monika996 18.10.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 no i spadam, bo nikogo nie ma już na forum/ ja dziś mam wolne. obiad z wczoraj. pędzę do miasta na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.10.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 (edytowane) Monia, ja jestem ale moj synus mi "z deczka" utrudnia pisanie, bo nienawidzi widoku mamusi z laptopem:) Monia, kurcze teraz doczytalam z tym kibelkiem...niezla lipa(w zeszlym tyg przyszly mi dwie umywalki i kibelek z internetowego sklepu:eek:) Monia, proooosz, wrzuc jakies foty swoich wnetrz i dajze sie Kobitko pozachwycac...znam tylko Twoja lazienke spa i troszke kuchni i salonu... Edytowane 18 Października 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.10.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 właśnie siedzę i gotuję, bo Monia mnie skompleksiła:wave: dziś będzie krupnik na szyjkach z indyka, eskalopki z polędwiczek wieprzowych, frytki ( bo moi nie lubią nic innego) , tzatziki. a popołudniu może upiekę szarlotkę. zaraz padnę! Zrobiłaś to wszystko???? Jeśli tak, to jesteś niezła Kibelek - nieźle. Współczuję Kiedyś hydraulik opowiadał o kibelku V&B z allegro który przeciekał. Była dziurka wielkości ukłucia igłą. Nieźle mnie wtedy zestresował, bo ja wszystko w int sklepie kupowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.10.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Monia, przejrzalam caaaaaaaaaaaly watek. Uff...ale gralas na emocjach i budowalas napiecie z tymi fotkami:) wrazenia super. Jaka masz kawiarke? siemens? na taka poluje. Polecisz mi jakis tani sklep z agd w krk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.10.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 wiesz kawiarkę kupił moj mąż na ceneo. tam trzeba polować.przysłali nam do domu. i jest ok. pyszna kawa i łatwa w obsłudze. teściowa ma MIele , ale trzeba było samemu pienić mleko:bash: jak my kupiliśmy naszą szybko chce kupić taką jak my:) : To kiedy na tę pyszną kawkę można wspaść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.10.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 To kiedy na tę pyszną kawkę można wspaść? jak tylko wyrwiesz się od siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.10.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 znów moja poczta odrzuca maile z muratora- subskrypcje, dostałam maila od p. Paplińskiego z Muratora. Czy ktoś był też w takiej sytuacji? nie za bardzo wiem co mam z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.10.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 znów moja poczta odrzuca maile z muratora- subskrypcje, dostałam maila od p. Paplińskiego z Muratora. Czy ktoś był też w takiej sytuacji? nie za bardzo wiem co mam z tym zrobić? Zupełnie nie wiem jak Ci pomóc Możliwe, że ustawienia Twojego profilu się same zmieniają. Tak jak u mnie język forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.10.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 czyli po jakiemu mam do Ciebie pisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.10.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 czyli po jakiemu mam do Ciebie pisać? yyyy, u mnie wyskakują tylko po ang wszystkie okienka - "wyśli" "anuluj" "odpowiedz" i cała reszta Poszperaj w profilu czy coś Ci sie nie dzieje samoistnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.10.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Monia szperałam. ja chyba nic nie zdziałam:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.10.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Monia, kurna co sie dzieje z tym Twoim kontem? ja znowu technicznie niedorozwinieta jestem, wiec tez nic nie doradze... Napisz do tej "wyzszej instancji" jeszcze raz moze... Dostałam wycene sauny-do wyceny podalam Twoje wymiary i opis przodu (pisalam Ci). Mozesz odbierac pw? Skopiuje i Ci przesle.Powiedzialabyc, co myslisz. Roznica w cenie jest niestety masakryczna:( Co do kawiarki, fajnie ze napisalas o tym spienionym mleku. Dla mnie to tez wazne. Potwierdzilas moj wybor. Piekarnik tez masz Siemens? Jak sie sprawuje?Masz ten z microfala-mniejszy, czy tradycyjny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.10.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ola piekarnik basic. dobry , ja mało funkcji używam. zazwyczaj wszystko na termoobiegu robię A mikrofali nie mamy . to był moj wybór. zawsze mieliśmy. a teraz uczę się wszystko robić bez.ktoś mi powiedział,że mikrofale są nie zdrowe. ja się tak zasugerowałam i siedzi mi to tak w głowie, że nie kupiliśmy mikrofali. A to na pewno bujda o tej mikro:eek: chyba kupię i wstawię do spiżarni, choćby do robienia pop cornu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.10.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ola nic nie doszło jeszcze. podać ci mojego maila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.10.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Monia, ja nie chce miec mikrofali.Nie chodzi nawet o te fale chociaz to dodatkowy argument na nie-ale o to, ze jest u moich rodziców, gdzie chwilowo mieszkamy i w ogole jest nieuzywana (Popcorn robimy raz na rok i to metoda tradycyjna:)) Monia, basic-czyli tradycyjny, tak? Ja taki wlasnie chce, ale musze dokupic wtedy pod kawiarke podgrzewacz-bo mam oba sprzety obok siebie i wkurzala by mnie ta "dysproporcja" (alez to zabrzmiało:D)Monia, juz wyslalam na pw wycene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.10.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Ola już dostałam . zresztą wiesz. tak musisz kupić pod kawiarkę podgrzewacz , jak będziesz miała basic. może rozwaz kompakt, bo szuflada też kosztuje. ja nie musiałam , bo mam jeden pod drugim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.10.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Wiesz co, musze rozkminic temat z tym basic i compact, bo nie wiem w zasadzie nic o ich funkcjach itd ale mam obawy, czy do basica wejdzie mi np duza brytfanka (planuje nauczyc sie w koncu piec:D) albo kamien na pizze...mam jakies dwa miesiace na decyzje, bo przez zime maja sie robic meble do kuchni no i pozostale.Monia, cos tam dzisiaj upichciła, przyznaj sie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.10.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Ola piekarnik basic rózni się tym od kompakt, że jest 60cm, a kompakt 45 cm wysoki. więc do basica wejdą 2 blachy spokojnie. kompakt jest mniejszy. nic nie wyszło:stirthepot: placuszki z cukini sie rozwaliły:( ale zjedliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 20.10.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Monia, chyba juz Cie pytalam o to: czy wiesz, gdzie w krk jest duzy wybor agd, zeby sobie poogladac? Pewnie tam, gdzie daja jesc sknerom, albo tam gdzie nie lubią idiotów, co? To drugie mam u siebie ale nie ma na ekspozycji Siemensa do zabudowy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Łaaaadnie!Komu tam się*chciało malować? Jakie te oprawy są? Srebrne czy czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts