Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość monika996
dziś zrobiłam sobie relaks w wannie syna. :no: ale ta wanna ogromna. już ktoś na forum mnie pytał o tę wanną , chyba Monia. mam Riho 170x90 lusso. jej prawie utonęłam. mam 1, 70cm . na mnie za dużo pomimo zagłowka. chyba,że ktoś lubi nurkować:wiggle: no ale.....mojemu synowi pasuje . To najważniejsze.

dziś zrobiłam sobie relaks w wannie syna. :no: ale ta wanna ogromna. już ktoś na forum mnie pytał o tę wanną , chyba Monia. mam Riho 170x90 lusso. jej prawie utonęłam. mam 1, 70cm . na mnie za dużo pomimo zagłowka. chyba,że ktoś lubi nurkować:wiggle: no ale.....mojemu synowi pasuje . To najważniejsze.

Ja mam 180x80 i wydaje mi się być mała :(

Chciałabym taką 90-tkę, ale mimo że łazienka ma 3,5m długości, to się nie zmieściła

Nie wiem jak ludzie w łazience 2,6 mieszczą wannę, bidet, wc i kabinę na jednej ścianie. Ja tak mam przy łazience 3,50 i jest ciasno

Gość monika996
Ja mam 180x80 i wydaje mi się być mała :(

Chciałabym taką 90-tkę, ale mimo że łazienka ma 3,5m długości, to się nie zmieściła

Nie wiem jak ludzie w łazience 2,6 mieszczą wannę, bidet, wc i kabinę na jednej ścianie. Ja tak mam przy łazience 3,50 i jest ciasno

Aż zmierzyłam swoje lazienki. z wanna ma 2, 18x 3,36, wanna na krotszym boku , na przeciw umywalka, a na dłużym bidet i sedes.[ATTACH][ATTACH]76210[/ATTACH][/ATTACH]

a druga z prysznicem 2x 3m. wszystko się zmieściło. prysznic 80 cm x 120co, bidet, sedes i umywalki dwie na szafce 2,30m

[ATTACH]76211[/ATTACH][ATTACH]76212[/ATTACH]

pożniej zrobię aktualne zdjęcie łazienki z wanną

Edytowane przez joliska

Gość monika996

Umywalka w lazience syna[attach]76722[/attach]

i ściana betonowa . Widać biurko przeżroczyste . Mam dokupić lampkę nad biurko. Na razie wisi kabel;) i krzesło ale nie wiem jakie. Ma być wygodne i nie na kółkach. Chciałam przeżroczyste. Byłam w ikei i tam nic mi nie spasowało.[attach]76723[/attach][attach]76724[/attach]

Edytowane przez joliska

Gość monika996

Monia ja chyba nie jestem taka stara:( młodo się wydałam za mąż. moj syn w maju skończył 17 , a ja jestem od niego starsza o 20, 5 lat. :D

Klamkizwykłe nawet nie wiem jak się nazywają . jak ci zależy poszukam w rachunkach. cale z szyladami za całe 44 zł.

Drzwi paldao- orzech australijski, super pasuje do dębowej podłogi. nie jest nudny jak dąb , tylko ma pazur.

a w Jysku 9 już wiem jak się pisze) są fajne przeceny. i można coś fajnego upolować. ja mam krzesełko.:yes:dostałam folder do skrzynki i pojechałam od razu coś kupić:lol2:

ja mam cięzki okres . we wtorek wyrwałam Osemkę. cięzka sztuka byłą, poł godziny na fotelu. nie obyło się bez szwów, dłutowania, cięcia. Dentysta mi kazał wyrwać. ale już nikt nie namówi mnie na wyrywanie zęa. będę leczyć do skutku. teraz mam 2 tygodnie wyjęte z życia. boli:sick:

nikt nie namówi mnie na wyrywanie zęa. będę leczyć do skutku. teraz mam 2 tygodnie wyjęte z życia. boli:sick:

uuuu, współczuję

też*mam do wyrwania ósemki. Zbieram się już chyba 3-ci rok :sick:

Stara nie, ale nie gówniara (przed 30-stką ;) )

No ja jak moje dziecko osiągnie wiek dojrzały będę sporo starsza. O mężu nie wspomnę (10 lat różnicy między nami)

To pewnie klamki jakieś inne, ale kształt ten :yes:

Edytowane przez monsanbia

Gość monika996

mój mąż prawie rowieśnik! nie jest żle , tym bardziej ,że nie czuję się na tyle lat. moje koleżanki mają dzieci o 10 lat młodsze od mojego.:yes:

Monia górne są łatwiejsze do wyrwania. dolne to koszmar. mam już 2 wyrwane. 15 lat temu prawą, cierpiałam prawie miesiąc. i coś mnie podkusiło. nie daj się namówić. wylecz. ja swoje górne zostawiam w spokoju. nigdy więcej wyrwania zęba. mam jeszcze szóstkę implant do zrobienia. ale odpuszcz\am, bo mam baaaaardzo niski próg bólu.ojoj znów boli. jem cały czas przeciwbólowe.jeszcz\e lekarz powiedział,że organizm sam ma zwalczyć nie wiem co?:sick: i antybiotyk nie potrzebny. dał mii coś przeciwbólowego do dziury po zębie. :mad: i nic. dalej łupie, bo tołupie , jakby ci czaszkę miało rozwalić. czemu nie uciekłam z fotela? why???? już 10 lat zabierałam się do wyrwania tej cholery. aż się zepsuł, a do końca nie był wyrżnięty.:yes:

Monia Twoje wnętrza mnie powaliły :jawdrop::jawdrop: świetnie:yes:

a co do ósemki w kwietniu też rwałam taka zatrzymaną - potem oczywiście stan zapalny mi się zrobił, w Święta myślałam, że zejdę bo nie pomagał nawet ketonal forte, zaraz po świetach pojechałam do lekarza tez włożyła mi coś w ranę , chyba jeszcze ze trzy razy tak jeździłam a potem kazła mi aspirynę podzielić na takie małe cząstki i wkładać jak mnie bolało i od tamtej pory żadnegoi przeciwbólowego, aspiryna pomogła:yes:

Monia mi wiekiem bliżej do Ciebie niż Monsabii;) ona to prawie rówieśnica mojego brata, dzieciak jeszcze:D

Edytowane przez pasie

Gość monika996

Pasku jak masz na imię !!! bo jak rówieśniczki jesteśmy , to po imieniu mozemy sobie mówić!!!:lol2:

ja bylam wczoraj u mojego dentysty, mieszka kilka domów dalej. coś mi włożył do zębodołu. bolało , ale na razie ok,może dziś znów podjadę. a jaka aspiryna normalna w malych tabletkach?