Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia syn ci się udał,przystojniak i stylowo ubrany,

Powiedz mi jak się czuje mama ,jak syn nocuje u dziewczyny ,więc zapewne bara bara było:lol2: bo to przede mną.

No i bardzo łądna jego dziewczyna-to ta w białej sukience?a nie ma pamiątkowego zdjęcia syna z mamą?

,więc zapewne bara bara było:lol2:

,mogą być bardzo ładne wnuki:lol2:

Basia!!!!!:rotfl: no to poprawiłaś zapewne Moni humor z samego rana :rotfl:

Monia dafaj swoją focie :cool:

A syn, przystojny bardzo, fajną ma czuprynkę :yes:, przyszła synowa, śliyczna dziewczyna!

Monia syn ci się udał,przystojniak i stylowo ubrany,

Powiedz mi jak się czuje mama ,jak syn nocuje u dziewczyny ,więc zapewne bara bara było:lol2: bo to przede mną.

No i bardzo łądna jego dziewczyna-to ta w białej sukience?a nie ma pamiątkowego zdjęcia syna z mamą?

Basiu on u niej nocuje od czasu do czasu od ponad pol roku.

u niej nigdy w weekand nie ma rodziców,

Dziewczyna skromna, ale charakterna. młodsza o rok

Basia!!!!!:rotfl: no to poprawiłaś zapewne Moni humor z samego rana :rotfl:

Monia dafaj swoją focie :cool:

A syn, przystojny bardzo, fajną ma czuprynkę :yes:, przyszła synowa, śliyczna dziewczyna!

Marta ale nosem wyczułaś fotki:cool: ja mialam ci już sms słać:lol2:

a z tymi wnukami basia pojechała:lol2::lol2::lol2::lol2:

I dziękuję dziewczyna za komplementy dla syna

Pamiętałam o tej studniówce Twojego syna, więc myślę zajrzę do Moni, bo pewnie zda relacje....a tu i fotki som :p

Moniś, no ty to jesteś taka dżaga :jawdrop: A ta kurteczka skórzana świetnie na Tobie leży, moja jest na mnie za duża i w ogóle nie wygląda....kupiłam sobie w zeszłym tyg. nową w mango :D

Monia jak on jest z nią dłużej i jest zakochany ,a rodziców nie ma to oni oglądają filmy i jedzą popcorn,myślisz:lol2::p

ja nie jadłam, myślałam tylko o jednym ,jak szliśmy po lekcjach do niego ,to miałam nadzieję,że nie będzie rodziców,ale ze mnie świntucha :lol2:

z moim pierwszym chłopakiem byłam 6 lat.

Edytowane przez Barbara74

Monia rasowa laska z Ciebie

Mam nadzieję,że mój starszy też będzie taki grzeczny

no i będzie nocował u dziewczyny w wieku 18 lat:lol2:

jej.... ja już jestem taka stara...napatrzyłam się wczoraj na dziewczyny:yes::yes::yes:

i powiem Wam ,że dziewczyny były fajnie, elegancko poubirane, raczej nie było tiulowych sukni balowych.Bardzo mi się podobało:yes:

Pamiętałam o tej studniówce Twojego syna, więc myślę zajrzę do Moni, bo pewnie zda relacje....a tu i fotki som :p

Moniś, no ty to jesteś taka dżaga :jawdrop: A ta kurteczka skórzana świetnie na Tobie leży, moja jest na mnie za duża i w ogóle nie wygląda....kupiłam sobie w zeszłym tyg. nową w mango :D

fajnie ,że marta się odezwałas.

ja coś nie mogę ostatnio dać rady sobie z włosami i w ogole. podklad jakiś za jasny.....kurcze .....to zdjęcie jest okropne:D

Martuś ja mam S9 rozciągnęła sie)

a widzialas w Mango te dlugie kiecki?????tą lazurową????Kupujemy????:lol2:

Monia jak on jest z nią dłużej i jest zakochany ,a rodziców nie ma to oni oglądają filmy i jedzą popcorn,myślisz:lol2::p

ja nie jadłam, myślałam tylko o jednym ,jak szliśmy po lekcjach do niego ,to miałam nadzieję,że nie będzie rodziców,ale ze mnie świntucha :lol2:

z moim pierwszym chłopakiem byłam 6 lat.

Basiu ty diablico w wieku 6 lat??????

i ty chcesz grzecznego syna( choć jednego):lol2::lol2::lol2: Po kim ma być grzeczny???:lol2::lol2::lol2:

O to i ja wiedziałam kiedy przyjść :D. Przystojniacha ten Twój syn i ma chłopak gust bo dziewczyna też ma delikatną urodę :yes:.

a co tam oni Moniś Ty to laska jesteś,a na tym zdjęciu to przypominasz mi trochę aktorkę Agnieszkę Perepeczko :cool:

ooo nie . tą 70-cio letnią:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Marta to jaki ty teraz rozmiar nosisz? ;)

s :D chociaż zdarza się koszula m gdyż s w biuście za małe i rękaw przykrótki :D

Przyszły mi te spodnie jeździeckie z zary s-ka za duża , ale już metki obcięłam i po ptokach....

fajnie ,że marta się odezwałas.

ja coś nie mogę ostatnio dać rady sobie z włosami i w ogole. podklad jakiś za jasny.....kurcze .....to zdjęcie jest okropne:D

Martuś ja mam S9 rozciągnęła sie)

a widzialas w Mango te dlugie kiecki?????tą lazurową????Kupujemy????:lol2:

:

Monia, łodczep ty się od siebie i nie wyszukuj wad, nie jedna z nas na studniówce swojego dziecia tak by chciała wyglądać :p

Ja mam jeden podkład od lat i jestem zadowolona, nie jest to jakaś drożyzna , ale mi pasuje bardzo.

Lazurowa sukienka???? Nie widziałam :o

Nic na razie więcej nie kupuje bo na dniach jade do W-wy zawieść Maje na lotnisko....i mam już plan na zakupy :cool:

Na pewno wstąpię do zary bo sandałki chcę wymienić (zamówiłam razem ze spodniami jeździeckimi i taką luźną sukienką z przeceny) Ikea też zahaczę.