Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość monika996
przyszłam z rewizytą u szczęka mi opadła, bo masz przepiękny dom :D

gratulacje gustu i dopracowania domu w każdym szczególe :D

dzięki Lidziu. zaglądaj chociasz na pogaduchy, bo budowa zakończona

Gość monika996
mam Ciarko. jest ok . 2 stanowiska na płycie są bezpośrednio pod nim, 2 częściowo. ale okap daje radę. ja średnio dużo gotuję. obiady. wieczorem raczej używam piekarnika. okap ma 4 programy . 4 ciągnie najsilniej , wystarczajaco. okap ma chyba 40cm( 37 cm). to juz moj drugi ciarko w tym kształcie. uwielbiam te okapy.

Moniczko slicznie dziekuje za opinie.Powiedz jeszcze prosze czy on naprawde jest cichy? Na stronie podaja ze ma 49 dB wiec w porownaniu do dancyh z innej firmy (np Faber =66 dB) chyba powinien byc naprawde mało huczacy :D Poprzednio planowałam ciut wezsza płyte (77 cm) i faktycznie pochłaniacz Ciarko brałam pod uwage.Teraz nie jestem pewna czy do nowego wyboru płyty -takiej: http://www.agdhome.pl/plyta-indukcyjna-teka-ir-942-hs-nowosc.html bedzie sie on nadawał bo dwa skrajne pola grzewcze nie beda własciwie pod nim umieszcone.Słyszałam ze wazniejsza jest moc ciagu niz szerokosc wiec niby tutaj Ciarko jest dosc mocny ale nadal mam watpliwosci:( Nie chce wydawac na pochłaniacz 3-4 tys zł dlatego Cie tak mecze :yes: Czy Twoja płyta to tez Teka u układ pol jest podobny?(chodzi o pola ustawione w rzedzie )

Gość monika996
cześc . mnie jest trudno doradzać. bo dla mnie ten okap jest ok. nie miałam innego. na 1 jest cichutki. gotuję np. wodę, parówqki, na 2-3 zupę i sosy. na 4 huczy wtedy smażę:) płytę mam siemensa identyczny układ jak Teka. na skrajnym dużym zawsze smażę. okap kosztuje niecałe 2 tys. poszukaj na allegro albo na stronie ciarko.:)