monika996 20.10.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Łaaaadnie! Komu tam się*chciało malować? Jakie te oprawy są? Srebrne czy czarne? malarzom:) oczywiście. ramki srebrne ,środek czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 malarzom:) oczywiście. ramki srebrne ,środek czarny. ładnie, bardzo ładnie W jakim to jest miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.10.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 salon. mam 2 takie rynny nad sofą i dalej przed stołem w jadalni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 salon. mam 2 takie rynny nad sofą i dalej przed stołem w jadalni:) Cały sufit sfotografować*proszę Właśnie pisałam u hazel, że też*tak chciałam, że musiałabym mieć za nisko sufit w salonie i zrezygnowałam To chociaż*w łazience sobie walnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.10.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 no u mnie i tak były belki stropowe , więc jest ok. dziś już nici ze zdjęć nocka się zbliża. mąż z synem na drobnych zakupach. a ja na forum:) dziś u mnie drobna kontuzja. byłam na ćwiczeniach i za dużo się naskakałam, staw skokowy się odnowił, tzn kontuzja. mam nadzieję ,że do poniedziałku przejdzie. ale na xco już nie pójdę , zostaję przy sztangelce tzn magic bar i pilatesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 dobrzy jestescie Co nie przyjdę to któreś coś sobie zrobiło Na co Ty Moni chodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.10.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 no 40stka się zbliża:lol2: a ja na magic bar, takie kształtujące i wzmacniające sylwetkę . odważniki na sztandze. ja narazie po 2,5 kilo . i niech tak zostanie. trochę pilates i body art, czyli taki pilates z jogą.(ja lubię spokojniej). dziś byłam zastępczo na xco, czyli skakanie z takimi odważnikami - grzechotkami, trochę step reebok, trochę aerobic. i tak sie naskakałam, ze masz babo placek. ja nie lubie sie spocić. a poza tym taki patyczak skaczący:wave: ale instruktorka miała ubaw:wave: zresztą ja sama też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.10.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 a ja się już 2 tydzień nie mogę zebrać na fitness:roll: Może się w końcu zmotywuję tęsknię już za zakwasami i kontuzjami:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.10.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 ja nie lubie sie spocić. a poza tym taki patyczak skaczący:wave: ale instruktorka miała ubaw:wave: zresztą ja sama też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.10.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Monika Ty niezła agentka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.10.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 coś ty tylko gadam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.10.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Monia kto robił Ci zabudowe sufitów i np te rynienki które pokazałaś? Mozesz polecić te ekipe? Chciałabym na wiosne ruszyć z dalszą wykończeniówka i szukam solidnego (dokładnego) speca do wszelkich zabudów jak również do wykończenia łazienek.Byłaby wdzięczna za jakieś namiary Podziwiam za wygibasy.Ja tylko marzę o szczupłej sylwetce a o diecie myśle już chyba z rok i dalej nie mogę zacząć-taka leniwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.10.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 niestety oni mają już nastepne roboty na dużo do przodu. to ekipa budowlańców od podstaw. a nam jeszcze wykańczali w środku( była zima ). Nie dieta , po co Ci trzeba jeśc połowę mniej i będzie ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.10.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 niestety oni mają już nastepne roboty na dużo do przodu. to ekipa budowlańców od podstaw. a nam jeszcze wykańczali w środku( była zima ). Nie dieta , po co Ci trzeba jeśc połowę mniej i będzie ok:) ja też to wszystkim powtarzam - można jeść wszystko ale z umiarem:yes: ale mi ćwiczenia też by się przydały, szczególnie na kręgosłup:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 20.10.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 O takich pomalowanych rynienkach mowilam wlasnie Moni kiedys, ze prawdopodobnie pomaluje no i masz, u Ciebie tak jest! Super to wyglada.Kolejna inspiracja.Super by bylo, gdyby chcialo Ci sie cyknac caly sufit. A co to za oprawy, Monia? Co do Twojego pana od sauny-jednak nie podawalas mi nr-u. Znalazlam go w necie ale zaden z dwocg podanych nr-ow nie odpowiada:( poratujesz "kuliżankę" w potrzebie? EDIT: Monia, to moze fote zrobisz, jak wydobrzejesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.10.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Szkoda -szukam więc dalej Ja aż tak strasznie się nie objadam (chociaż są potrawy których mogę zjeść "tone" ) tylko że u nas obiad je się dopiero po 18 (wtedy wracam do domu) a później ślęcząc przy kompie zawsze jeszcze coś skubne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.10.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Dzieki za namiary:hug: Monia, jesli tylko mozecie, nie pakujcie sie do centrum-wszystko jest rozkopane, zakorkowane, a prowizoryczne rondko przy McDonald's na żytniej rulezzz-nawet w tv o nim mowili;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.10.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 no to prosto koło pedagogicznej, dobrze mówię? , potem bokiem kołó pałacu biskupów, prokuratura, bazarek i do basenów ??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.10.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 u nas dziś mieli naprawiać skrzydło suwane. ale nie dojadą . Panowie będą w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.10.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Monia, a nie chcecie obwodnica? chyba ze musicie cos zalatwic, no to ok. To wtedy, ktoredy nie pojedziecie, beda korki. Miasto jest CALE rozkopane. Z KAZDEJ strony:( A jak sie dzis czujesz/czujecie? Wstawisz fotki rynienek...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts