monika996 01.06.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 szarotko po zaimpregnowaniu ten blat jest całkiem inny, blyszczący i ciemniejszy:yes: ale nie nasączali go niczym , tylko impregnowali:yes: dziewczynki kuleżanki dziękuję za wspaniale towarzystwie na naszym zlociku:yes::yes:i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 01.06.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 dziękuję za info - a cały blat przyjął impregnację tak samo, tj. bez przebarwień itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.06.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 dziękuję za info - a cały blat przyjął impregnację tak samo, tj. bez przebarwień itp? no wiesz są jakieś mazie , ale trzeba dobergo światła ,żeby to zobaczyć raczej mazie, niż przebarwienia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 01.06.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 W takim razie muszę jeszcze raz zadzwonić do dostawcy i pomęczyć go o detale dot. impregnacji- może pan, który nas dziś obsługiwał, miał serdecznie dość dwójki małych dzieci plątających się pod nogami i miauczących co 3 minuty: chooooodźmy juuuuuuż - i nas po prostu szybko chciał zbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.06.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Szarlotko blat jest fajny po zaimpregnowaniu. co 7-12 miesięcy wymaga impregnacji.zależy od intensywności użytkowania. niestety wymaga pracy, na mokro i sucho:yes:jak nie ma tłuszcu po smażeniu, to tylko plyn do szyb i ściereczka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 01.06.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Monia jesteś zarąbista babka, a jaka szprycha to nie pogadasz :jawdrop::jawdrop: Wielka szkoda, że nie zostałyście z siostrą ale i tak super było Cię poznać i pogadać :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.06.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Monia trudno, najwyżej przyczynie się do rozwodu, ale następnym razem nigdzie Cię nie puszczam Obiecałaś latające czerwone dywany i nici, pojechałaś! Nie odbieram od Ciebie telefonów :lol2: Monia ja już Ci powiedziałam, jestem pod wielkim wrażeniem:o Czym Ty się dziewczyno konserwujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.06.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 : Monia ja już Ci powiedziałam, jestem pod wielkim wrażeniem:o Czym Ty się dziewczyno konserwujesz? czymś super dobrym :yes: różowa laleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.06.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 czymś super dobrym :yes: Niech nie szpanuje następnym razem tylko podzieli się z kuliżankami i sprzeda przepis na wieczną młodość Nie? Iwonko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.06.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Monia kurde widziałyśmy się pierwszy raz a czuje jakbym Cię znała od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.06.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 dziewczyny ja was czytam i mam znow rozczulenie:rolleyes::rolleyes: Pasiulku czuję niedosyt ...... i jesteś moją grudniową duszyczką Marta ten dywanik cię nie ominie. :lol2::lol2: i wtedy wsdzystko zdradzę ivy kochana. Moja siostra była tobą zachwycona. a ja z toba się nie nagadałam:no::no: do następnego razu/ Róz był zamowiony przez szefową i nkt tu nie mowi,że nagroda mi się należy za ilośc rożu w rózu:lol2:/ A mialam jeszcze w aucie polar, parasol i kapelusz - wszystko rózowe Madziu ty wymiatasz. po prostu nie mam słów. jesteś przeboska:p:p:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.06.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Monia, dziewczyny już napisały, że szprycha z ciebie nieziemska, więc się powtarzać nie będę Strasznie miło było cię spotkać w realu, ale szkoda, że się zwinęłyście tak szybko z siostrą do domu Następnym razem nie odpuścimy i będziesz musiała zostać na noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 02.06.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Monia ,jesteś cudowna ,Aj lowju :hug:.Nie zmieniaj się nic ,a nic No i ucałuj siostrę ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.06.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 dziewczyny..... macie już jakieś fotki????? Lidziu ja już mam od Marjelki przyobiecane następnym razem przytrzymanie na nockę olu:hug:i lowju tu.... siostrę juz całuję.. :p:p:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.06.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Monia Różowa Pantero :hug: Miło było się z Tobą spotkać W imieniu wszystkich uczestniczek jako najstarsza z nich przyznaję Ci pierwsze miejsce za ilość różu w Różu i złoty medal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.06.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Monia Różowa Pantero :hug: Miło było się z Tobą spotkać W imieniu wszystkich uczestniczek jako najstarsza z nich przyznaję Ci pierwsze miejsce za ilość różu w Różu i złoty medal :lol2::lol2::lol2: hura dziękuję!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.06.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Moni - ileż energii w tobie do pozazdroszczenia dlatego tym bardziej się ciesze że mogłam cię poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.06.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Monia Różowa Pantero :hug: Miło było się z Tobą spotkać W imieniu wszystkich uczestniczek jako najstarsza z nich przyznaję Ci pierwsze miejsce za ilość różu w Różu i złoty medal Zgadzam się i oddaje moją koronę, królowa może być tylko jedna http://emotikona.pl/emotikony/pic/56krolowa.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.06.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Zgadzam się i oddaje moją koronę, królowa może być tylko jedna http://emotikona.pl/emotikony/pic/56krolowa.gif nie cos ty Marta .... zostań królowa dalej. Ja tak na zastępstwo do twojego przyjazdu królowałam:wiggle::wiggle: Zuzko- Adriano energię wyssałam od naszej Karolki Lublinianki ciut, tak 1/100 Mnie było bardzo miło cię poznać . Tak od czasu do czasu natykałam się u ciebie u Paski. I powiem ci ,że 3 dzieciaków i taka mam zrobiła na mnie wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.06.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Monia dzięki za fotki to od Agi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts