Ola.U 22.01.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 cześc Ola!! jak często odświeżasz??????? włoski???? Zawsze jak jestem w Pl:yes:.W De ,do fryzjera nie chodzę ,bo się zraziłam parę razy ,a na dodatek mają kosmiczne ceny .W Pl mam swojego ulubionego ,któremu ufam bezgranicznie (w kwestii moich włosów ofkors) i zawsze wychodzę zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.01.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Ola Czyli robisz coś raz na 4 miesiące:no:??? ja dziś do fryzjera idę na odrost...mam już katasrofalne:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 23.01.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Ola Czyli robisz coś raz na 4 miesiące:no:??? Nie no co Ty przecież ja w Pl jestem (chociażby tylko na weekend)średnio co 7-8 tyg. i wtedy zawsze nawiedzam fryzjera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.01.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Moniś, dziękuję, że byłaś, jesteś ze mną...za telefony rozmowy, wieniec dla mamy, chociaż się nie znamy osobiście , to jesteś dla mnie wielkim wsparciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 23.01.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Ola Czyli robisz coś raz na 4 miesiące:no:??? ja dziś do fryzjera idę na odrost...mam już katasrofalne:p monia-ja nie wiem czy Ty blondynka,ale dziewczyny ostatnio kawal u mnie zostawily;) Co oznacza odrost u blondynki? To znaczy ,ze mozg jeszcze sie broni;)-PANI WYBACZY:rolleyes: Czy PANI ma jakies wiesci od Kingi? BUZIALE ZOSTAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.01.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 gumisiu nie blondi jestem:no::no::no: U kingi ok. napisze ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 24.01.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Cześć Monia, co słychać Kinie pewnie śniegiem zasypało na tej wsi:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.01.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Moniś, dziękuję, że byłaś, jesteś ze mną...za telefony rozmowy, wieniec dla mamy, chociaż się nie znamy osobiście , to jesteś dla mnie wielkim wsparciem martuś jestem cały czas z tobą. Wspieram swoimi myślami i podziwiam za to,że jesteś jaka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.01.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Cześć Monia, co słychać Kinie pewnie śniegiem zasypało na tej wsi:rolleyes: ok jest u Kingi. chyba odpoczywa od fm;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 25.01.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 witam serdecznie jak to możliwe, ze ja tutaj wczesniej nie zagladalam ?? a tu taka sympatyczna gospodyni watku i tyle fajnych i znanych mi dziewczyn ? przyczlapalam juz nie pamietam za kim (bo w pracy szybki mi cos myknelo przed oczami) obiecuje zagladac i sie troszke udzielac (jak sie ogarne nieco jak komu wstanie ???? Monia Ty zbereźnico M Ci potrzebny do ważnia ..... i nawet "moje" klimaty pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.01.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 slonko witaj.... i na pogaduchachChwilowo cisza, bo dziewczyny "odpoczywają":p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 27.01.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Kłaniam się pięknie Moniko . Często spotykamy się w różnych wątkach . Szczególnie u Basi mamy taką okazję . Przylazłam zobaczyć podłogi, a tu galerii niet ? W okolicach której strony mam szukać ? Chyba, że masz pod ręką jakieś zdjęcia i nie będzie kłopotem je wrzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.01.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Monia a pamietasz nazwe podłogi? Super masz wykończony domek, taki inny od wszystkich:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 27.01.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Piękna I to nie tylko podłoga, ale wszystko co widzę - drzwi, kominek, ściana - cudne Szkoda, że nie ma galerii, ale wiem, że masz dobre serce i dzielisz się chętnie zdjęciami, gdy inni są w potrzebie . Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.01.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 juliano dzięki i za serce i za pochwały. napisałam ci u basi jak podłoga się nazywa. zmienili nazwę , bo ja ją kupowałam pod inną nazwą. Muszą poszukać starych katalogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 29.01.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Monika, przybiegłam z dziennika Basi Guthouse, podobno masz pogrubiany blat granitowy w kuchni z aluminiową listwą pośrodku, pokażesz ? Zastanawiam się czy lepiej zrobić doklejkę do blatu czy pogrubić go właśnie z listwą...Z góry dziękuję za odpowiedź!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 30.01.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Monika, przybiegłam z dziennika Basi Guthouse, podobno masz pogrubiany blat granitowy w kuchni z aluminiową listwą pośrodku, pokażesz ? Zastanawiam się czy lepiej zrobić doklejkę do blatu czy pogrubić go właśnie z listwą...Z góry dziękuję za odpowiedź!! O mamo, z jaka listwą? Tez mam miec pogrubiony do 6 cm ale nic o listwie nie wiedzialam... To ja bym tez chciala zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.01.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Monika, przybiegłam z dziennika Basi Guthouse, podobno masz pogrubiany blat granitowy w kuchni z aluminiową listwą pośrodku, pokażesz ? Zastanawiam się czy lepiej zrobić doklejkę do blatu czy pogrubić go właśnie z listwą...Z góry dziękuję za odpowiedź!! co ty nie mam:p mam pogrubine boki szafek nieszczęsną listwa aluminiową ale widzialam pogrubione blaty i są ok. i chyba to żaden problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.01.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 dziewczyny byłam wczoraj z teściową na Les Mirabeles- czyli Nędznikach. wykończyli mnie:sick: rany ten musical był męczący;) dziś idę juz z M na "niemożliwe". chyba bedzie lepszy;) uwielbiam Noami Watts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 30.01.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 dzięki za info, a pokażesz jak wyglądają te pogrubiane boki szafek? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts