Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość monika996

Aga dzięki. właśnie przyszłam z opatrunku od mojego stomatologa. oczywiście zagadał mnie na śmierć i zapomniałam go podpytać o aspirynę:D on zapalony kibic rajdów samochodowych. A my kochamy szybkie samochody:D

aga to ty dziecko jesteś , jak moja młodsza siostra. ja niestety grudzień:p 73

Gość monika996
najfajniejszy miesiąc. uwielbiam grudzień. Aga spadam. robię obiad, potem przyjeżdzają znajomi. wypada coś zrobić do jedzenia. ale mi sie nie chce. taka ładna pogoda a ja w kuchni. no coż Monsabii nikt nie pobije z tym lubieniem pichcenia. ja wolę jeśc:D niż gotować:sick: a piec lepiej nie mówić:sick:

mi wiekiem bliżej do Ciebie niż Monsabii;) ona to prawie rówieśnica mojego brata, dzieciak jeszcze:D

Pasku jak masz na imię !!! bo jak rówieśniczki jesteśmy , to po imieniu mozemy sobie mówić!!!:lol2:

To może ja, gówniara, zacznę do Was per PANIE mówić :lol2:

ja niestety grudzień:p 73

Mój mąż jest grudzień 73! 03.12 dokładnie :yes: jak mayś (jak to moja córka na małysza woła)

Monia, jakaś*przystojna kobietka się tam skrada z Nikonem ;)

Kolejny chudzielec? :p

I fajne masz włosy chyba (taki fajny skręt ;))

Aga dzięki. właśnie przyszłam z opatrunku od mojego stomatologa. oczywiście zagadał mnie na śmierć i zapomniałam go podpytać o aspirynę:D on zapalony kibic rajdów samochodowych. A my kochamy szybkie samochody:D

aga to ty dziecko jesteś , jak moja młodsza siostra. ja niestety grudzień:p 73

Monia, to ty tylko rok starsza ode mnie jesteś :D Mój maż jest rocznik 73, a dokładnie 01.01. - teściowa poszła na Sylwka i od razu z imprezy pojechała na porodówkę :lol2:

Gość monika996

no miło dziewczyny,że nie jedna jestem taka wiekowa:rotfl: jeszcze mamy wysyp grudniowych. ja 10.12. Grudzień jest naj. uwielbiam,nawet śnieg mi nie przeszkadza:D

monia strzelce nie są uparte:p dziecko nie obrażaj się:lol2:mow mi Monika

Gość monika996

MOnia

coś ty :lol2: ale mnie ubawiłaś. mam proste. miałam mokre i szykowałam się na imprezę:D

no i wiadomość dnia:( moj mąz skręcił nogę na tej imprezie. byłó ostro, ja nie wiem wracamy z powrotem do 16 lat:confused: skoczył ze skarpy. myślał, ze nie jest taka wysoka. miała ze 2 metry:spam: ja nie wiem co on myslał. fakt poszly 3 butelki balantiesa . ale tak nie wymierzyć.

no i teraz 2 sieroty w domu .ja z bolącą szczęką. i on prawdopodobnie z gipsem na stopie:(

jeszcze młody przyjechał z zielonej szkoły z Jastrzębiej Góry -24 godziny w drodze. mama mojego męza pojechała po niego, bo my nie jesteśmy w stanie. jeszcze przyjaciele spią na dole:D

i jeszcze mam bolący żołądek:no: kurcze na razie mam dośc imprez

Gość monika996

kurcze. mąz już pojechał z teściową (moją) do lekarza:spam: dziecko śpi już,ubite. przyjaciele śpią. ja pije herbatkę z imbirem, miodem i cytryną:sick: jest mi mdło.

no ładnie. był grill u kuzyna męza. Ciotka miała nas pilnować. I nie upilnowała:lol2: teściowa ją ukatrupi

Gość monika996
to nieźle pojechaliście:lol:

a co do tej nogi to może bez gipsu się obędzie:rolleyes: - ja miałam rok temu skręconą i wsadzili mi w stabilizator na dwa tygodnie i niestety chodzenie o kulach i zastrzyki w brzuch:sick:

Zastrzyki w brzuch? matko, ! czemu?