monika996 11.01.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Marta ja mialam bialą bluzkę i czarną spodnicę . zrobię fotki fotkom może coś zobaczycie.mini czarnai do tego biala bluzka o długości marynarki z koronkowymi plecami. kupowane na Sienkiewicza w Kielcach:p Boże co to były za zakupy. a podto bez stanika trzeba było, bo na plecch koronka. mialam biale bawelniane body- kostium kąpielowy jednoczęsciowy:lol2: tak Chcę czarną bokserkę , mam czarną spodnicę z drobnych falbanek - wysoką w pasie , przed kolanko i czarna ramoneska ( zresztą nasza z Bers....) , butki bez palcow i kolorowa torebeczka:p ( mam już plan), ewentualnie czarny biżuteryjny kołnierzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.01.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Bosze Monia to będziesz wyglądała jak gwiazda z dużego ekranu i tak bardzo młodzieżowo, tak jak lubię A jaką masz kurtkę z bershki? tą co ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.01.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Bosze Monia to będziesz wyglądała jak gwiazda z dużego ekranu i tak bardzo młodzieżowo, tak jak lubię A jaką masz kurtkę z bershki? tą co ja?:yes::yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.01.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 :yes::yes::yes: A kiedy kupiłaś? Torebeczka fajna, kołnierzyk z koralikami pasowałby :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.01.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 przed wakacjami:p będę miala po co do galerii jechać jeszcze nie zajrzalam w H&Y ( bo u nas tylko w 2 galeriach). a ja dziś w najmniejszej byłam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 11.01.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Maturzystki będą przy Tobie wyglądać jak szare myszki ,nasza gwiazdeczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.01.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Maturzystki będą przy Tobie wyglądać jak szare myszki ,nasza gwiazdeczko czy wy coś ode mnie chcecie ,że takie milusie jesteście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 11.01.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 czy wy coś ode mnie chcecie ,że takie milusie jesteście??? Po prostu Cię baaaaaaardzo lubimy ,bo fajna babka z Ciebie .Nawet Ci zdradzę ,że żeśmy sobie z Martuchą privkowały ,że spoko kobitka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.01.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Po prostu Cię baaaaaaardzo lubimy ,bo fajna babka z Ciebie .Nawet Ci zdradzę ,że żeśmy sobie z Martuchą privkowały ,że spoko kobitka jesteś wiem , bo ucha mam czerwone;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 11.01.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Monia sexi mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.01.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Monia sexi mama bez jaj:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 11.01.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 bez jaj:lol2: Mam nadzieję, że bez JAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.01.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Mam nadzieję, że bez JAJ :lol2::lol2: no ale bez cyca;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 11.01.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 :lol2::lol2: no ale bez cyca;) :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.01.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 no cześć Laski!!! u nas sniegowo i chyba mrożnie. posiedzialabym w domu w piżamce, ale musze się ruszac , wiec do sklepiku po gazetę z programem się i wybiore i lekki spacer:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.01.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 no cześć Laski!!! u nas sniegowo i chyba mrożnie. posiedzialabym w domu w piżamce, ale musze się ruszac , wiec do sklepiku po gazetę z programem się i wybiore i lekki spacer:p nie bądx goopia, znajdź se program na necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.01.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 nie bądx goopia, znajdź se program na necie to ja chyba goopia jestem:Pnie wiedzialma ,że program na necie jest. ja kupuję tele tydzień. lubie mieć program w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.01.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Maturzystki będą przy Tobie wyglądać jak szare myszki ,nasza gwiazdeczko :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.01.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Idę odśnieżać iglaste i kiście miskantów. Napadało przez noc i zaczynają się przyginać. U mnie jak koty śpią zamiast dopraszać się o jedzenie znaczy śnieg za oknem. Wyskakujemy wtedy tylko na krótki obchód ogrodu, do sisialni i znowu na parapet spać :wiggle: Przed zmrokiem jeszcze drobne 150 mb machania szuflami na drodze i może nas do jutra nie zasypie całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.01.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 (edytowane) Monika, doczytałam. Ty naprawdę chcesz wykosić te kozy na maturalnym;) Pamiętam jak ubierałam moją Kaśkę na studniówkę w hotelu Europejskim przy Krakowskim Przedmieściu.Można było partnera/kę zaprosić z poza szkoły. Ich było tylko 14 w klasie i tylko trzy 4-te klasy były w szkole. I wszystko musiało być na wysoki połysk: kiecki, fryzury, makijaże od wizażystek. Dzieciaki postanowiły wynająć limuzynę na wożenie się z domów na bal, takiego długiego „jamnika”. Najpierw ja latałam jak durna po sklepach kartką z wytycznymi w łapce. Znalazłam kieckę w Caterinie, ale dziecku się kolor nie podobał. Miłe panie ściągnęły odpowiedni egzemplarz z Wrocławia chyba i jeszcze krawiec sklepowy dopasowywał. Chłopaki mieli mieć koszule, albo coś tam pod kolor sukienek partnerek. Nie zawsze to tak wyszło, ale bal był do rana. Mieliśmy ustalone rodzicowe dyżury po 2 godziny przez całą noc, ale w końcu okazało się, że wszyscy, co przychodzili na dyżur, zostawali i bawili się z dzieciakami do rana. Oj, było chwilami zabawnie To se popatrzcie (odśmiecę wieczorkiem): W drugiej parze moja Kaśka (za tą w pasiastej, a przed rudą) Usunęłam fotki Edytowane 12 Stycznia 2013 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts