pasie 01.10.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Monia ja jestem Aga znaczy Agnieszka ale jakoś nie przepadam za tym imieniem bo w klasie miałam zawsze dużo Agnieszek- bo rocznik 77 jestem:yes: ja wkładałam normalną aspirynę - ulga na maksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 01.10.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Aga dzięki. właśnie przyszłam z opatrunku od mojego stomatologa. oczywiście zagadał mnie na śmierć i zapomniałam go podpytać o aspirynę on zapalony kibic rajdów samochodowych. A my kochamy szybkie samochody:D aga to ty dziecko jesteś , jak moja młodsza siostra. ja niestety grudzień 73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.10.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 ja też grudzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 01.10.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 najfajniejszy miesiąc. uwielbiam grudzień. Aga spadam. robię obiad, potem przyjeżdzają znajomi. wypada coś zrobić do jedzenia. ale mi sie nie chce. taka ładna pogoda a ja w kuchni. no coż Monsabii nikt nie pobije z tym lubieniem pichcenia. ja wolę jeśc:D niż gotować a piec lepiej nie mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.10.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 mi wiekiem bliżej do Ciebie niż Monsabii;) ona to prawie rówieśnica mojego brata, dzieciak jeszcze:D Pasku jak masz na imię !!! bo jak rówieśniczki jesteśmy , to po imieniu mozemy sobie mówić!!! To może ja, gówniara, zacznę do Was per PANIE mówić ja niestety grudzień 73 Mój mąż jest grudzień 73! 03.12 dokładnie jak mayś (jak to moja córka na małysza woła) Monia, jakaś*przystojna kobietka się tam skrada z Nikonem Kolejny chudzielec? I fajne masz włosy chyba (taki fajny skręt ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.10.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 ja jestem 1.12:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.10.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 ja jestem 1.12:) bliziutko, bliziutko a nie wyglądasz mi na takiego uparciucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.10.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 bliziutko, bliziutko a nie wyglądasz mi na takiego uparciucha bo wcale nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.10.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Aga dzięki. właśnie przyszłam z opatrunku od mojego stomatologa. oczywiście zagadał mnie na śmierć i zapomniałam go podpytać o aspirynę on zapalony kibic rajdów samochodowych. A my kochamy szybkie samochody:D aga to ty dziecko jesteś , jak moja młodsza siostra. ja niestety grudzień 73 Monia, to ty tylko rok starsza ode mnie jesteś Mój maż jest rocznik 73, a dokładnie 01.01. - teściowa poszła na Sylwka i od razu z imprezy pojechała na porodówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 02.10.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 no miło dziewczyny,że nie jedna jestem taka wiekowa:rotfl: jeszcze mamy wysyp grudniowych. ja 10.12. Grudzień jest naj. uwielbiam,nawet śnieg mi nie przeszkadza:Dmonia strzelce nie są uparte:p dziecko nie obrażaj się:lol2:mow mi Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 02.10.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 MOnia coś ty ale mnie ubawiłaś. mam proste. miałam mokre i szykowałam się na imprezę no i wiadomość dnia:( moj mąz skręcił nogę na tej imprezie. byłó ostro, ja nie wiem wracamy z powrotem do 16 lat:confused: skoczył ze skarpy. myślał, ze nie jest taka wysoka. miała ze 2 metry:spam: ja nie wiem co on myslał. fakt poszly 3 butelki balantiesa . ale tak nie wymierzyć. no i teraz 2 sieroty w domu .ja z bolącą szczęką. i on prawdopodobnie z gipsem na stopie:( jeszcze młody przyjechał z zielonej szkoły z Jastrzębiej Góry -24 godziny w drodze. mama mojego męza pojechała po niego, bo my nie jesteśmy w stanie. jeszcze przyjaciele spią na dole:D i jeszcze mam bolący żołądek:no: kurcze na razie mam dośc imprez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.10.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 to nieźle pojechaliście:lol: a co do tej nogi to może bez gipsu się obędzie:rolleyes: - ja miałam rok temu skręconą i wsadzili mi w stabilizator na dwa tygodnie i niestety chodzenie o kulach i zastrzyki w brzuch:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.10.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Monika, no wiesz, w tym wieku takie bale? Współczuję mężowi, ale ... gdyby kózka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 02.10.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 kurcze. mąz już pojechał z teściową (moją) do lekarza:spam: dziecko śpi już,ubite. przyjaciele śpią. ja pije herbatkę z imbirem, miodem i cytryną jest mi mdło. no ładnie. był grill u kuzyna męza. Ciotka miała nas pilnować. I nie upilnowała:lol2: teściowa ją ukatrupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 02.10.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Monika, no wiesz, w tym wieku takie bale? Współczuję mężowi, ale ... gdyby kózka ... hi hi jeszcze nam trochę zostało. nie ma małych dzieci jak to w piosence Munka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 02.10.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 to nieźle pojechaliście:lol: a co do tej nogi to może bez gipsu się obędzie:rolleyes: - ja miałam rok temu skręconą i wsadzili mi w stabilizator na dwa tygodnie i niestety chodzenie o kulach i zastrzyki w brzuch:sick: Zastrzyki w brzuch? matko, ! czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.10.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Zastrzyki w brzuch? matko, ! czemu? przeciwzakrzepowe - sama sobie robiłam, miałam mieć 20 ale odpuściłam po 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 02.10.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Pierwsze słyszę! czekam na wieści od mojego męża przy drugiej herbatce. potwornie niewyspana:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.10.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 potwornie niewyspana:mad: a mdłości już Ci przeszły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.10.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Hejka. No i jestem. Tak jak myslalam-saune widzialam kiedys u Ciebie.Mam kilka pytan, ale dzis to chyba Cie kochana oszczedze:D po tym, co tu przeczytalam-odezwę sie, jak dojdziesz (-cie) do siebie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts