aneta s 25.03.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Monia kurcze ja też fotek nie widziałam:sleep: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.03.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Kinga nic nie ma paprykowego z tego co pamietam:):) jak to ? ! A papryka w lodówce ?? no, chyba, że mnie z kimś pomyliłaś - np. z Kingą :D:D Ty sie odpierwiastkuj od moich tłustych ud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.03.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Cześć Monia Buziaki poniedziałkowe zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 25.03.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 jak to ? ! A papryka w lodówce ?? Ty sie odpierwiastkuj od moich tłustych ud Z tego co pamietam byly mega zgrabne i zielenialam z zazdrosci czytajac o tym:rolleyes: wiec o co sie zlosci jak jej komplementa prawie;).....moimi chwalic sie nie da poki co....ale i tak cos czuje, ze Monia zakasuje nas wszystkie nozkami, jak juz skonczy te czary mary:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 25.03.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Cześć Papryczki:-x Kinia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.03.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Monia kurcze ja też fotek nie widziałam:sleep: Anettko widziałaś - stare wrzuciłam:) nic cię nie ominęło Cześć Monia Buziaki poniedziałkowe zostawiam! dzięki.... bardzo sie przydały Z tego co pamietam byly mega zgrabne i zielenialam z zazdrosci czytajac o tym:rolleyes: wiec o co sie zlosci jak jej komplementa prawie;).....moimi chwalic sie nie da poki co....ale i tak cos czuje, ze Monia zakasuje nas wszystkie nozkami, jak juz skonczy te czary mary:cool: czaruj. ja powiem ,kiedy masz przestać Cześć Papryczki:-x Kinia:hug: cześc dziewczyny Emilko i KInga( z tą papryką - to może ta twoja ściana Justynce się kojarzy;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.03.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Kinia:hug: Emilko z tą papryką - to może ta twoja ściana Justynce się kojarzy;)) ale że co ? jaka moja ściana ?? Nie mam paprykowej ściany A może i mam tylko nie wiem Oświeć mnie , plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 25.03.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Kinia, a nie wylała Ci się kiedyś jakaś zupa pomidorowa czy cóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.03.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 kinga cegła jest ciut paprykowa;) ;) cześc dz\iewczeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 26.03.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 ja nie wiem co Wy macie z tą papryką przeca to i zdrowe, i smaczne, i ładnie się komponuje w sałatce, na kanapce, w kuchni ..... się witam - zimowo http://emotikona.pl/gify/pic/12ludek.gif ciekawe, czy Kinga i dzisiaj wpadnie do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.03.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Monia a czemu właściwie nie ma Twoich zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.03.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Monia a czemu właściwie nie ma Twoich zdjęć Monia woli zostać incognito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.03.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Monia woli zostać incognito o tuż to;) kurcze zimno brrrrrrr:cool: Justynko czaruj tą wiosnę , może być papryką i czym chcesz, niech już przyjdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 26.03.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Monia chyba już nic z tego mojego czarowania pogody nie wyjdzie ...dziś jechałam do pracy autobusem i jak przemarzłam na przystanku (przed 7) tak do tej pory nie odtajałam http://emotikona.pl/emotikony/pic/zezloszczony.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.03.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Monia chyba już nic z tego mojego czarowania pogody nie wyjdzie ...dziś jechałam do pracy autobusem i jak przemarzłam na przystanku (przed 7) tak do tej pory nie odtajałam http://emotikona.pl/emotikony/pic/zezloszczony.gifbuuuu, czaruj czarownico:) kto jak nie ty....... więcej wiary w siebie a gdzie ty pracujesz??????? napisz, może w przerwie na lunch gdzieś się na kawę wyrwiesz jak wiosna zawita:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.03.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Była u mnie Hazelka, tylko czemu tego nie zauważyłam;) wpadła jak po ogień. nawet nie zdążylam otworzyć buzi i jej już nie było:rotfl::rotfl::rotfl:zakręcona jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 26.03.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Z tego co pamietam byly mega zgrabne i zielenialam z zazdrosci czytajac o tym:rolleyes:: nie przypominam sobei żeby moje nogi gdziekolwiek były pokazywane Kinia, a nie wylała Ci się kiedyś jakaś zupa pomidorowa czy cóś w nowym domu jeszcze nie ale pewnie wszystko przede mną kinga cegła jest ciut paprykowa;) Monia, no błagam..... ciekawe, czy Kinga i dzisiaj wpadnie do nas wpadła, wpadła.... o tuż to;) kurcze zimno brrrrrrr:cool: Justynko czaruj tą wiosnę , może być papryką i czym chcesz, niech już przyjdzie:) GUMIŚKA mi zdradziła w sekrecie (więc ciiiii.....) ze wiosna sie NAJE...ŁA i leży gdzieś w rowie ======================pozdrawiam wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 26.03.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Moniaaaaa,:hug::hug: Wieeeeem, ze za krótko-dla mnie tez:bash: ale Twoj dom bedzie mi sie dzisiaj snił-wiem to. Padłam na cyce po prostu.Kochane, po wizycie u Admetki i u Ciebie wiem, ze fotki (zwłaszcza Twoje fotki:lol:) W OGÓLE nie odzwierciedlają rzeczywistosci:no: Masz taki dom, ze AAAAAAA, ja chce wybudowac sobie nowy:cry::cry: Jestem chora normalnie, no:rolleyes: mua:hug: Nastepnym razem bedzie dłuzej,promise:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 27.03.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 buuuu, czaruj czarownico:) kto jak nie ty....... więcej wiary w siebie a gdzie ty pracujesz??????? napisz, może w przerwie na lunch gdzieś się na kawę wyrwiesz jak wiosna zawita:) Monia czaruję, czaruję i widzisz co się dzieje....masakra jakaś - może spróbować z pierunami http://emotikona.pl/emotikony/pic/027.gif...w każdym razie mam nadzieję, że choć z Twoimi nóżkami lepiej, bo z wiosną to już se chyba odpuszczę nie przypominam sobei żeby moje nogi gdziekolwiek były pokazywane GUMIŚKA mi zdradziła w sekrecie (więc ciiiii.....) ze wiosna sie NAJE...ŁA i leży gdzieś w rowie Kinga nie pokazywałaś, ale opisy Twojej figury pozostawiły wielkie pole do wyobraźni http://emotikona.pl/emotikony/pic/2zlosc.gif...poza tym widziałam zdjęcie avatarowe - resztę sobie dośpiewałamhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0whiteVoid_1.gif i wyszło mi, że jest miodzio "wpadła. wpadła" - ale na chwile i z przyczajki..... Ty powiedz Gumiśce, że jak widziała sponiewieraną wiosnę to niech się nad nią zlituje, zarzuci jej jakiś alkazetcer czy cuś i niech ta wiosna ruszy dooopsko i łaskawie nas zaszczyci swoją obecnością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.03.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Moniaaaaa,:hug::hug: Wieeeeem, ze za krótko-dla mnie tez:bash: ale Twoj dom bedzie mi sie dzisiaj snił-wiem to. Padłam na cyce po prostu.Kochane, po wizycie u Admetki i u Ciebie wiem, ze fotki (zwłaszcza Twoje fotki:lol:) W OGÓLE nie odzwierciedlają rzeczywistosci:no: Masz taki dom, ze AAAAAAA, ja chce wybudowac sobie nowy:cry::cry: Jestem chora normalnie, no:rolleyes: mua:hug: Nastepnym razem bedzie dłuzej,promise:wiggle: Olcia wróżka Karolina juz jakis czas temu wywróżyła Ci nowy domek Poczekaj na mnie może z tą budową, bo nie chce być osamotniona Ja ostatnio widziłam taki dom,że Tylko dużo stropodachów, kamienia... cudne przeszklenia..... no taki naprawde the best! no ale....duze koszty ale bedę pracowac nad A. Monia cześć Za brak porządnych fot Twojego domu powinno być lanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts