Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

salon. mam 2 takie rynny nad sofą i dalej przed stołem w jadalni:)

Cały sufit sfotografować*proszę :p

Właśnie pisałam u hazel, że też*tak chciałam, że musiałabym mieć za nisko sufit w salonie :( i zrezygnowałam

To chociaż*w łazience sobie walnęłam ;)

no u mnie i tak były belki stropowe , więc jest ok. dziś już nici ze zdjęć:) nocka się zbliża.

mąż z synem na drobnych zakupach. a ja na forum:)

dziś u mnie drobna kontuzja. byłam na ćwiczeniach i za dużo się naskakałam, staw skokowy się odnowił, tzn kontuzja. mam nadzieję ,że do poniedziałku przejdzie. ale na xco już nie pójdę , zostaję przy sztangelce tzn magic bar i pilatesie

no 40stka się zbliża:lol2:

a ja na magic bar, takie kształtujące i wzmacniające sylwetkę . odważniki na sztandze. ja narazie po 2,5 kilo .:rotfl: i niech tak zostanie. trochę pilates i body art, czyli taki pilates z jogą.(ja lubię spokojniej). dziś byłam zastępczo na xco, czyli skakanie z takimi odważnikami - grzechotkami, trochę step reebok, trochę aerobic. i tak sie naskakałam, ze masz babo placek. ja nie lubie sie spocić. a poza tym taki patyczak skaczący:wave: ale instruktorka miała ubaw:wave: zresztą ja sama też:rotfl:

Monia kto robił Ci zabudowe sufitów i np te rynienki które pokazałaś? Mozesz polecić te ekipe? Chciałabym na wiosne ruszyć z dalszą wykończeniówka i szukam solidnego (dokładnego) speca do wszelkich zabudów jak również do wykończenia łazienek.Byłaby wdzięczna za jakieś namiary :)

Podziwiam za wygibasy.Ja tylko marzę o szczupłej sylwetce a o diecie myśle już chyba z rok i dalej nie mogę zacząć-taka leniwa jestem :bash:

niestety oni mają już nastepne roboty na dużo do przodu. to ekipa budowlańców od podstaw. a nam jeszcze wykańczali w środku( była zima ).:(

Nie dieta , po co Ci trzeba jeśc połowę mniej i będzie ok:)

ja też to wszystkim powtarzam - można jeść wszystko ale z umiarem:yes:

ale mi ćwiczenia też by się przydały, szczególnie na kręgosłup:sick:

O takich pomalowanych rynienkach mowilam wlasnie Moni kiedys, ze prawdopodobnie pomaluje no i masz, u Ciebie tak jest! Super to wyglada.Kolejna inspiracja.Super by bylo, gdyby chcialo Ci sie cyknac caly sufit. A co to za oprawy, Monia?

Co do Twojego pana od sauny-jednak nie podawalas mi nr-u. Znalazlam go w necie ale zaden z dwocg podanych nr-ow nie odpowiada:( poratujesz "kuliżankę" w potrzebie?:hug:

EDIT: Monia, to moze fote zrobisz, jak wydobrzejesz?;)