Ola.U 03.02.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 No ,no super A gdzie fotka mamusi :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.02.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Monia syn ci się udał,przystojniak i stylowo ubrany,Powiedz mi jak się czuje mama ,jak syn nocuje u dziewczyny ,więc zapewne bara bara było:lol2: bo to przede mną.No i bardzo łądna jego dziewczyna-to ta w białej sukience?a nie ma pamiątkowego zdjęcia syna z mamą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.02.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 no jego dziewczyna,delikatna, świeża ,śliczna,mogą być bardzo ładne wnuki:lol2:ma chłopak gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.02.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 ,więc zapewne bara bara było:lol2: ,mogą być bardzo ładne wnuki:lol2: Basia!!!!! no to poprawiłaś zapewne Moni humor z samego rana Monia dafaj swoją focie A syn, przystojny bardzo, fajną ma czuprynkę , przyszła synowa, śliyczna dziewczyna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.02.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Monia syn ci się udał,przystojniak i stylowo ubrany, Powiedz mi jak się czuje mama ,jak syn nocuje u dziewczyny ,więc zapewne bara bara było:lol2: bo to przede mną. No i bardzo łądna jego dziewczyna-to ta w białej sukience?a nie ma pamiątkowego zdjęcia syna z mamą? Basiu on u niej nocuje od czasu do czasu od ponad pol roku. u niej nigdy w weekand nie ma rodziców, Dziewczyna skromna, ale charakterna. młodsza o rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.02.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Basia!!!!! no to poprawiłaś zapewne Moni humor z samego rana Monia dafaj swoją focie A syn, przystojny bardzo, fajną ma czuprynkę , przyszła synowa, śliyczna dziewczyna!Marta ale nosem wyczułaś fotki:cool: ja mialam ci już sms słać a z tymi wnukami basia pojechała:lol2::lol2: I dziękuję dziewczyna za komplementy dla syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.02.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Monia ale masz przystojniaka a dziewczyna laseczka i kiecke fajna miała. A Ty mi jakaś aktorke przypominasz ) Cześć Martus! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.02.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Monia rasowa laska z CiebieMam nadzieję,że mój starszy też będzie taki grzeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.02.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Pamiętałam o tej studniówce Twojego syna, więc myślę zajrzę do Moni, bo pewnie zda relacje....a tu i fotki som Moniś, no ty to jesteś taka dżaga A ta kurteczka skórzana świetnie na Tobie leży, moja jest na mnie za duża i w ogóle nie wygląda....kupiłam sobie w zeszłym tyg. nową w mango Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.02.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Cześć Martus! Cześć Emilko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.02.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 (edytowane) Monia jak on jest z nią dłużej i jest zakochany ,a rodziców nie ma to oni oglądają filmy i jedzą popcorn,myślisz:lol2: ja nie jadłam, myślałam tylko o jednym ,jak szliśmy po lekcjach do niego ,to miałam nadzieję,że nie będzie rodziców,ale ze mnie świntucha z moim pierwszym chłopakiem byłam 6 lat. Edytowane 3 Lutego 2013 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.02.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Marta to jaki ty teraz rozmiar nosisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 03.02.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 O to i ja wiedziałam kiedy przyjść . Przystojniacha ten Twój syn i ma chłopak gust bo dziewczyna też ma delikatną urodę . a co tam oni Moniś Ty to laska jesteś,a na tym zdjęciu to przypominasz mi trochę aktorkę Agnieszkę Perepeczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.02.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Monia rasowa laska z Ciebie Mam nadzieję,że mój starszy też będzie taki grzecznyno i będzie nocował u dziewczyny w wieku 18 lat:lol2: jej.... ja już jestem taka stara...napatrzyłam się wczoraj na dziewczyny:yes::yes: i powiem Wam ,że dziewczyny były fajnie, elegancko poubirane, raczej nie było tiulowych sukni balowych.Bardzo mi się podobało:yes: Pamiętałam o tej studniówce Twojego syna, więc myślę zajrzę do Moni, bo pewnie zda relacje....a tu i fotki som Moniś, no ty to jesteś taka dżaga A ta kurteczka skórzana świetnie na Tobie leży, moja jest na mnie za duża i w ogóle nie wygląda....kupiłam sobie w zeszłym tyg. nową w mango fajnie ,że marta się odezwałas. ja coś nie mogę ostatnio dać rady sobie z włosami i w ogole. podklad jakiś za jasny.....kurcze .....to zdjęcie jest okropne:D Martuś ja mam S9 rozciągnęła sie) a widzialas w Mango te dlugie kiecki?????tą lazurową????Kupujemy???? Monia jak on jest z nią dłużej i jest zakochany ,a rodziców nie ma to oni oglądają filmy i jedzą popcorn,myślisz:lol2: ja nie jadłam, myślałam tylko o jednym ,jak szliśmy po lekcjach do niego ,to miałam nadzieję,że nie będzie rodziców,ale ze mnie świntucha z moim pierwszym chłopakiem byłam 6 lat. Basiu ty diablico w wieku 6 lat?????? i ty chcesz grzecznego syna( choć jednego):lol2: Po kim ma być grzeczny???:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.02.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 O to i ja wiedziałam kiedy przyjść . Przystojniacha ten Twój syn i ma chłopak gust bo dziewczyna też ma delikatną urodę . a co tam oni Moniś Ty to laska jesteś,a na tym zdjęciu to przypominasz mi trochę aktorkę Agnieszkę Perepeczko ooo nie . tą 70-cio letnią:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.02.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Monia ale masz przystojniaka a dziewczyna laseczka i kiecke fajna miała. A Ty mi jakaś aktorke przypominasz ) Cześć Martus! Emilio czy tobie też Perepeczko przypominam????:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 03.02.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 ooo nie . tą 70-cio letnią:lol2::lol2: Raczej mi chodziło o jej sexapil i te lata młodości , Ty babci na pewno nie przypominasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.02.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Nie, ty mi z jakaś hamerykanska gwiazda ale nie pamietam imienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.02.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Raczej mi chodziło o jej sexapil i te lata młodości , Ty babci na pewno nie przypominasz no sexapil tak:D:D:D:D:D Nie, ty mi z jakaś hamerykanska gwiazda ale nie pamietam imienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.02.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Marta to jaki ty teraz rozmiar nosisz? s chociaż zdarza się koszula m gdyż s w biuście za małe i rękaw przykrótki Przyszły mi te spodnie jeździeckie z zary s-ka za duża , ale już metki obcięłam i po ptokach.... fajnie ,że marta się odezwałas. ja coś nie mogę ostatnio dać rady sobie z włosami i w ogole. podklad jakiś za jasny.....kurcze .....to zdjęcie jest okropne:D Martuś ja mam S9 rozciągnęła sie) a widzialas w Mango te dlugie kiecki?????tą lazurową????Kupujemy???? : Monia, łodczep ty się od siebie i nie wyszukuj wad, nie jedna z nas na studniówce swojego dziecia tak by chciała wyglądać Ja mam jeden podkład od lat i jestem zadowolona, nie jest to jakaś drożyzna , ale mi pasuje bardzo. Lazurowa sukienka???? Nie widziałam Nic na razie więcej nie kupuje bo na dniach jade do W-wy zawieść Maje na lotnisko....i mam już plan na zakupy Na pewno wstąpię do zary bo sandałki chcę wymienić (zamówiłam razem ze spodniami jeździeckimi i taką luźną sukienką z przeceny) Ikea też zahaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts