MagdaZZZ 02.10.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 komoda w gabinecie[ATTACH]63078[/ATTACH] boszszszsz, jaka piękna komoda:o Gdzie to taką mozna wyszperać? A przy okazji witam się uprzejmie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 02.10.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 (edytowane) Monia nie przeszły:mad: Hazel cześć Magdawitam. komoda to staroć , przeprowadza się z nami od 15 lat:yes: kupiona w starociach w Krakowie. jest trochę mało odnowiona. i wiadomośc o moim kochanym. ma uszkodzoną torebke stawową i bardzo stłuczone kości śródstopia. więc noga w szynie do kolana na 7-10 dni:( gdyby kózka....i tak sie zakończyło u nas lato:yes:aha tak jak ty Aga ma zastrzyki w brzuch przeciwzakrzepowe. Edytowane 2 Października 2011 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.10.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 tak jak Ty Aga ma zastrzyki w brzuch przeciwzakrzepowe. No i jesteś o jedno doświadczenie mądrzejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.10.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Monia jak ty Aga ma zastrzyki w brzuch przeciwzakrzepowe. a mówiłam - teraz to chyba rutynowo dają nic przyjemnego przynajmniej dla mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.10.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Kurcze Monika. Zła jestem na Ciebie! Ty masz takie genialne wnętrza, a tyle tracą uroku na tym rozmazanych mglistych zdjęciach. Weźże się dziewczyno ogarnij, popstrykaj dobre fotki WSZYSTKIEGO i wstaw do jakiegoś fotosika/imageshacka albo czegoś w tym stylu. Świetna ta czarna łazienka! Nawet ten minimalistyczny blat na nogach robi mega wrażenie. Ja chcę*dobre zdjęcia !!! Często korzystacie z tego jacuzzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.10.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Kurcze Monika. Zła jestem na Ciebie! Ty masz takie genialne wnętrza, a tyle tracą uroku na tym rozmazanych mglistych zdjęciach. Weźże się dziewczyno ogarnij, popstrykaj dobre fotki WSZYSTKIEGO i wstaw do jakiegoś fotosika/imageshacka albo czegoś w tym stylu. Świetna ta czarna łazienka! Nawet ten minimalistyczny blat na nogach robi mega wrażenie. Ja chcę*dobre zdjęcia !!! Często korzystacie z tego jacuzzi? normalnie czytasz w moich myślach:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 02.10.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 monia teraz będziemy mieć przerwę według życzeń. jutro łazienka z sauną. ale powiedzcie,że niektore zdjęcia mam dobre. np sesja nowego krzesła do biurka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 02.10.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 No i jesteś o jedno doświadczenie mądrzejsza v chyba mąż jestem padnięta. idę się wykąpać SAMA ....DO łazienki syna:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.10.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 a sam sobie te zastrzyki będzie robił czy Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.10.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 kurcze, przykro mi z powodu Twojego meza:( zycze zdrowka i niech szybko dochodzi do siebie. A pokazeeeeeeeeeeeeeeesz fotki lazienki z z sauną?znaczy sie-wiecej fotek? u mnie tez sauna i dokladnie w takiej samej konfiguracji-obok wneki pod prysznic, to moze cos podpatrze;) a fotel fajowy-widziałam podobne w planeta design. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.10.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Monia, współczuję kontuzji męża Na drugi raz przynajmniej pomyśli zanim skoczy z jakiejś skarpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 02.10.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 (edytowane) inspiracja mojej dolnej łazienki, tylko nie te kolory są u mnie[ATTACH]77582[/ATTACH] aga sam już sobie zrobił. dzielny jest. dziewczyny na dobranoc zdjęcie z pożegnania lata[ATTACH]77586[/ATTACH] Edytowane 18 Stycznia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.10.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 a to był bal przebierańców??? Inspiracja super Ja się*w życiu tyle wkłuć narobiłam, a jak w ciąży przyszło mi się kłuć w palec po każdym posiłku to ryczałam i kilka dni się z igłą oswajałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.10.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 oooo, sądząc po fotkach, bylo ... klimatowo:lol2: obstawiam, ze Ty jestes po prawo:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 03.10.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 hazel zgadłaś niezapomniana impreza:wave: zdjęcia dolnej łazienki spa już mam w aparacie. wieczorkiem zgram:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.10.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.10.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 wieczorkiem zgram:p już*dawno wieczorek jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 03.10.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 No proszę Cię, taie zastrzyki to pikuś. Mój ma 30:) Sam robi. Ja kiedyś władowałam sobie w sumie z 90. DO przeżycia, nabiera się wprawy. Jak się ma tłuszczyk na brzuchu to kompletnie nie boli:) Przykro, że szyna. Ale pomyśl, czymże jest 7-10 dni w porównaniu z moim 90 dniowym gipsiakiem od miednicy po szyję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.10.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 czymże jest 7-10 dni w porównaniu z moim 90 dniowym gipsiakiem od miednicy po szyję... Ale widzę humor dopisuje? To dobrze. Optymizm górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 03.10.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 hej!!!Anula pocieszyłaś mnie. moj już smiga po schodach swoim sposobem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts