Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pasku jak się zobaczymy na zjezdzie to ci powiem......

ja mam laserem Ng-Yag robione i chyba będzie dobrze. ja mam male czerwone- wygladają jak siniaki. Ten laser dobrze radzi sobie z takimi fioletowo- niebieskimi:) i na nieopalonej skorze - bladej. Czyli u ciebie ok:)

A zylaki masz- albo wystające niebieskie żyłki????

aga i ja mam cienką skorę....... te niebieskie większe nie przeszkadały mi. Natomiast nieduże naczynka na nogach filetowe tak( ale było j=ich mało). zrobilam w 2008 laserem ktp ( nie było poprawy, a po miejscach naświetlania blizny wielkości głowki zapalki- 3 punkty na udzie). zostawiłam:)

a w 2011 trafiłam do chirurga naczyniowego i on powiedzial ,że trzeba zamknąć większe niebieskie, male same zanikną......:(:stirthepot: niestety na miejsce wstrz\ykniętych niebieskich wyszly nowe niebieskie i więcej, a pajączki pozostaly, a co więcej zrobiło ich się więćej( w miejscach wstrzykiwania igły- nowe). I to tego matting( ktory niestety pozostał). 2011 walka z mattingiem( nieskuteczna)., 2012 wiosna - dalej walka z mattingiem ( nieskuteczna). zostawiłam żyly i na czynka.

a teraz poszlam na Ng- yag- proba cale podudzie prawe i czekam na efekt do polowy kwietnia. jak będzie ok to w listpodzie ztrobię mating i na tym koniec. boję się dotykac żył większych niestety:(

to byl bład skleroterapia w moim przypadku. jakbym wiedzial, to bym tego nie robiła niestety lekarze nigdy nie informują pacjenta o skutkach ubocznych..... kasa najważniejsza..... choć zabieg skleroterapii jest niedrogi, a nogi się psuje. Mam nadzieję ,że laser cos poprawi:cool:

A co zrobic jak ja mam takie żylaki, że jak jest gorąco i puchną mi nogi to one wychodzą " do wierzchu" i jeszcze widać takie niebieskie żyłki. mam na udzie i cała tylna łydka , w ogólę nie chodzę w lato w spódnicach ,ani w krótkich spodenkach :(

dziewczyny ja jako ekspert:):yes: na zjezdzie obejrzę nozki i doradzę:):):):):)

jeżeli nie ma malych pajączkow tylko duże zielone to skleroterapia tak,:yes::yes::yes::yes::yes::yes: tylko trzeba chodzić w ponczoszkach uciskowych:yes: niestety.

a narazie kupcie sobie podkolanowki iw nich smigajcie:):):):)

emilko krotkich kiecek i spodenek u mnie zatrzęsienie. ja teraz na dlugie się przerzucam i kupilam 2 pary spodni szerokich na lato:yes::yes::yes::yes::yes:

t

pomału lreczę sie z zabiegow na naczynka. Poważnie.. Da się z nimi żyć:(

Widze, ze i u Ciebie Monia tematy nie tylko wnetrzarskie ;)

Tez mam troche naczynek na nogach i chce je sobie usunac.. zabieram sie do tego juz od jakiegos czasu i zabrac nie moge, bo zawsze 'cos' :(

A ze usuwac powinno sie je jesienia/zima, to czasu jakby mniej :D

Monia, czy mam rezerwowac dla nas pokoj dwójkę? Zapytam jeszcze Agę i jesli jeszcze któras dziefffczyna bedzie chciała, to nawet i czwórke mozemy zarezerwowac. Daj znac,Kochana ale na fm, bo mem tel rozładowany-ładowarkę zostawilam u Mamy wczoraj i muszę niestety po nia pojechac, wiec do wieczorka nie bede available:(