Gość monika996 23.07.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 nikt do mnie nie zagląda. wiem,że mało ciekawie, bo już nic się nie dzieje. Prawie koniec. w połowie sierpnia tylko malarskie poprawki. wczoraj zamontowali szklany daszek na wejściem do domu. ja nie za bardzo chciałam, ale lało na głowę przy wejściu i nie było wyjścia . daszek jest. brama i furtka też. na tarasie rosną mi w doniczkach pomidorki koktajlowe. z braku odpowiedniej pogody , mam dopiero 1 czerwonego ( rano zjedzony). reszta gdzieś za 2 tygodnie. miętę wsadziłam dziś , będzie do mohijto jeden z moich krzakow \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.07.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Hej przyszłam z rewizytą (nie pierwszy raz, ale się nie odzywałam wcześniej) Strasznie mi się*podobają Twoje płytki udające trawertyn (to jest to samo co u mirelki?) Jaką masz kostkęna tarasie? Bo chyba taką jak ja mieć planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 23.07.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 dzięki,że nie jestem sama. Monia chyba ci chodzi o te czarne płytki łupkowate.Kostka śrutowana.miała być czarna , a jest szara:)zaraz zrobię zdjęcie... komórką. mam wszędzie tę kostkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.07.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Oczywiście, że łupek. Dziś mi wykonawca o łazience w trawertynie opowiadał i się tak osłyuchałam że mi się pochrzaniło Ale bombiasty fotel!!! Czy co to jest? Matko, ile zapłaciliście za te odwodnienia??? To ja na garażowe żałowałam i psioczyła mężowi że za drogo. Fajna ta kostka. Coś takiego właśnie planuję. Muszę*się wziąć za to, bo zostanę*o błocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 24.07.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 monika, ale donice też niczego sobie. Strasznie mi się podobają takie wysokie A ten daszek pokarzesz? My też nic nie mamy, boję się, że jednak będziemy musieli założyć jakiś "szklany" dach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 24.07.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 monsanbia nie było tak drogo, robiła pożadna firma i tak z rozpędu odwodnili:)Basiapokażę daszek. miałam następny etap parapetówki i własnie posprzątałam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 25.07.2011 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 nikt do mnie nie zagląda. wiem,że mało ciekawie, bo już nic się nie dzieje. Prawie koniec. w połowie sierpnia tylko malarskie poprawki. wczoraj zamontowali szklany daszek na wejściem do domu. ja nie za bardzo chciałam, ale lało na głowę przy wejściu i nie było wyjścia . daszek jest. brama i furtka też. na tarasie rosną mi w doniczkach pomidorki koktajlowe. z braku odpowiedniej pogody , mam dopiero 1 czerwonego ( rano zjedzony). reszta gdzieś za 2 tygodnie. miętę wsadziłam dziś , będzie do mohijto [ATTACH]66730[/ATTACH]jeden z moich krzakow \ Łojtam łojtam oczywiście że zaglądam tylko mało się ujawniam Ps. A ta pożądna firma z Krk brukarska to kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 25.07.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Ps. A ta pożądna firma z Krk brukarska to kto? I jak się wyceniają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 25.07.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Kostek - tak nazywa się firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 25.07.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Moniko, nie widziałam takiego łóżka w Ikei, czy możesz podać model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 25.07.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 spirea chyba Ikea skończyła ich sprzedaż. ale poszukam w rachunkach. mogą być nie wszędzie. były grafitowe, ale jak ja kupowałam już ich nie było , więć kupiłam zielone. ramę mają jak z filcu( taki płaszczowy materiał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 25.07.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 spirealożko nazywa sięgrimen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit7791 26.07.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Monika co to za lodówka?To Bosch czy Siemens bo nijak nie mogę dojrzec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 26.07.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 bosh. tylko nie pomogę ci z modelem. ja w ogóle nie zwracam uwagi na nazwy. biorę co mi się podoba , a symbole- komu chce się pamiętać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 26.07.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 oczywiście bosch. nikt nie ocenił mojej sypialni. czy jest mało widoczna na tych wspaniałych fotkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.07.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 No, te zdjęcia są*tak zadymione, fakt A ja właśnie miałam zapytać*o lampy w sypialni. Co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 26.07.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 monia jak zwykle nie znam nazw. ale te lampy są z Casto. postaram się jakoś wgrać te zdjęcia z mojego apatu. w aparacie już są i nie umię / potrafię je załączyć na forum:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.07.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 monia jak zwykle nie znam nazw. ale te lampy są z Casto. postaram się jakoś wgrać te zdjęcia z mojego apatu. w aparacie już są i nie umię / potrafię je załączyć na forum:bash: Chyba wiem o których mówisz. Swojego czasu chodziły na forum jako zamienniki bijou. Nawet je mam gdzieś u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 26.07.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Monia mam śliczne zdjęcia w aparacie z odpływami liniowymi, ale nie umię ich załączyć na forum. jak to się robi? z komórki jest ok, a z aparatu kiszka. mogę ci przesłać na maila:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.07.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Bo żeby załączyć poprzez "zarządzanie załącznikami" muszą być zmniejszone. Tak mniemam, że są za duże. Możesz najpierw je wrzucić na jakiegoś fotosika albo picassę (te programy same zmniejszają, tzn wybierasz opcję pomniejszenia) i z nich wrzucasz jako link tu na forum. Wtedy otwiera się*w poście jako duże ładne zdjęcie.Wysłałam Ci swoj adres Te lampy to chyba jednak nie to http://kandel.pl/pl/oferta/nowoczesne/super-design.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts