Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość monika996

Monia nie przeszły:mad:

Hazel cześć:D

Magdawitam. komoda to staroć , przeprowadza się z nami od 15 lat:yes: kupiona w starociach w Krakowie. jest trochę mało odnowiona. :lol2:

i wiadomośc o moim kochanym. ma uszkodzoną torebke stawową i bardzo stłuczone kości śródstopia. więc noga w szynie do kolana na 7-10 dni:( gdyby kózka....i tak sie zakończyło u nas lato:yes:aha tak jak ty Aga ma zastrzyki w brzuch przeciwzakrzepowe.

Edytowane przez monika996

Kurcze Monika.

Zła jestem na Ciebie!

Ty masz takie genialne wnętrza, a tyle tracą uroku na tym rozmazanych mglistych zdjęciach. Weźże się dziewczyno ogarnij, popstrykaj dobre fotki WSZYSTKIEGO i wstaw do jakiegoś fotosika/imageshacka albo czegoś w tym stylu.

Świetna ta czarna łazienka! Nawet ten minimalistyczny blat na nogach robi mega wrażenie.

Ja chcę*dobre zdjęcia !!!

Często korzystacie z tego jacuzzi? :p

Kurcze Monika.

Zła jestem na Ciebie!

Ty masz takie genialne wnętrza, a tyle tracą uroku na tym rozmazanych mglistych zdjęciach. Weźże się dziewczyno ogarnij, popstrykaj dobre fotki WSZYSTKIEGO i wstaw do jakiegoś fotosika/imageshacka albo czegoś w tym stylu.

Świetna ta czarna łazienka! Nawet ten minimalistyczny blat na nogach robi mega wrażenie.

Ja chcę*dobre zdjęcia !!!

Często korzystacie z tego jacuzzi? :p

normalnie czytasz w moich myślach:yes:

kurcze, przykro mi z powodu Twojego meza:( zycze zdrowka i niech szybko dochodzi do siebie. A pokazeeeeeeeeeeeeeeesz fotki lazienki z z sauną?znaczy sie-wiecej fotek? u mnie tez sauna i dokladnie w takiej samej konfiguracji-obok wneki pod prysznic, to moze cos podpatrze;) a fotel fajowy-widziałam podobne w planeta design.

Gość monika996

inspiracja mojej dolnej łazienki, tylko nie te kolory są u mnie[ATTACH]77582[/ATTACH]

aga sam już sobie zrobił. dzielny jest.

dziewczyny na dobranoc zdjęcie z pożegnania lata[ATTACH]77586[/ATTACH]:bye:

Edytowane przez joliska

No proszę Cię, taie zastrzyki to pikuś. Mój ma 30:) Sam robi. Ja kiedyś władowałam sobie w sumie z 90. DO przeżycia, nabiera się wprawy. Jak się ma tłuszczyk na brzuchu to kompletnie nie boli:)

Przykro, że szyna. Ale pomyśl, czymże jest 7-10 dni w porównaniu z moim 90 dniowym gipsiakiem od miednicy po szyję...;)