monika996 07.02.2013 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Justyna ok;) a jak tam z kuchnią????? zamówiona????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.02.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Hej Monik, ile pączków wszamałaś? Ja tylko 4:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.02.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 cześć .ja też 4:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 08.02.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 A ja tylko jednego:confused:,szpital mam w domu i nikt apetytu nie ma..Do Olinka nawet pogotowie mialam:cry: Wiec zostawiam przytulaski i duz o zdrowka zycze:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.02.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Gumisiu to i ja ci życzę zdrówka!!!!! co maluszkowi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 10.02.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Justyna ok;) a jak tam z kuchnią????? zamówiona????? no właśnie nie bo ja dalej się waham mam dwie atrakcyjne wyceny...różnica ok. 2500zł....z tym, że droższa kompleksowo - meble, blaty....u pana M. taniej, ale blaty osobno - które teraz wyceniają mniej więcej, bo dokładnie dopiero po pomiarach na gotowych szafkach - więc tak w zasadzie cena może wzrosnąć nawet o 1500zł ...i wtedy już nie będzie taniej, a w dodatku pewnie więcej zamieszania z dwoma wykonawcami - ale z drugiej strony nie jest powiedziane, że będzie drożej i nie wiem co robić...i ja jak ta pierdoła i chciałabym i boję się...i kompletnie nie wiem co zrobić a czas nagli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 10.02.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Justka bierz tego co zrobi kompleksowo ja jak bym miała taki wybór tak bym zrobiła. Nikt nie będzie na siebie zganiał w razie wu. Lepiej się z jednym użerać niż z dwoma fachmanami Monia a Ty gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.02.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Justka bierz tego co zrobi kompleksowo ja jak bym miała taki wybór tak bym zrobiła. Nikt nie będzie na siebie zganiał w razie wu. Lepiej się z jednym użerać niż z dwoma fachmanami Monia a Ty gdzie? chyba marta ma rację Cześc Martula blaty kamienne są drogie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 11.02.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Witam się Monia wiem, że kamienne są drogie i liczę się z ceną, ale problem jest inny - mam teraz kilka wycen blatów i te ceny plus cena od stolarza dają mi kuchnię tańszą...ale każdy z kamieniarzy zaznacza, że dokładnie to określą po pomiarze na gotowych szafkach - i boję się, że wtedy może się okazać, że cena 'cudownie' się rozmnoży o kilka tysięcy...z drugiej strony nie jest powiedziane, że tak będzie........ pan M. jest naprawdę ok tylko przy wyborze jego usługi dochodzi odrębne prowadzenie blatów - umowy, pomiary itp...ale różnica 2500 tys jest kusząca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.02.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 justyna rozumię...... pewnie ,że cena gra rolę . za blat z kamienia musisz dać około 3-5 tys.a meble ......swoja drogą/ spisz porządną umowe z tanszym kompleksowym i niech robi( może kiedyś od ciebie wezmę namiar:yes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 11.02.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Monia ceny zupełnie inne - za blat (ok. 4,5m2) wołają mi około 8tys, plus 1000 za zlew granitowy podwieszany, 300 za wyfrezowanie ociekacza...jeden facet z niepołomic powiedział za blaty 5300 z ociekaczem plus tysiąc za zlew jeśli chcę - na razie chcę / chciałam bo juz czytałam, że się łatwo może ubić - więc nie wiem, czy chcę na pewno jak to chcesz namiar na kiedyś? planujesz zmieniać taką piękną kuchnię??? ...wrzuć fotki - chwilę jestem to se z zazdrością pooglądam:D - potem wracam do zarabiania na te blaty co mi się wymyśliły.... p.s. Ty masz kosze REJSA w kuchni czy PEKA? pan M. poleca Rejsa, pan B. poleca Peka...widziałam jedne i drugie, na oko różnicy nie ma (poza tabliczką z nazwą i ceną...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 11.02.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Nie no nie wierzę , Monia WYMIATASZ:yes::yes::lol2::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 11.02.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 No Monia WOW.... poczekaj - pozbieram szczękę z biurka i się wypowiem .... Syna masz pierwsza klasa - naprawdę wygląda na fajnego faceta i jaka ładna synowa Ci się szykuje ...a Ty z powodzeniem mogłaś uchodzić za jedną z uczestniczek studniówki ...naprawdę - dżizas, jak ja bym chciała tak się prezentować na imprezce mojego syna...... rozważam tego z niepołomic, ale on mi powiedział, że to orientacyjnie, bo musi pomierzyć na gotowych szafkach - a jak wtedy pomierzy i krzyknie więcej to i tak nie będę miała wyjścia, bo nie będę przecież szukała nowych blatów... Pan M. nie powiedział jakoś wyjątkowo dużo...z wyceną kuchni startowaliśmy od 70tys. - meble z blatami...teraz uzyskaliśmy cenę taką mniej więcej do przełknięcia (ale mocno trza popić )...mam dwóch wykonawców - muszę wybrać- pewnie znając mnie rzucę monetką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.02.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 malkul czy ty aby ze mnie nie robisz balona:lol2::lol2: justyna z synem i synowa się zgadzam . sa fajni:yes::yes: i podeslij na priv tą wycenę od Janusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 11.02.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 malkul czy ty aby ze mnie nie robisz balona:lol2::lol2: :eek::eek::eek::eek::eek: Nie żartuj!!!! bo mnie w kompleksy wpędziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.02.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 :eek::eek::eek::eek::eek: Nie żartuj!!!! bo mnie w kompleksy wpędziłaś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 11.02.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 cholera, i znowu nie załapałam się na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 11.02.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Spirea poproś Monikę - może zrobi pokaz speszjali for ju - tak jak dla mnie - bo jest na co popatrzeć, oj jest...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 11.02.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Monia wrzuć Potrzebuję większej motywacji, bo w piątek mam wizytę u dietetyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.02.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 spireowrzuce na chwilkę jak będziesz:yes: ale co chcesz zobaczyć ???? ja nie ma super figury:lol2::lol2: szczupła, nie chuda, bez biustu9 nad czym ubolewam całe życie, ale tchorz ze mnie i operacji nie zrobię:no:) czekam , az do mnie zajrzysz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts