pasie 22.02.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Monia ja tez mam straszne -szczególnie na jednej nodze i zastanawiam się czy je ruszać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.02.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Pasku jak się zobaczymy na zjezdzie to ci powiem...... ja mam laserem Ng-Yag robione i chyba będzie dobrze. ja mam male czerwone- wygladają jak siniaki. Ten laser dobrze radzi sobie z takimi fioletowo- niebieskimi:) i na nieopalonej skorze - bladej. Czyli u ciebie ok:)A zylaki masz- albo wystające niebieskie żyłki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.02.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 tak ogolnie to ja cała jestem żylassta a tak na serio niebieskie czyli żylaki też widać - to po przodkach;) babcia, dziadek, mama... dziadek to miał straszne brrrr - muszę się za to wziąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.02.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 aga i ja mam cienką skorę....... te niebieskie większe nie przeszkadały mi. Natomiast nieduże naczynka na nogach filetowe tak( ale było j=ich mało). zrobilam w 2008 laserem ktp ( nie było poprawy, a po miejscach naświetlania blizny wielkości głowki zapalki- 3 punkty na udzie). zostawiłam:) a w 2011 trafiłam do chirurga naczyniowego i on powiedzial ,że trzeba zamknąć większe niebieskie, male same zanikną...... niestety na miejsce wstrz\ykniętych niebieskich wyszly nowe niebieskie i więcej, a pajączki pozostaly, a co więcej zrobiło ich się więćej( w miejscach wstrzykiwania igły- nowe). I to tego matting( ktory niestety pozostał). 2011 walka z mattingiem( nieskuteczna)., 2012 wiosna - dalej walka z mattingiem ( nieskuteczna). zostawiłam żyly i na czynka. a teraz poszlam na Ng- yag- proba cale podudzie prawe i czekam na efekt do polowy kwietnia. jak będzie ok to w listpodzie ztrobię mating i na tym koniec. boję się dotykac żył większych niestety:( to byl bład skleroterapia w moim przypadku. jakbym wiedzial, to bym tego nie robiła niestety lekarze nigdy nie informują pacjenta o skutkach ubocznych..... kasa najważniejsza..... choć zabieg skleroterapii jest niedrogi, a nogi się psuje. Mam nadzieję ,że laser cos poprawi:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.02.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 dzięki za darmowe porady;) będę już mądrzejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 23.02.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 A co zrobic jak ja mam takie żylaki, że jak jest gorąco i puchną mi nogi to one wychodzą " do wierzchu" i jeszcze widać takie niebieskie żyłki. mam na udzie i cała tylna łydka , w ogólę nie chodzę w lato w spódnicach ,ani w krótkich spodenkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.02.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 A co zrobic jak ja mam takie żylaki, że jak jest gorąco i puchną mi nogi to one wychodzą " do wierzchu" i jeszcze widać takie niebieskie żyłki. mam na udzie i cała tylna łydka , w ogólę nie chodzę w lato w spódnicach ,ani w krótkich spodenkach przytulam bo tez tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 23.02.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 uuu Monia kupiłaś już jakieś kiecki na wiosnę takie nóżki trzeba będzie pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 23.02.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Pasiula dzięki za przytulaski ja również przytulam u mnie to dziedziczne i po ciąży mi wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.02.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Pasiula dzięki za przytulaski ja również przytulam u mnie to dziedziczne i po ciąży mi wyszło u mnie też i też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.02.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 dziewczyny ja jako ekspert na zjezdzie obejrzę nozki i doradzę:):) jeżeli nie ma malych pajączkow tylko duże zielone to skleroterapia tak,:yes::yes::yes: tylko trzeba chodzić w ponczoszkach uciskowych:yes: niestety. a narazie kupcie sobie podkolanowki iw nich smigajcie:):) emilko krotkich kiecek i spodenek u mnie zatrzęsienie. ja teraz na dlugie się przerzucam i kupilam 2 pary spodni szerokich na lato:yes::yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 25.02.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 t pomału lreczę sie z zabiegow na naczynka. Poważnie.. Da się z nimi żyć Widze, ze i u Ciebie Monia tematy nie tylko wnetrzarskie Tez mam troche naczynek na nogach i chce je sobie usunac.. zabieram sie do tego juz od jakiegos czasu i zabrac nie moge, bo zawsze 'cos' A ze usuwac powinno sie je jesienia/zima, to czasu jakby mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 25.02.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 dzięki za darmowe porady;) będę już mądrzejsza I ja sie ciekawych rzeczy dowiedzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 25.02.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 dziewczyny ja jako ekspert na zjezdzie obejrzę nozki i doradzę:):) Jesli uda mi sie do Was dojechac, chociaz na chwile, to chetnie pokaze ekspertowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 25.02.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Moni :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.02.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 dziewczyny:hug::hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Monia Przyłaź do mnie , temat ciuszków u mnie, nie mam z kim pogadać A wy tu o żylakach i zmarszczkach u mnie milsze tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.02.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Monia Przyłaź do mnie , temat ciuszków u mnie, nie mam z kim pogadać A wy tu o żylakach i zmarszczkach u mnie milsze tematy :lol2::lol2: idę się wyluzować do ciebie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.02.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Monia, czy mam rezerwowac dla nas pokoj dwójkę? Zapytam jeszcze Agę i jesli jeszcze któras dziefffczyna bedzie chciała, to nawet i czwórke mozemy zarezerwowac. Daj znac,Kochana ale na fm, bo mem tel rozładowany-ładowarkę zostawilam u Mamy wczoraj i muszę niestety po nia pojechac, wiec do wieczorka nie bede available:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.02.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 kochana wiesz ,że ja tak na 90 procent. zadzwonię do ciebie jutro. :yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts