Gość monika996 04.10.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 witajcie !!! no nie z tego świata. nic a nic nie znam sie na komputerze itp. dobrze ,że pisać umię Monia ciasto upieczone . jem już 4 kawałek.możesz pytać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 04.10.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 na pewno pomoge i odpowiem. ja lubie remontować i wybierać, i w ogóle. Ale to tak każdemu chętnnie pomożesz czy tylko wybranym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.10.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 spokojnie e-mol kazdemu. tylko ze zdjeciami u mnie kiepsko/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.10.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Monika a może nam na forum jakiś kurs szybkiego wykańczania zapodasz:yes: mi by się przydał bo już prawie rok mieszkam i żadnej lampy jeszcze nie mam nie mówiąc o schodach i sypialni:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.10.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Monika a może nam na forum jakiś kurs szybkiego wykańczania zapodasz:yes: mi by się przydał bo już prawie rok mieszkam i żadnej lampy jeszcze nie mam nie mówiąc o schodach i sypialni:lol2: mobilizacja dziewczyno. choc ja tez nie mam 3 . jedna u syna, jeszcze nie wiem jaka:eek: jedna nad dziura w salonie. wiem , ale nie chce mi sie po nia jechac , potem trzeba wolac elektryka . i trzecia zapomnialam -oswietlajaca wejscie do pralni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.10.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Monia ciasto upieczone . jem już 4 kawałek.możesz pytać ? Byś napisała czy smaczne i jak wyszło i co mąż Ale ja już zapytałam. Post z 11:08. Tam masz cały zestaw pytań. Na kolejne przyjdzie pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.10.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Monika jest zakręcona jak domek ślimaka, uwielbiam to jej pisanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.10.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Moniaaaa, a jak juz bys zamieszczala jakies nowe fotki, to moglabys tak zrobic, zeby fornirowana sciana tv, sie zalapala? P.S. -a to-wiesz za co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.10.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Moniaaaa, a jak juz bys zamieszczala jakies nowe fotki, to moglabys tak zrobic, zeby fornirowana sciana tv, sie zalapala? P.S. -a to-wiesz za co. ok masz jak w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.10.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Byś napisała czy smaczne i jak wyszło i co mąż Ale ja już zapytałam. Post z 11:08. Tam masz cały zestaw pytań. Na kolejne przyjdzie pora Monia jutro odpowiem. ciasto najbardziej smakowało mi . zjadlam od razu 1/3 blachy, potem synowi , a mąz woli z truskawkami:stirthepot: ale ja juz nie moge więcej zjeść. dbam o linię. już czekam na ranek z kawą i ciastem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.10.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Monika jest zakręcona jak domek ślimaka, uwielbiam to jej pisanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.10.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Monia jutro odpowiem. ciasto najbardziej smakowało mi . zjadlam od razu 1/3 blachy, potem synowi , a mąz woli z truskawkami:stirthepot: ale ja juz nie moge więcej zjeść. dbam o linię. już czekam na ranek z kawą i ciastem:) O już*niech nie wybrzydza. Niech pójdzie i wróci z dobrymi truskawkami o tej porze A tak w ogóle to spróbuj je z jagodami/borówką amer czy malinami Z truskawkami w lato robiłam jak najbardziej dbasz o linię .... że co przepraszam???? (mam non stop przed oczami to przebrane 35-cio kilogramowe dziecko na ostatniej imprezei!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.10.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 O już*niech nie wybrzydza. Niech pójdzie i wróci z dobrymi truskawkami o tej porze A tak w ogóle to spróbuj je z jagodami/borówką amer czy malinami Z truskawkami w lato robiłam jak najbardziej dbasz o linię .... że co przepraszam???? (mam non stop przed oczami to przebrane 35-cio kilogramowe dziecko na ostatniej imprezei!) nastrępne zrobię za miesiąc. ma urodziny:eek: dbam , dbam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 05.10.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 (edytowane) monia zaczynam odpowiadać .płot mur zrobiony z pustaków , zatarty, zaśiatkowany, na to klej i marmolit, czyli masa żywiczna webera. jest trochę nierówności, ale coż na tym prawie czarnym wszystko widać. po za tym mamy obsadzony w narożnikach winem i bluszczem. zarośnie:)sypialniałóżko stare. ma obcięty z tyłu zagłówek, przykryte czarną kapą z Voxu. zagłowek zrobił znajomy tapicer ze skóry ekologicznej według mojego pomysłu. miał być z weluru:) zamontowali stolarze. z tyłu są haczyki. a trzyma się na styk:)fornir na ścianie. to płyta mdf austiacka , oczywiście tak z głowy nie pamiętam nazwy.firmy. nazwa płyty to czarna oliwka w połysku. sama wyszperałam w hurtowni drewnianej.nogi pod blat nie mieliśmy czasu czekac prawie 2 miesiące na robione na zamowienie z nierdzewki. kupiliśmy na allegro pojedyńcze nogi( 2 dłuższe i 1 krótsza na 1 nogę pod blat). stolarz 2 dłuższe przykręcił do blatu z kazdej strony i po 1 krotszej przyłożył na podłodze. wyszło c. kupiliśmy razem 6 nog 4mmx4mm.ufff. zrozumiał ktoś. akurat takie rozwiązanie wymyślił zdesperowany mąz. trzeba było w końcu zakończyć tę łazienkę. Lazienkisą 4 Edytowane 5 Października 2011 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.10.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Monia, mysle ze Twoje fotki dzisiejsze poprawia mi humor:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 05.10.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 a co chcesz mieć na nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.10.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 fornirowana sciane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 05.10.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ola dziś kompletnie nie mialam czasu. postaram sie zrobić jak najszybciej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 05.10.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 dziewczyny co z tymi powiadomieniami na maila. zawsze przychodziły, a teraz nic:bash: co mam kliknąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.10.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Monia, no co Ty.Zrobisz, jak bedziesz mogla. W kazdym razie na pewno bede wpadac i sprawdzac:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts