Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestem...mało czasu na fm. trochę chorowałam .

trochę M marudzi,że siedzę na kompie:p( jakby on nie siedział)

-----------------

a u mnie dzis pierwszy raz nie wiem od kiedy byli fachowcy,:

Blat w kuchni zaimpregnowali. Bo już mialam plamy od użytkowania i nie moglam się już na niego patrzeć:sick: Teraz jest glanz neu:p:p:p Cudny

------------------

piękę tort czekalodowy dla teściów. jutro mają 42 rocznicę slubu:p

Monik! Słońce!

Mnóstwa zdrówka życzę:hug:

Gratuluję wyglansowanych blatów!

Na poprawę humoru zostawiam obiecany horoskopik na ten roczek:

Horoskop na 2013 rok

W tym roku będzie można na ciebie liczyć. Podejmiesz się załatwienia ważnych spraw, które dotyczą całej rodziny. Załatwisz zaległe wizyty w urzędach, sądach czy u prawnika. Będziesz decydować, rządzić i dzielić obowiązki. Dzięki Jowiszowi masz szczęście do ludzi, działając razem z kimś zyskasz więcej niż w pojedynkę. Druga połowa roku przyniesie okazję do poważnych inwestycji. Mieszkanie, ziemia lub nowy samochód staną się tematem numer jeden podczas rodzinnych spotkań. Warto zainwestować w coś, co jest trwałe. Inwestycja zwróci się wielokrotnie po kilku latach. Jesienią wszyscy docenią twoje sukcesy.

Miłość

Odkryjesz na nowo uroki bycia we dwoje. Staniesz się serdeczny i wyrozumiały, a partner zrozumie, że życie bez ciebie jest smutne i ponure. Rok 2013 sprzyja szczęśliwym wydarzeniom rodzinnym, chrzcinom, wspólnym uroczystościom. Dla samotnych Strzelców najlepszy czas w miłości to styczeń, maj i październik. Spotkasz wreszcie kogoś, kto rozumie twoje szalone i niekonwencjonalne podejście do życia. Neptun w kwadraturze do twojego znaku sprawi, że pociągać cię będą nietypowe związki lub relacje z osobami spoza twojego kręgu znajomych.

Kariera

Zapowiada się pracowity rok. Będziesz inwestować, decydować i rozmyślać o sprawach, które dotyczą całej firmy lub nawet branży. Twoje doświadczenie i pomysły w maju i październiku przydadzą się wszystkim współpracownikom. Wszystko się uda, ale trzymaj się z daleka od interesów, które nie wydają ci się pewne lub poważne. Zadbaj w tym roku o swoje pieniądze. Zaplanowanie wydatków i stały limit na karcie kredytowej pomoże ci zaoszczędzić pieniądze na egzotyczny wypoczynek.

Zdrowie

Potraktuj swój wizerunek jak poważną inwestycję, nie oszczędzaj na fryzjerze i porządnych kosmetykach. Choć diety mogą nie dać trwałego efektu, to i tak promieniować będziesz urokiem i dobrym humorem.

Kto z tobą?

Możesz liczyć na pomoc Wagi i Wodnika. Oni docenią twoje genialne pomysły i chętnie towarzyszyć ci będą w ryzykownych eskapadach. Jeśli romans, to z Baranem lub Bliźniakiem.

PS ja do romansu nie pasuję... :-(

Iwonko moja wrozko

1.Mieszkanie, ziemia lub nowy samochód staną się tematem numer jeden podczas rodzinnych spotkań.to caly czas temat naszych rozmow.już zaczęliśmy

2.Rok 2013 sprzyja szczęśliwym wydarzeniom rodzinnym, chrzcinom, wspólnym uroczystościom. pierwsza uroczystośc studniowka, koniec roku nasza 20-sta rocznica:p.

3.Zapowiada się pracowity rok."]o tym marzę:p[/color]

4. Potraktuj swój wizerunek jak poważną inwestycję, nie oszczędzaj na fryzjerze i porządnych kosmetykach. to naprawdę warto przyswoić:wiggle:

5.Iwonko szkoda ,że do romansu nie pasujesz;)

Edytowane przez monika996

Masz te schodki :rolleyes: Pobiegasz po nich troszkę i katarek zaraz szlag trafi.

M2-House-01.jpgM2-House-05-824x1100.jpgM2-House-07.jpgM2-House-09.jpgM2-House-16-824x1100.jpg

Dom nazywa się M2 House a projekt zrobiło Studio Associato Bettinelli.

Uważam, że są genialne – rzeźba wisząca pośrodku salonu. Byłyby piękne w każdym kolorze.

Zdrówka Moniko :yes:

pestko d\ziekuję

a jeszcze widzialas ten dom o szklanych ścianach ze schodami jakby tubą ( chyba też czarną ) w srodku???? taki dom chyba forumowa Anula pokazywala///////?????

DZIEWCZYNY, KTORA JEST Z KATOWIC????? PILNIE POSZUKIWANE BUTY DLA MOJEGO SYNA NA STUDNIOWKĘ . sĄ TYLKO W SILESII W KATOWICACH:o

pestko d\ziekuję

a jeszcze widzialas ten dom o szklanych ścianach ze schodami jakby tubą ( chyba też czarną ) w srodku???? taki dom chyba forumowa Anula pokazywala///////?????

DZIEWCZYNY, KTORA JEST Z KATOWIC????? PILNIE POSZUKIWANE BUTY DLA MOJEGO SYNA NA STUDNIOWKĘ . sĄ TYLKO W SILESII W KATOWICACH:o

eno Monia bez jaj - wsiadasz jutro w furę, 40 min i jestes w Ktw. zamiast na pilates to do Silesii :p

pestko d\ziekuję

Nie widziałam. W wolnej chwili poszukam :)