Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia ja nie o rozmiarze :cool: ale to też :cool: Chodzi o to że najbardziej lubię bikini w postaci -dwa nie duże trójkąciki połączone dwoma paseczkami :D
no tak - takie jak u mnie na zdjęciu:yes: jeszcze w rozmiarze za małym:yes:

a widziałas braziliany z Calzedonii , te wiązane z boku/ na grubsze sznurki?????

no tak - takie jak u mnie na zdjęciu:yes: jeszcze w rozmiarze za małym:yes:

a widziałas braziliany z Calzedonii , te wiązane z boku/ na grubsze sznurki?????

Nie widziałam, dzisiaj będę przechodziła obok calzedonii to oblukam, chociaż kostiumów mam już dużo i nie planuje na razie zakupu.

Popatrzę sobie natomiast na sukieneczki letnie, plażowe (takie na kostium) W zeszłym roku 3 zostawiłam w hotelu w Egipcie :bash:

Nie widziałam, dzisiaj będę przechodziła obok calzedonii to oblukam, chociaż kostiumów mam już dużo i nie planuje na razie zakupu.

Popatrzę sobie natomiast na sukieneczki letnie, plażowe (takie na kostium) W zeszłym roku 3 zostawiłam w hotelu w Egipcie :bash:

oblookałas te brazilianki>???????

ja też mam multum kostiumów ,ale ten jest boski, więc się skusiłam - zresztą cena czyni cuda:cool:

a co do zostawiania w hotelach- zostawiłam w Klimczoku moje lustro do make-upu:D

a przy przeprowadzce wyrzuciłam moje tuniki plażowe z calzedonii i oysho i spodenki plażowe małza:cool:( remis)

no wiesz nigdy nie ma pewności na 100%

ai ja przefiutałam pol dnia przy kompie, ale ugotowałam , uprałam i poprasowałam.......potem idziemy na Gatsbiego do kina:yes:

Ja mam pierogi z garmażerki , a co :) Wczoraj też kupiłam gołąbki , a jakoś tak miałam lenia na gotowanie :D

Jutro już coś upichcę , bo wstyd :lol2:

Daj znać jak film i czy warto iść :)

A u nas od popołudnia pada. Nie narzekam jednak, bo się zbierało na deszcze kilka dni, w pogodzie też miało padać od soboty, a dopiero dziś się rozpadało, a tak cały czas piękna pogoda była, tak że deszczyk się przyda :)

Och jak ja bym pojeździła na rowerze , a tu czasu ni ma :(

• 2 weeks później...

Moniko,

mam pytanie o Twój blat kuchenny - czy zamawiając go brałaś wersję z impregnacją i nasączaniem kamienia, by wzmocnić kolor?

Ja oglądałam dziś slaby płomieniowano - szczotkowane, i szczerze mówiąc nieładne były, matowe, szare.........

Jakim cudem Twój i Basi taki ładny jest?