Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moni,zrób mi fotki domku z zewnątrz ,plisssssssss:rolleyes: i wyślij na meila :yes:,bo tyle się zachwytów od Hazelki nasłuchałam ,że mnie ciekawość zżera :lol:
:p:p:p:p we co ty .

Trawki cos male urosły na razie , a mają być większe:p

coś ty ja nie mam takiego wyc:phuchanego Jak nasza Marjelka, no nie wiem:p :rolleyes: podeslę na maila

:p:p:p:p:p:p i ja dziekuję.

moj dom jest inny - taka kamieniczka nowoczesna.:p ale wiesz jak cieszę się , ze się podoba :wiggle: ja na pewno bym go teraz zron=bila w jednym kolorze z ciemną antarscytową stolarka i szklanymi barierkami. Ale c:wiggle:hyba tak jest bardziej charakterny:p

i jeszcze raz dzięki:rolleyes:

Witam się Monia u ciebie na pogaduchach:) Również jestem z Krakowa więc tym bardziej miło czyta mi się twój dziennik z komentarzami, choć muszę przyznać, że nie wiem czy będę w stanie przejść te setki stron;) Niemniej będę zaglądała, zazdroszczę domku, choć nie widziałam zdjęć ale czytałam zachwyty. My dopiero zamierzamy rozpocząć budowę jesienią (jak dobrze pójdzie) i aż mi gęsia skórka wychodzi na samą myśl czy dam radę to udźwignąć, ja" laik budowlany" :rolleyes:

A czy ty Monia korzystałaś z polecanych namiarów na naszej małopolskiej liście wykonawców? nie zawiodłaś się?jak byłaś zadowolona z ekipy do SSO to proszę daj namiar na priva.Dzięki
kochana nie korzystalam . ja mam swoją ekipę . I niestety oni nie maja wolnych terminów:) na kilka lat do przodu