sypie - małż mówił, że codziennie wypija 1,5 litra wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.12.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 hej Monia prosze mi tu szybciochem do kompa sie przyzwyczajać bo jakos smutno na forum bez Cię Moja jodła (kaukaska) jeszcze sie nie sypie. Stoi w wodzie ale wypija bardzo niewiele Nie wiem sama czemu. Tylko 1 dnia wypiła sporo a teraz codziennie dolewam moze po 100-200ml . To wszystko Idziemy z Julka na pierwszy Nordic Brzuchy czas zacząc spalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 29.12.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 No ja też mam jodłę i nie zgubiła jeszcze żadnej igiełki, za to jak w poprzednich latach mieliśmy świerki srebrne to gubiły igły może nie tak od razu bo wytrzymywały w domu 3 tygodnie, ale codziennie latałam z odkurzaczem i więcej musiałam podlewać niż jodłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 29.12.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Monia, przyszłam do Ciebie z wątku Anny-Marii, gdzie kiedyś pisałyście o kolorach okien i żaluzji (tak sobie podczytuję) U Ciebie jest kolor 7016 czyli antracyt? A jaka jest różnica między żaluzjami fasadowymi a roletami? I czy gdzieś u Ciebie wcześniej są może zdjęcia tych okien z roletami - chodzi mi o to jak dokładnie wygląda ten kolor - nie jest za ciemny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.12.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 kinga kurcze przyzwyczajam się issa to jest ciemny grafit 7016. a żaluzje mają prześwity, jak normalne żaluzje . na dzień się je otwiera. A rolety podciąga. Taka rożnica jest między roletami, a żaluzjami.Wejdz na stronę Rolmax Krakow. Ja mam od nich:p dziewczyny moja choinka tylko w pierwszy dzień coś wypiła, potem przez 2 dni dolewalam po trochę . a potem już tylko igły muszę odkurzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 29.12.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Monia-witam się i idę jakiś zdjęć poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 29.12.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Monia, a mogę Ci jeszcze głowę pozawracać tymi żaluzjami http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gifbo jeśli chodzi o kolor okien, to pasuje mi właśnie 7016, ale rolety antywłamaniowe w tym kolorze chyba będą za ciemne, więc myślę właśnie nad tymi żaluzjami fasadowymi - one się obracają jak zwykłe żaluzje wew. i podciągają do góry?A czy mogłabyś je polecić, bo trochę już je użytkujesz. A jak się brudzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 29.12.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 tzn bardziej mam nadzieję ze się właśnie nie brudzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.12.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Ale Monia nie ma żaluzji fasadowych (chyba) Monia ma rolety zewnętrzne a żaluzje wewnętrzne (chyba ) A tak w ogóle to żaluzje zewnetrzne = fasadowe nie są antywłamaniowe (chyba) No to się powymądrzłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 29.12.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 no ja już właśnie wiem ze żaluzje fasadowe nie są antywłamaniowe Monia nie ma żaluzji zew. no to ja chyba cóś źle zrozumiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.12.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Monia ma żaluzje wewnetrzne i fasadowe.:p:p:p te zewnętrzne obracają sie i podciągają jak wewnetrzne. brudzą się owszem i trzeba je czyścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.12.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 mam te http://www.rolmax.pl/Katalog-Produktow/Typ-C-80,pbbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 29.12.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Dzięki Monia; a ja już liczyłam że powiesz, że się nie brudzą ale widać nie ma tak dobrze a czym je myjesz, jakimś karcherem? czy czymś podobnym.... bo ja mam w mieszkaniu takie zwykłe wewn. i to ustrojstwo jest strasznie delikatne, jak się wkurzę i za mocno pociągnę szmatką to się zaginają - nie wyobrażam sobie coby w domu się tak samo z tym bawić - szczególnie jak okna balkonowe mają 2,5 m wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.12.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Monia ma żaluzje wewnetrzne i fasadowe.:p:p:p no to sie wymądrzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.12.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 no to sie wymądrzyłam isa te sa sztywniejsze o 1000 %. myje karcherem na parterze i pietrze( spłukuję). mieszkam w mieście, więc wiesz jak wszystko się brudzi:sick: potem plunem i gąbką do samochodu ( taką dużą , nieszorstką), i potem splukuje i wycieram na sucho. a co do cienkich w środku , to rzeczywiście trzeba uważac i bardzo delikatnie myć Mojsa choinka to już od dołu patyk, bez igieł została:sick::sick::sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts