Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

Cześć Monia!!!

Śliczny ogród- tyle co widać na zdjęciach:wiggle::wiggle:

Jak Ci podam maila na priva wyślesz mi zdjęcia z zewnątrz, te co podesłałaś Oli U.? Szukam inspiracji n swój dom, elewację, a z kawałeczka zdjęcia widziałam że masz ciemny grafit na elewacji, coś co ja też planuję więc chętnie bym obejżała:rolleyes: Zresztą dziewczyny tak chwalą Twój dom więc i mnie ciekawość zżera bo w dzienniku nic nie widziałam;) Pozdrawiam ciepło!!

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magda sama . Moj dom już ma 2 lata i jeszcze wtedy malo siedzialam na forum. choć bardzo podobaly mi sie wtedy dom ELfi( czy cos podobnego) piekny !!!!!

a potem kibicowałam Anuli. \

wszystko sama rozplanowalam i wymyślila . Elewacja zewnetrzna byla tylko konsultowana z Architektka 9 zona kuzyna mojego M):)

po co....;) stuninguj ją;) wsz\ystko się da:)

ja coś myslę o twojej elewacji, i powiem ci ,że to nie lada wyzwanie:) Może kurcze jakiś kamien ,żeby twoj dom wyekponować:)

Jest trudno, bo ta wysoka część to stary dom a ta niższa to dobudówka;) Trzeba to jakoś fajnie połączyć w całość. Wszystko się da zrobić, tylko kasa tez ważna- nie wydam majątku na elewacje, tzn ja bym wydała ale maż pewne już nie :p

Jest trudno, bo ta wysoka część to stary dom a ta niższa to dobudówka;) Trzeba to jakoś fajnie połączyć w całość. Wszystko się da zrobić, tylko kasa tez ważna- nie wydam majątku na elewacje, tzn ja bym wydała ale maż pewne już nie :p
cos trzeba wymyślić!!!! będę myślec