Gość monika996 05.10.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 no tak , bo tobie przychodzi na maila , ze cos ktoś napisał. a ja musze wchodzic na strone muratora. kurcze co to mi sie poprzestawiało. ach te komputery. oglądałas modelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.10.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 no tak , bo tobie przychodzi na maila , ze cos ktoś napisał. a ja musze wchodzic na strone muratora. kurcze co to mi sie poprzestawiało. ach te komputery. oglądałas modelki? ja oglądałam końcówkę jak mi dzieci spać poszły:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 06.10.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 no i dziewczyny przeniosły sie z imprezą do wątku Hazel:wiggle: a ja poszlam spac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.10.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 monia, sorki ze sie ulotnilam od Ciebie-nie wiedzialam, ze cos jeszcze pisalas. Wejdz w ustawienia zaawansowane i tam bedziesz miala opcje-zeby przychodzily powiadomienia na maila.Ale nas natchnelas wczoraj, tylko szkoda, ze sama nie skorzystalas ale bedzie jeszcze okazja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 08.10.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 ja na chwilę wpadłam . lece zaraz na film w telewizji. dziś siedzimy w domu. imprezy na razie zakazane. mąz unieruchomiony. choć już chciał dzis szynę zdejmować. uratowalam jego nogę . i siedzimy w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.10.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 moni, dzieki:hug: super kolor i efekt, ale u mnie fornir bedzie bez polysku-tak jak na szafkach kuchennych na dole.Czy to tylko tak na zdjeciu wyszlo? monia, pokazywalam mezusiowi fotki sauny i opowiadalam o Twoim panu z krk. Jesli tylko zgodzilby sie przyjechac i da fajna cene, zdecydujemy sie na niego. Pytanko od meza-to modrzew czy cedr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 09.10.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 coś ty zadajesz takie pytania !! nie wiem.chyba jakiś świerk?!? pan Darek wam doradzi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.10.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 (edytowane) aha... a moge jeszcze jedno? ta belke podwieszana robiliscie przed montazem sauny czy po? Edytowane 10 Października 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 10.10.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Ola ktorą belkę>? mam sufit podwieszany nad sauną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 10.10.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 mąż zdjął półgips tzn ja wczoraj mu zdjęłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.10.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 tzn ja wczoraj mu zdjęłam;) a to czego nie mógł w nim Tobie robić Moni, co za sprzęcior odsłuchowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 10.10.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 monia nic nie mogł robić byliśmy u lekarza. powiedział,że ok.a stopa bła wczoraj tak spuchnięta i w kolorach jak u nieboszcxzyka;) mnie oblały gorące poty!!!! ddziewczyny koszmar. Lekarz powiedział,że to uszkodzenie torebki skokowej II stopnia. krew wlala się do torebki i może taki stan utrzymywać się do 6 tygodni:eek: no ale ma już pomału stawac na tej stopie. jezu jego urodzinowa impreza się zbliża;) sprzęt melomana męza:cool: sąsiedzi nie śpią po nocach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 13.10.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Monsabia Ty świntucho, mąż na wylocie czy co? Monia a w jakiej firmie zamawiałaś żaluzje fasadowe, zadowolona z nich byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 13.10.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 zadowolona jestem . super wyglądają . w krakowskiej . w Rolmaxie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.10.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Dzięki Moniko! bardzo ładnie, będę myśleć... nadal:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.10.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 sprzęt melomana męza:cool: sąsiedzi nie śpią po nocach:) Toś mi odpowiedziała ... Że sprzęt to ja wiem, ale jaki!? Myśmy między innymi dom budowali, właśnie po to żeby w spokoju sobie odsłuchy urządzać. Znudziło nam się*przyjmowanie policji w naszym nowoczesnym apartamentowcu z młodymi mieszkańcami e-mól, ja już tak mam, akurat mąż w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 13.10.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 zaraz zobaczę , ja jak mówiłam nie zwracam totalnie uwagi na nazwy , modele ..... no ciuchy może , ale też bez przesady.telewizor Samsung, radio pioneer , głośniki Jamo. no i tyle:wiggle:a my teraz w mieście i sąsiedzi wytrzymują. ale myślę o pustce wokół , ale tez wmieście. na wieś mnie nie wygonią, o nie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.10.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 radio pioneer amplituner i odtwarzacz, tak? Też*mamy teraz pioneera, ale do domu chyba zmienimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 13.10.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 e-mól, ja już tak mam, akurat mąż w domu No to do męża, jak tak masz, szkoda marnować "zapał" na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.10.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 No to do męża, jak tak masz, szkoda marnować "zapał" na forum Posłuchałam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts