Gość monika996 26.07.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 (edytowane) moniaudało się . zmniejszyłam . na razie tylko odpływy liniowe w płytkach 30x 60 . oraz trochę mojej łazienki przy sypialni. reszta po obiedzie .jak porobię resztę zdjęc. jutro wyjeżdzam na wakacje.[ATTACH]67119[/ATTACH][ATTACH]67121[/ATTACH][ATTACH]67122[/ATTACH][ATTACH]67123[/ATTACH][ATTACH]67124[/ATTACH] Edytowane 18 Stycznia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.07.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 łaaaadnie Chyba się tych skosów nie uniknie (przyglądałam się prysznicowi efilo i wydawalo mi się że nie ma) Ale u Ciebie wyglądają dobrze, nie ma 10 trójkącików bez konsekwencji. Będę mieć taki sam przycisk do geberita. U Ciebie z czarnymi płytkami i czarną miską wygląda czadowo! Łatwo się czyści takie sanitariaty? Gdzie wybywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit7791 27.07.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Dzięki Moniu ja właśnie się zastanawiam między Boschem a Siemensem,Boscha widziałam na żywo a Siemensa nie(też w czarnym szkle).Ten Siemens to ma takie jakby poziome paski chyba,przynajmniej tak to wygląda na zdjęciach w necie a może któraś z was dziewczyny widziała czarną SBS Siemensa na żywo hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 13.08.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 witam wrociłam. byliśmy na Chorwacji. pogoda była super , a u nas podobno lało. no własnie . zrobiliśmy szklany daszek nad wejściem( przypominam mam czarny tynk). Szklarz zamontował w piątek i zaraz w sobote wyjechał. potem prawie 2 tygodnie lało. daszek miał zły skos i sciekało po tynku. niestety zacieki zosytały / zacieki z deszczu. wygląda paskudnie. po długim weekandzie trzeba coś zrobić .zadzwonię do webera, tynk miał być samoczyszczący się . jest silikatowy.monsabia czyści się ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.08.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 witaj! Weber się nie czyści ... yyyy ... a mam (miałam mieć)Pokaż jakąś fotkę z Chorwacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 13.08.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 no Monia nie chce się to sczyścić, tak więc wróciłam z wakacji i tym samym zakończył się spokoj. mam jeszcze kreisel biały jest ok, błoto się sczyszcza . po tym weekandzie pani , ktora sprzedawała nam Webera zalatwia wizyte technika od webera. muszą coś na to poradzić, bo zacieki są na froncie. może to wina z;lego skosu daszka, ale żeby zacieki z deszczu się zrobiły w 2 tygodnie:bash: koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.08.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 wiesz, woda deszczowa ma w sobie różne syfki. Jak tak sobie pokapywało to się "zapuściło"Wydaje mi się, że na innym tynku też by się tak stało, błoto to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 13.08.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 wiesz, woda deszczowa ma w sobie różne syfki. Jak tak sobie pokapywało to się "zapuściło" Wydaje mi się, że na innym tynku też by się tak stało, błoto to co innego no to mnie pocieszyłaś. musi być coś do sczyszczenia bo to jest na froncie. a nie uśmiecha mi się robienie całej ściany, na niej są już żaluzje fasadowe. czyli zawalił szklarz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.08.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 no to mnie pocieszyłaś. musi być coś do sczyszczenia bo to jest na froncie. a nie uśmiecha mi się robienie całej ściany, na niej są już żaluzje fasadowe. czyli zawalił szklarz:( A ja widziałam ścianę*i żaluzje fasadowe? Nie załamuj się. Być może jest jakiś środek który to weźmie. Bardzo prawdopodobne (to tylko brud jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 18.08.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 witajcie z powrotem.niestety nie ma środka na ten tynk . byli dziś z webera technicy. niestety tynk silikatowo+ akryowzy jest bardzo poddatny na wilgoc. teraz mi to powiedzieli:bash: lepszy bybly silikonowy .ale w to nie wierze. po tygodniu ulewy taki zaciek. to nie byl swiezy tynk:eek:maja dorobic farbke. jeszcze nie rozmawialam ze szklarzem =robi u tesciow. mamy mu doplacic , ale na razie pozegna sie z pieniedzmi. mogl odpisac do mnie ,zeby przestawi ten cholerny daszek) podobno to latwizna. cos mi sie stalo z czcionka i nie ma ogonkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 19.08.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Monika, podaj mi namiary na brukarzy (granit) pls, kiedyś wspominałaś, że masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 19.08.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 cześć Moniko, dzięki na nazwę łóżka. Faktycznie, jest już wycofane z oferty. Moniko, czy te szafki w łazience pod umywalką masz jakoś zabezpieczone przed wilgocią? Czy to jest zwykły mdf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 19.08.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 zwykły lakier. położyłam szybę bezbarwną na blat.niestety w kawałkach , bo za pózno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 19.08.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 (edytowane) jeżeli o szybę chodzi . mogłam położyć szybę na całość blatu. ale za pózno się zorientowałam , już były zamontowane i baretie i umywalki. zamówiłam więc kwadraty szkła . miedzy umywalkami i po bokach. tam gdzie stawiam mydelniczkę , kubek itp. ale woda nic nie robi lakierowi. wiadomo , ze to tylko chlapanie, trzeba zetrzeć i tyle.[ATTACH]70810[/ATTACH] Edytowane 18 Stycznia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 20.08.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 24.08.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 nic się nie dzieje!!!! czekam na farbę do tynku:offtopic: miał być supper wytrzymały, apo kilku ulewach mamy zacieki. jak pisałam wcześniej nie do usunięcia. weber ma zrobić farbę w tym kolorze, może coś da się uratować. po za tym ma plamy na korkach do umywalek po chyba po Ajax bathroom, sama nie wiem po czym wyglądają jak kamień po wodzie, a mam zamontowany zmiękkczacz/ ajax jest na kamień i po tym to nie schodzi. może był spryskany i za dlugo ajax pozostał na tych cholernych korkach:jawdrop: dziadostwo, bo na bateriach uff tego nie ma i na umywalkach też nic. da się zareklamoować?jak myślicie? nigdy wcześniej tzn. w poprzednim domu nie robiło mi się tak. dobrze ,że można te korki dokupić.99 zł sztuka . a mam 3 popsute . 2 ocalały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.09.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Monika a co masz za sofę u syna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 11.09.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 z Max fliz. ich firmowa z ekologicznej skory:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 13.09.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Spirea w Ikei maja promocję na szafki umywalkowe te lakierowane białe i szare. po 400 szara 1m, a po 500 biała 1m. 1,20 tez przecenili. jak szukasz pędż do ikei , bo schodzą jak świeże bułeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.09.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Spirea w Ikei maja promocję na szafki umywalkowe te lakierowane białe i szare. po 400 szara 1m, a po 500 biała 1m. 1,20 tez przecenili. jak szukasz pędż do ikei , bo schodzą jak świeże bułeczki w ogóle mnie nie denerwujcie kupiłam 3szt białych tuż przed przeceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts