Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

cześc Ola!!

jak często odświeżasz??????? włoski????

Zawsze jak jestem w Pl:yes:.W De ,do fryzjera nie chodzę :no:,bo się zraziłam parę razy :sick:,a na dodatek mają kosmiczne ceny :o.W Pl mam swojego ulubionego ,któremu ufam bezgranicznie (w kwestii moich włosów ofkors) i zawsze wychodzę zadowolona :yes:

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ola Czyli robisz coś raz na 4 miesiące:no:???

ja dziś do fryzjera idę na odrost...mam już katasrofalne:p

monia-ja nie wiem czy Ty blondynka,ale dziewczyny ostatnio kawal u mnie zostawily;)

Co oznacza odrost u blondynki?

To znaczy ,ze mozg jeszcze sie broni;)-PANI WYBACZY:rolleyes:

Czy PANI ma jakies wiesci od Kingi?

BUZIALE ZOSTAWIAM

Moniś, dziękuję, że byłaś, jesteś ze mną...za telefony rozmowy, wieniec dla mamy, chociaż się nie znamy osobiście , to jesteś dla mnie wielkim wsparciem :hug:

martuś :hug:

jestem cały czas z tobą. Wspieram swoimi myślami i podziwiam :hug: za to,że jesteś jaka jesteś

witam serdecznie :)

jak to możliwe, ze ja tutaj wczesniej nie zagladalam ?? a tu taka sympatyczna gospodyni watku i tyle fajnych i znanych mi dziewczyn ?

przyczlapalam juz nie pamietam za kim (bo w pracy szybki mi cos myknelo przed oczami)

obiecuje zagladac i sie troszke udzielac (jak sie ogarne nieco :(

jak komu wstanie ???? :eek: Monia Ty zbereźnico :rotfl: M Ci potrzebny do ważnia .....:rolleyes:

i nawet "moje" klimaty ;)

pozdrawiam

Kłaniam się pięknie Moniko :).

Często spotykamy się w różnych wątkach :). Szczególnie u Basi mamy taką okazję :).

Przylazłam zobaczyć podłogi, a tu galerii niet ?

W okolicach której strony mam szukać :rolleyes:? Chyba, że masz pod ręką jakieś zdjęcia i nie będzie kłopotem je wrzucić? :)

Piękna :rolleyes:

I to nie tylko podłoga, ale wszystko co widzę - drzwi, kominek, ściana - cudne :wiggle:

Szkoda, że nie ma galerii, ale wiem, że masz dobre serce i dzielisz się chętnie zdjęciami, gdy inni są w potrzebie :D. Dziękuję :D

Monika,

przybiegłam z dziennika Basi Guthouse, podobno masz pogrubiany blat granitowy w kuchni z aluminiową listwą pośrodku, pokażesz :) ?

Zastanawiam się czy lepiej zrobić doklejkę do blatu czy pogrubić go właśnie z listwą...Z góry dziękuję za odpowiedź!!

O mamo, z jaka listwą? Tez mam miec pogrubiony do 6 cm ale nic o listwie nie wiedzialam... To ja bym tez chciala zdjecie :)

Monika,

przybiegłam z dziennika Basi Guthouse, podobno masz pogrubiany blat granitowy w kuchni z aluminiową listwą pośrodku, pokażesz :) ?

Zastanawiam się czy lepiej zrobić doklejkę do blatu czy pogrubić go właśnie z listwą...Z góry dziękuję za odpowiedź!!

co ty nie mam:p mam pogrubine boki szafek nieszczęsną listwa aluminiową:p

ale widzialam pogrubione blaty i są ok. i chyba to żaden problem