Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tez S. Co to za spodnie jezdzieckie???

Maja ferie zaczyna?

Coś już chyba nie ma tych spodni na stronie, albo ja nie umiem znaleźć ...ale nic szczególnego....

Tak Maja zaczyna ferie za tydzień, miałyśmy obie jechać do mojej psiapsióki do Szkocji , ale ja zrezygnowałam i jedzie sama(tzn. leci w samolocie z jej wujkiem) na tydzień:cool:

Coś już chyba nie ma tych spodni na stronie, albo ja nie umiem znaleźć ...ale nic szczególnego....

Tak Maja zaczyna ferie za tydzień, miałyśmy obie jechać do mojej psiapsióki do Szkocji , ale ja zrezygnowałam i jedzie sama(tzn. leci w samolocie z jej wujkiem) na tydzień:cool:

Marta fajnie ,że Maja leci. Już się bałam ,że sama/ A ona ma ile 10 lat?????

Marta coś ty już sandałki kupiłaś???? czyli wiosna tuż , tuż......:lol2:o rany jakbym chciała.

ale moj syn jeszcze na narty jedzie 1 marca z teściami( dziecko trz\eba było od matury odstresować:lol2:)

w Mango spodnica ta tylko lazurowa http://st.mngbcn.com/rcs/pics/static/T8/fotos/S9/81304353_CZ.jpg

Tym razem fotek nie wyczułam :(
hi, hi, :lol2: zaraz na sekundkę wstawię

Monia, ale z tą Perepeczką to dałaś :o gdzież Ci jej do Ciebie :wtf:
no jak będę miala 70 to mogę tak jak ona wyglądąc. tylko stanik będę nosić:lol2::lol2::lol2::lol2:

Na chwile człowiek wyjdzie i co , nie załapałam się na maila, nie mogłas na facbooku powiedziec, że będa zdjęcia na forum :) Zawsze możesz wysłac do mnie priva. A tak poprosze zdjecia na maila :) Dziękuję

Mail masz na dole Ok?

Alu zajrzyj tu

Kurcze! Tez sie nie zalapalam na zdjecia :( :(

Ej dziewczyny, kurde 18stolatkowie juz nocuja u 17nastek?? Kurde, to moj synek tez bedzie??

Wiecie co ja juz sie tym stresuje! A co jesli ta dziewczyna zrani go i on bedzie przez nia plakac? Ja tego nie zniose :(

A jak jeszcze nie bedzie umial sobie z tym poradzic? Albo jak on bedzie jakis lovelas?

Jak ja bym chciala dobrze go wychowac,

Na dobrego czlowieka...

Kurcze! Tez sie nie zalapalam na zdjecia :( :(

Ej dziewczyny, kurde 18stolatkowie juz nocuja u 17nastek?? Kurde, to moj synek tez bedzie??

Wiecie co ja juz sie tym stresuje! A co jesli ta dziewczyna zrani go i on bedzie przez nia plakac? Ja tego nie zniose :(

A jak jeszcze nie bedzie umial sobie z tym poradzic? Albo jak on bedzie jakis lovelas?

Jak ja bym chciala dobrze go wychowac,

Na dobrego czlowieka...

Beata, Ty tutaj nie jojcz na zapas. Taki będzie jak go wychowasz – żeby on nie został zraniony i żeby sam nie ranił. Wiesz, że ma być dobry i mądry, więc Ci się uda na pewno.

I co to za martwienie się, że będzie nocował u dziewczyny? Ty chłopaka masz. Skoro ja jakoś przeżyłam córkę nienocującą w domu, a wreszcie mieszkającą oficjalnie z chłopakiem, to Ty przeżyjesz to spokojnie :yes: Masz czas, żeby się przyzwyczaić do różnych rzeczy.:hug:

Beata, Ty tutaj nie jojcz na zapas. Taki będzie jak go wychowasz – żeby on nie został zraniony i żeby sam nie ranił. Wiesz, że ma być dobry i mądry, więc Ci się uda na pewno.

I co to za martwienie się, że będzie nocował u dziewczyny? Ty chłopaka masz. Skoro ja jakoś przeżyłam córkę nienocującą w domu, a wreszcie mieszkającą oficjalnie z chłopakiem, to Ty przeżyjesz to spokojnie :yes: Masz czas, żeby się przyzwyczaić do różnych rzeczy.:hug:

Pestko, kurde, zebym tylko sobie poradzila. Baardzo bym chciala! To jest nasz cel z mezem. Zeby wychowac go na madrego mezczyzne. Narazie jest cudny :) No ale dopiero 8 miesiecy za nami :) :)

Pestko, kurde, zebym tylko sobie poradzila. Baardzo bym chciala! To jest nasz cel z mezem. Zeby wychowac go na madrego mezczyzne. Narazie jest cudny :) No ale dopiero 8 miesiecy za nami :) :)

Poradzisz sobie :yes: Skoro masz świadomość tego, to na pewno.

No Monia dzięki za info, I super, jego dziewczyna też, ale Ty jaka laska :) Fantastyczna kurteczka :)
Alu dzięki!!!!

kurteczka trochę niestudniiowkowa. Ale ja wizytowałam tylko:lol2::lol2::lol2:

WOW, ale tłum! Fajny chłopak. To po mamusi :yes:
Pestko dzieki!!! jest wymieszany........ karnacja i figura moja

faaaaajnie i Ty i Syn i Synowa :)

ja jeszcze przynajmniej 5 lat do studniówki mam;)

nooo to jeszcze szmat czasu:yes:

WOW! Syn, extra! Widac odrazu ze jest fajny! Ja sie znam na ludziach. Dziewczyna oprocz tego ze jest zgrabna to jeszcze jaka ładna!

Moniko, extra babka jestes!

Dzięki Beato !!!!! Fajny jest!! tylko trzeba go umiejetnie podejść:yes: dziewczyna jak dziewczyna -n ładna( ale mam nadzieję ,że nieostatnia:yes::cool:)

będzie dobry i mądry, ma fajną mamę.

Poradzisz sobie :yes: Skoro masz świadomość tego, to na pewno.
pewnie ,że tak

no to by było na tyle wspomnien studniówkowych:yes:

Beato musze napisać u siebie. Masz cudną cegłe na holu przy schodach:yes: