Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

monia, sorki ze sie ulotnilam od Ciebie-nie wiedzialam, ze cos jeszcze pisalas. Wejdz w ustawienia zaawansowane i tam bedziesz miala opcje-zeby przychodzily powiadomienia na maila.

Ale nas natchnelas wczoraj, tylko szkoda, ze sama nie skorzystalas ale bedzie jeszcze okazja;)

Gość monika996
ja na chwilę wpadłam . lece zaraz na film w telewizji. dziś siedzimy w domu. imprezy na razie zakazane. mąz unieruchomiony. choć już chciał dzis szynę zdejmować. uratowalam jego nogę . i siedzimy w domu.:wiggle:

moni, dzieki:hug: super kolor i efekt, ale u mnie fornir bedzie bez polysku-tak jak na szafkach kuchennych na dole.Czy to tylko tak na zdjeciu wyszlo? monia, pokazywalam mezusiowi fotki sauny i opowiadalam o Twoim panu z krk. Jesli tylko zgodzilby sie przyjechac i da fajna cene, zdecydujemy sie na niego. Pytanko od meza-to modrzew czy cedr?

Gość monika996

monia nic nie mogł robić:wiggle: byliśmy u lekarza. powiedział,że ok.a stopa bła wczoraj tak spuchnięta i w kolorach jak u nieboszcxzyka;) mnie oblały gorące poty!!!! ddziewczyny koszmar.

Lekarz powiedział,że to uszkodzenie torebki skokowej II stopnia. krew wlala się do torebki i może taki stan utrzymywać się do 6 tygodni:eek: no ale ma już pomału stawac na tej stopie. jezu jego urodzinowa impreza się zbliża;)

sprzęt melomana męza:cool: sąsiedzi nie śpią po nocach:)

sprzęt melomana męza:cool: sąsiedzi nie śpią po nocach:)

Toś mi odpowiedziała ...

Że sprzęt to ja wiem, ale jaki!?

Myśmy między innymi dom budowali, właśnie po to żeby w spokoju sobie odsłuchy urządzać. Znudziło nam się*przyjmowanie policji w naszym nowoczesnym apartamentowcu z młodymi mieszkańcami :sick:

e-mól, ja już tak mam, akurat mąż w domu ;)

Gość monika996

zaraz zobaczę , ja jak mówiłam nie zwracam totalnie uwagi na nazwy , modele ..... no ciuchy może , ale też bez przesady.

telewizor Samsung, radio pioneer , głośniki Jamo. no i tyle:wiggle:

a my teraz w mieście i sąsiedzi wytrzymują. ale myślę o pustce wokół , ale tez wmieście. na wieś mnie nie wygonią, o nie!!!!