1976pinacolada 13.01.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Monia :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.01.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Monia :jawdrop: co:lol2::lol2::lol2: m ci się podoba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.01.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Orkiestra przynajmniej przeznacza te pieniądze na konkrety, a nie na nie wiadomo co.Oni zwyczajnie łatają tę dziurę, które nasz system administracji ośrodkami medycznymi wytrwale pogłębia. Emiranda, Twój wydaje te 3 tys. na co? Płaci jakiemuś med-serwisowi, żebyście jako rodzina mogli bez kolejki pójść do lekarza i zrobić ileś tam badań? Czyli zasila czyjąś prywatną kieszeń. Chyba nie powinnaś być przeciwna Orkiestrze. Gazetka, którą łamię od zeszłego roku urządza na rzecz Fundacji Ewy Błaszczyk „AKogo?” i kliniki „Budzik” aukcję kalendarza z kobietami biznesu. Większość potrzebnych do zorganizowania imprezy rzeczy i ludzi jest finansowana przez współpracujące firmy. W zeszłym roku Fundacja dostała coś koło 15 tys., a w tym ponad 2 razy tyle. Wiem jak to działa, bo trochę w tym uczestniczę. Wymaga sporo pracy od wielu ludzi, którzy robią to za dziękuję. A pieniądze zasilają budżet ważnej sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.01.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 co:lol2::lol2::lol2: m ci się podoba;) m i zona m :P BRAWO !!! Tak Trzymaj !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.01.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 (edytowane) Orkiestra przynajmniej przeznacza te pieniądze na konkrety, a nie na nie wiadomo co. Oni zwyczajnie łatają tę dziurę, które nasz system administracji ośrodkami medycznymi wytrwale pogłębia. Emiranda, Twój wydaje te 3 tys. na co? Płaci jakiemuś med-serwisowi, żebyście jako rodzina mogli bez kolejki pójść do lekarza i zrobić ileś tam badań? Czyli zasila czyjąś prywatną kieszeń. Chyba nie powinnaś być przeciwna Orkiestrze. Gazetka, którą łamię od zeszłego roku urządza na rzecz Fundacji Ewy Błaszczyk „AKogo?” i kliniki „Budzik” aukcję kalendarza z kobietami biznesu. Większość potrzebnych do zorganizowania imprezy rzeczy i ludzi jest finansowana przez współpracujące firmy. W zeszłym roku Fundacja dostała coś koło 15 tys., a w tym ponad 2 razy tyle. Wiem jak to działa, bo trochę w tym uczestniczę. Wymaga sporo pracy od wielu ludzi, którzy robią to za dziękuję. A pieniądze zasilają budżet ważnej sprawy. Jezu i po co ja to napisałam i wszyscy to jeszcze źle odczytują, mój mąż płaci prawie 3000 zł na państwowe ubezpieczenie zdrowotne które jest obowiązkowe. Ubezpieczenie prywatne ma w umowie o pracę firma za niego płaci i powiem Ci, że sa to dużo miejsze pieniądze niz na NFZ, a opieka jest zdecydowanie lepsza i sprzet też Ja jestem przeciwna orkiestrze, poniewaz uważam, że to wszystko powinno nam zapewnic państwo, co jest kupowane przez orkiestrę, co wcale nie wyklucza, ze ja też ją sponsoruje I powiem jeszcze jedno filantropia też jest niezłym biznesem Monia sorry, juz więcej nie będę Edytowane 14 Stycznia 2013 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.01.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 kinga:p jadę na cwiczenia . dziś cięzkie ze sztangami, nie bylam z miesiąc. chyba umrę alu:welcome: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.01.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Alu - wiesz że Cię lubię ...... Nie rozumiem tylko dlaczego czepiasz sie tego Owsiaka..... Piszesz, ze jestes przeciwna orkiestrze bo to co kupuje to powinno kupic Państwo.... To może Ty sie powinnaś obrazic na Państwo (które Cie "oszukuje" ) a nie na Owsiaka? To tak jakby sie obrazic na przystojnego kochanka, który co tydzień nas doskonale zaspakaja bo...... w zasadzie powinien robić to mąż Nie rozumiem Monia - nie przesadź z tymi sztangami Ja mam przerwe bo... ferie.... W poniedziałki chodziłam dopołudnia no ale Lenke mam bo jednak doszła do wniosku ze skoro nie ma jej ań i nie będą na ich sali to ona nie chce No i męczymy się Muszę jej zorganizować jakieś szaleństwa Mozliwe, że pojadę na siłkę wieczorem jak P wróci z pracy..... tylko nie wiem czy mi sie wtey będzie chciało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.01.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 kinga to takie lekkie sztangi w sumie magic bar. 2 x po 2kg( chyba). ja dziś wezmę 2x po 1kg , bo nie udzwignę więcej:p:p:p no to na sanki idzcie.... bo jest śniegu masę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.01.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Jezu i po co ja to napisałam i wszyscy to jeszcze źle odczytują..... Sorry, Emiranda. Dzięki za wyjaśnienie. Nie musiałaś aż tak. Co do naszego państwa i NFZtu, zdaje się, że wszyscy mamy takie samo zdanie. Z prywatną opieką trochę gorzej. Powiedziałabym, że mogę polemizować Zaperzyłam się za Owsiaka, ale zapomniałam, że przed rokiem 2000 miałam pewien kontakt z Polską Akcją Humanitarną. Niesmak z kontaktów z p. Janiną Ochojską został mi na długo. Jej bym nigdy nie zaufała. Dobrze pasuje do niej to zdanie o filantropii i biznesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.01.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 a ja dziś dzwigalam 2x 2,5 kg a teraz wcinam chili na luncho- śniadanie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 14.01.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Alu - wiesz że Cię lubię ...... Nie rozumiem tylko dlaczego czepiasz sie tego Owsiaka..... Piszesz, ze jestes przeciwna orkiestrze bo to co kupuje to powinno kupic Państwo.... To może Ty sie powinnaś obrazic na Państwo (które Cie "oszukuje" ) a nie na Owsiaka? To tak jakby sie obrazic na przystojnego kochanka, który co tydzień nas doskonale zaspakaja bo...... w zasadzie powinien robić to mąż Nie rozumiem Monia - nie przesadź z tymi sztangami Ja mam przerwe bo... ferie.... W poniedziałki chodziłam dopołudnia no ale Lenke mam bo jednak doszła do wniosku ze skoro nie ma jej ań i nie będą na ich sali to ona nie chce No i męczymy się Muszę jej zorganizować jakieś szaleństwa Mozliwe, że pojadę na siłkę wieczorem jak P wróci z pracy..... tylko nie wiem czy mi sie wtey będzie chciało.... dobre to z tym kochankiem:lol2::rotfl:-tez bym sie nie obrazila jakby cos:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.01.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Alu - wiesz że Cię lubię ...... :hug: ale mam nieodparte wrażenie, że zawsze musisz mieć rację, nigdy nie odpuścisz, czy tylko mi się tak wydaje :???: A ....... może ja wiem, to czego Ty nie wiesz????????????? A prawda przeważnie jest po środku Pestko :hug:, ja jestem z prywatnej służby zdrowia mega zadowolona , ale tak jest prawda, że nie często z niej korzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.01.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 :hug: ale mam nieodparte wrażenie, że zawsze musisz mieć rację, nigdy nie odpuścisz, czy tylko mi się tak wydaje :???: Nie wiem czy tylko Tobie ale Ci się wydaje A ....... może ja wiem, to czego Ty nie wiesz????????????? Z cała pewnością Alu tak samo jak ja wiem o wielu rzeczach o których Ty możesz nie mieć bladego pojęcia Takie zycie A prawda przeważnie jest po środku zgadzam się. I w przypadku Owsiaka i kochanka i wielu innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.01.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Alu - wiesz że Cię lubię ...... Nie rozumiem tylko dlaczego czepiasz sie tego Owsiaka..... Piszesz, ze jestes przeciwna orkiestrze bo to co kupuje to powinno kupic Państwo.... To może Ty sie powinnaś obrazic na Państwo (które Cie "oszukuje" ) a nie na Owsiaka? To tak jakby sie obrazic na przystojnego kochanka, który co tydzień nas doskonale zaspakaja bo...... w zasadzie powinien robić to mąż Nie rozumiem Czemu ja tego nie napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.01.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Nie wiem czy tylko Tobie ale Ci się wydaje Z cała pewnością Alu tak samo jak ja wiem o wielu rzeczach o których Ty możesz nie mieć bladego pojęcia Takie zycie zgadzam się. I w przypadku Owsiaka i kochanka i wielu innych :hug:; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.01.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Czesc Kochane Monia, czy podałabys mi jeszcze raz kontakt do tej kosmetyczki? Zapomniałam, ze ja mam cały czas tel zastepczy-a raczej zastepcza cegiełkę (w sam raz dla mnie:rolleyes:) i nie mam dostepu do kontaktów ani sms-ów:rolleyes: buziaczki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.01.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Czesc Kochane Monia, czy podałabys mi jeszcze raz kontakt do tej kosmetyczki? Zapomniałam, ze ja mam cały czas tel zastepczy-a raczej zastepcza cegiełkę (w sam raz dla mnie:rolleyes:) i nie mam dostepu do kontaktów ani sms-ów:rolleyes: buziaczki:bye: czyli gdzie mam ci podesłać ....na cegiełkę - normalnie???/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.01.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Dzieki Monia zadzwonie sobie jutro:wiggle: Sms-a dostałam ale...urwanego:rolleyes: A ja mam cisnienie 300/300, bo Mi wlasnie wylał kubek z woda po farbkach na kanape:o:o:o ciekawa jestem efektu koncowego :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.01.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Dzieki Monia zadzwonie sobie jutro:wiggle: Sms-a dostałam ale...urwanego:rolleyes: A ja mam cisnienie 300/300, bo Mi wlasnie wylał kubek z woda po farbkach na kanape:o:o:o ciekawa jestem efektu koncowego :cry:uuuuuuu zetrzyj!!! masz przeciez skorę nic kanapie nie powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 15.01.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Juz wiesz z sms-a, ze nie skóre:no: W kazdym razie, kanapa dalej wygląda, jak nowa:jawdrop: Monia, umówilam sie na przyszły czw. To sie zdzwonimy i moze jakaswspólna kafffka sie nam uda,cio? I dzieki jeszcze raz:hug: Jak tam po pilatesie, sportsmenko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts