Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

dzięki . miło mi.

Oldzia żadnych szafek nie ma. to jest tylko obudowane płytami. z boku jest wejście do spiżarni i tam mam półki. szpary niestety są koło lodówki. takie na niecały cm. widać jak zaświecę światło w spiżarni. można je od tyłu zamaskować płyta w tych miejscach. ale mi to nie przeszkadza.

Niecały cm to tak jak nic;) a teraz wiem, jak to zrobiliście:D bardzo fajnie to wygląda:yes:.

czekam na więcej foto;)

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość monika996
Spirea nie dla barierek. na 1 pietrze salon to nie wysoko - goscie wchodzą , na 2 piętro wchodza tylko domownicy:lol2: miały być , ale nam się podoba bez . widok na okna nic nie zaslania. Edytowane przez joliska

• 2 weeks później...
Plytki w łazience to gres imitujący Lupek, a w kuchni gres polerowany i szkliwiony. nazwy mam gdzies w rachunkach.

Łazienka wyszła rewelacyjnie! Z resztą pozostałe wnętrza także! Gdzie kupowałaś ten gres imitujący łupek?

Basia KRK chcesz tanszego stolarza do kuchni . daj znać. masz na miejscu w kRAKOWIE. JA JESTEM ZADOWOLONA. a MNIE TRUDNO zadowolić:p Zaoszczedzisz polowę . przynajmniej

Monia, podaj proszę namiary na twojego stolarza :) Ma też jakąś stronę www?

A jaki fliziarz robił Ci łazienkę? będę kogoś potrzebowała do naszej łazienki :D

Gość monika996

basia płytki są z Klimeckiego firma Boz2.

fliziarza nie polecę.

namiary na stolarza wyślę ci na mail/ma stronę mailową. targuj się z nim. bo po naszej wykończeniówce trochę mu się poprzewracało w głowie. był tani:yes: a jak widzi,że może więcej to ciągnie. ale tak w ogóle porządny, słowny i dokładny. zrobi ci co chcesz, nie gorzej niż w salonie z kuchniami.

basia płytki są z Klimeckiego firma Boz2.

Ooo to jutro sobie tam podjadę żeby je zobaczyć :) Coprawda mam już wybrane, ale te mi się także podobają, tylko nie wiem czy się będą dobrze komponowały z płytką białą, która ma fakturę kostki? :sick:

http://img204.imageshack.us/img204/5979/eclecticabianco1.jpg

Szkoda, że nie możesz polecić fliziarza... ehhh martwi mnie to, bo nie mam jeszcze żadnego...

Dziękuję za namiary na stolarza. Jak będziemy coś z nim działać, to dam Ci znać :)

Gość monika996
Basia były też takie łupkowate białe. też fajne. podjedz zobacz.zawsze można jeszcze zmienić. czarne raczej nie będą pasować. ale są tam fajne białe takie jak szkło 30x90. mam je u syna w łazience biało -szarej.

Gość monika996

znow mam zdjęcia tylko z telefonu. zamontowali nareszcie dolną umywlakę ,więc mamy gotowy :yes:salon kąpielowy:yes:

balustrada na kładce przy sypialniach już też zamontowana. pozostały tylko poprawki malarzy . nareszcie. w piątek wyjeżdzamy na odprężający weekand do Egeru. Anula coś jest w tym rozpadającym małżeństwie, bo my po budowie cięzko jednym słowem,ja o wszystko się czepiam w/ g mojego męża.odkamienił moj ekspres do kawy. robi pyszną kawę. :yes: odkamienił na pewno, a przy tym odbarwił blachę czolową przy spieniaczu. kropeczki miał wycierać, a nie zrobił tego :( zostały kropeczki jasne na czarnym 9 wyglądają jak kropeczki z mleka:( nie da się zetrzeć, wrżarlo się. jestem, a raczej byłam maksymalnie wkurzona . już mi minęło, zawsze można kupić nową obudowę , na przykład na mikołaja. :yes:

nowy blat i umywalka[ATTACH]65556[/ATTACH][ATTACH]65557[/ATTACH][ATTACH]65558[/ATTACH]

i uzupełnienie w postaci kamieni

Edytowane przez joliska

Gość monika996

my mamy lumina blanco brillo 30x 90.chyba t sama firma. są fajne. mam je na ścianie.

teraz odnosnie kawiarki.odkamieniacz wyzarł nie tylko tylną blachę , ale też nierdzewke na listwie kawiarki. myslalam,ze to tłusty palec. ale nie był tłusty , tylko to palec mojego męża z tabletki czyszczącej.nie do usunięcia. pomału mam dość:( przerzucał tabletke rozpuszczoną juz sama nie wiem po co , i zskąd do kąd. nic już nie da się zrobić. :mad:będę musiała się przyzwyczaić. a ta budowa mnie wykończyła psychicznie. chyba nabawiłam sie jakies nerwicy maniakalnej. musi być wszystko bez rysy i skazy.

Gość monika996

Oldzia jednak ten kamień szczotkowany nie jest taki cudowny w użytkowaniu. w dzień ok, ale przy sztucznym świetle widać mazy, nie da się go wypolerowac równo.:( ale takie uroki naturalnego kamienia nieszlifowanego. staram się nie zwracać na to uwagi, ale u mnie to trudno. po za tym nie wolno szurać po nim żadnymi srebnymi metalowymi garkami. u mnie przesunięta została taca metalowa taka z polerowanej stali i zostaly minimalne ryski srebne. na szczęscie z boku i są mało:( widoczne. ale tłuste paluchy widać.:(

a ja tylko o niedociągnięciach. ale tak jest. dobre jest normalne. tylko te zle rzeczy się zauważa.

z dobrych nareszcie już nikt się nie kręci po domu. dziecko szczęśliwie wróciło z obozu.

Gość monika996
. u nas jest mało używana, bo jest w dodatkowej łazience. mamy poza tym zmniejszone ciśnienie wody w kranie.bateria musi być jak najbliżej umywalki. jeżeli to miałaby być umywalka w łazience codziennej, to raczej nie polecam.

Gość monika996

]plam od odkamieniacza na nierdzewce zeszla,.... nie od specjalistycznych środków, tylko od zwykłego plynu do naczyń. jet bardzo minimalnie widoczna i to mnie ciszy.:yes:

a teraz moja sypialnia zainspirowana przeslanymi przez Efilo zdjeciami. oczywiście ciemna- brązowo-czarna.[ATTACH]65599[/ATTACH]

[ATTACH]65600[/ATTACH]

[ATTACH]65603[/ATTACH]

[ATTACH]65601[/ATTACH][ATTACH]65602[/ATTACH]

Edytowane przez joliska