Ola.U 20.05.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 U mnie też push-up rządzi :lol2: ale ja jeszcze mam nadzieję ,że u mnie kiedyś ciąża coś zmieni :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.05.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 U mnie też push-up rządzi :lol2: ale ja jeszcze mam nadzieję ,że u mnie kiedyś ciąża coś zmieni :rotfl:uuuuuu nadzieja matką głupich . na 1,5 roku , a potem grawitacja:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.05.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 a majtki ofszem:stirthepot: najmniejsze 34:cool:( a chudzinka nie jestem) Monia ja nie o rozmiarze ale to też Chodzi o to że najbardziej lubię bikini w postaci -dwa nie duże trójkąciki połączone dwoma paseczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.05.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Monia ja nie o rozmiarze ale to też Chodzi o to że najbardziej lubię bikini w postaci -dwa nie duże trójkąciki połączone dwoma paseczkami no tak - takie jak u mnie na zdjęciu:yes: jeszcze w rozmiarze za małym:yes: a widziałas braziliany z Calzedonii , te wiązane z boku/ na grubsze sznurki????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.05.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 no tak - takie jak u mnie na zdjęciu:yes: jeszcze w rozmiarze za małym:yes: a widziałas braziliany z Calzedonii , te wiązane z boku/ na grubsze sznurki????? Nie widziałam, dzisiaj będę przechodziła obok calzedonii to oblukam, chociaż kostiumów mam już dużo i nie planuje na razie zakupu. Popatrzę sobie natomiast na sukieneczki letnie, plażowe (takie na kostium) W zeszłym roku 3 zostawiłam w hotelu w Egipcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.05.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Nie widziałam, dzisiaj będę przechodziła obok calzedonii to oblukam, chociaż kostiumów mam już dużo i nie planuje na razie zakupu. Popatrzę sobie natomiast na sukieneczki letnie, plażowe (takie na kostium) W zeszłym roku 3 zostawiłam w hotelu w Egipcie oblookałas te brazilianki>??????? ja też mam multum kostiumów ,ale ten jest boski, więc się skusiłam - zresztą cena czyni cuda:cool: a co do zostawiania w hotelach- zostawiłam w Klimczoku moje lustro do make-upu:D a przy przeprowadzce wyrzuciłam moje tuniki plażowe z calzedonii i oysho i spodenki plażowe małza:cool:( remis) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.05.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Monia byłam w calzedonii, ale tylko przelotem bo nie miałam czasu, jest trochę tego do wyboru. Pójdę na spokojnie to pomierzę Moich zeszłorocznych sukienek nie ma, ale jest sporo nowych modeli:cool: Tego Twojego kostiumu nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.05.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 martuś bo moj jest od tanszej konhurencji:D h&m:yes: I będę chyba na zjezdzie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.05.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 martuś bo moj jest od tanszej konhurencji:D h&m:yes: I będę chyba na zjezdzie tylko to chyba , zmień jeszcze na na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.05.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 na 99 procent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.05.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 na 99 procent :wiggle: http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.05.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 :wiggle: http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif no wiesz nigdy nie ma pewności na 100% ai ja przefiutałam pol dnia przy kompie, ale ugotowałam , uprałam i poprasowałam.......potem idziemy na Gatsbiego do kina:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.05.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 no wiesz nigdy nie ma pewności na 100% ai ja przefiutałam pol dnia przy kompie, ale ugotowałam , uprałam i poprasowałam.......potem idziemy na Gatsbiego do kina:yes: Ja mam pierogi z garmażerki , a co Wczoraj też kupiłam gołąbki , a jakoś tak miałam lenia na gotowanie Jutro już coś upichcę , bo wstyd Daj znać jak film i czy warto iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.05.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 no to bravo...... ja szybko meksykańskie zrobiłam w placku taco z sosem jogurowym:cool:( 30 minut i obiad ready) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.05.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 O proszę to masz obiad na wypasie u mnie dzieci takich meksykańskich różności nie jedzą , a pierogi a i owszem Monia spadam już od kompa, bo się dzisiaj z niczym nie wyrobie Pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.05.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 paaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.05.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 marta nie poszliśmy jednak do kina. M był za bardzo umęczony, usnąłby, szybkie zakuoki, deserki u grycana. potem do domu.M kosił, a ja na rowerze rundkę wokół Błoń zrobiłam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.05.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 A u nas od popołudnia pada. Nie narzekam jednak, bo się zbierało na deszcze kilka dni, w pogodzie też miało padać od soboty, a dopiero dziś się rozpadało, a tak cały czas piękna pogoda była, tak że deszczyk się przyda Och jak ja bym pojeździła na rowerze , a tu czasu ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.05.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Marta u nas burzowo- deszczowo odponiedzalku. dziś też padało. ale do 18 wyschło wszystko:) i na rower ruszyłamw pon, wtorek po lesie łaziłam zamiast rowerku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 01.06.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Moniko,mam pytanie o Twój blat kuchenny - czy zamawiając go brałaś wersję z impregnacją i nasączaniem kamienia, by wzmocnić kolor?Ja oglądałam dziś slaby płomieniowano - szczotkowane, i szczerze mówiąc nieładne były, matowe, szare.........Jakim cudem Twój i Basi taki ładny jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts