Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

Pestko ale to bal:o tak teraz na studniowkę się ubiera?????

twoja Kasia miala istną balową suknię:wiggle::wiggle::wiggle::wiggle: ładnie wyglądała.

za moich czsoe dużo skromniej było.Normalnie/żadnych wizażystek, stylistek;)

i ja też idę w normalnie ubrana. Moj syn ma bardzo mlodziezowy, ale elegancki garnitur, a jego dziewczyna krotką sukienkę;)

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To był 2004 rok ;) Tak sobie dzieciaki wymyśliły, a szkoła nie miała nic przeciwko. To było prywatne liceum przy wyższej uczelni i wszystko było tam nieco inaczej niż gdzie indziej. Były identyfikatory i ochrona. Nikt nie wszedł na kampus bez wylegitymowania się. Wykładowcy niektórzy z Uniwersytetu lub Politechniki. Ale też było w klasach dość kameralnie, bo 14 uczniów pozwala inaczej prowadzić zajęcia. Codziennie były 2 godziny wybranego języka, skomputeryzowana biblioteka. Na miejscu były 2 sale gimnastyczne, basen, siłownia i nawet sauna. Jeździli na ciekawe wycieczki i po Polsce, i za granicę. Rodzice finansowo raczej z górnej półki. Kaśka trafiła tam przypadkiem, a ja to finansowo odpokutowałam – 4 lata, UF.

Musiało się zakończyć takim balem.

A kiecka wisi u mnie w szafie :wiggle:nadal.

Jest, ale ja jestem przeciwko, mój mąż co miesiąc płaci na zdrowie 3000 zl to mało????? żeby sprzęt kupic ???? A ile pieniedzy idzie na zorganizowanie tego wszystkiego????

Alu - zorganizowanie kosztuje w granicach 2mln zł

Zbierają 40-50mln zł.

Dla mnie rachunek jest prosty !!!!

Więcej napiszę u siebie ale dopiero jak szkodnik zasnie ;)