monika996 23.10.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Ola już jestem w domu. w piątek popołudniu jechaliśmy - koszmar. OBWODNICĄ. istny plac budowy i dalej. z powrotem już przez Kielce było szybciej i ok. rynienki wstawię , już gdzieś pokazywałam:jawdrop: tak czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.10.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Super, ze dotarliscie bezpiecznie. Przez miasto bylo szybciej-bo niedziela-nie ma korkow. Monia pokaz troszke wiecej tego sufitu, plooooosie i napisz mi, co to za oprawy.Baaardzo mi sie podobaja i jesli zdecyduje sie pomalowac rynienki na czarno-Twoje oprawy u mnie wygrywaja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.10.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Ola wstawię . ale jeszcze ich nie mam zgranych:) u nas jutro naprawią w końcu okno hurrra aha dziś zrobiłam to do Moni schab w sosie pieprzowym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 24.10.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Monia dzieki za info. Sorki, ze taki upierdliwiec ze mnie, ale bylam dzis w tym sklepie z oswietleniem i myslalam, ze czegos sie dowiem. Wlasnie bylam ciekawa tych "bebechów", jak je nazwalas:D, bo u Ciebie ich w ogole nie widac. Zdradzisz patent? Pomalowalas boki, po prostu? Jeszcze raz wielkie dzieki. Dzis pobilam rekord i jechalam przez miasto o 15 min dluzej niz zwykle (czyli baaardzo dlugo) i spoznilam sie do pracy-a propos naszych uroczych rozkopanych ulic:bash: Upichcilas te zeberka?jeszcze nie zagladalam do Moni, wiec nie wiem:stirthepot: EDIT: Alesmy sie zgraly.Pisalysmy w tym samym czasie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 24.10.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 aaaa, sprytne...tylko nie wiem cholerka czy az tyle moge obnizyc...sie zobaczy jutro:) Barszcz z uszkami...mniam. Oj dawno nie jadlam...a przepis na schab chyba mi umknal u Moni:) dobry wyszedl?ja robilam wczoraj cycki nadziewane-ale tak jak pisalam u Madzi-"lekko" zmodyfikowane;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.10.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 ooo, ja też nie znam tego przepisu na schab... poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.10.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Magda to danie ekspress , bo do tego daję frytki i jakąs sałatę. w oryginale to polędwica w sosie pieprzowym. a że ze mnie świetna kucharka:wiggle: jAK WIESZ , tak więc NA POCZĄTKU MĘCZYŁAM SIĘ Z POLĘDWICĄ WOŁOWĄ. a teraz kupuję schab w pklasterkach, rozbijam go doprawiam i solą i pieprzem. smążę na patelni ma oleju. w między czasie robie sosik pieprzowy. śmietana kremowa , może być łowicka , albo inna do sosów do rondelka , redukuję ją( czasami daje 2 małe kubki takiej nie uht, ) dodaję łyżkę czubatą masła, dalej bulgoce , daję bardzo dużo pieprzu młotkowanego ( ja akurat kupuję kamis , teraz robią z kolendrą), sół, cytryna , 2- 3 łyżki spod mięska. zredukować trzeba do konsystencji kremowego sosu. w oryginale dodaja trochę koniaku. ale ja nie i jest pyszny. moi go uwielbiają. zresztą ja też lubię sosy na bazie kremówki- piczarkowy, pomidorowy z koperkiem. szybko się robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.10.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 mooooniaaaa, Ty jesteś*kuchara! Pięknie pięknie Dusisz jeszcze mięsko w tym sosiku potem? A lubisz sos na takiej samej podbudowie tylko z pieprzem zielonym ze słoiczka? Albo z kaparami? Do polędwiczek wieprzowych super sprawa, do takiego schabiku też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.10.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Lubię Monia z zielonym, ale przez tą budowę o nim zapomniałam:confused: mięsa nie duszę , bo to są cieniutkie plasterki schabu, w zasadzie rozbite. polewam tym sosem tylko.ja w ogóle robie wszystko szybko. oprócz sprzatania po gotowaniu. Masakra:wiggle: mój mąż mówi, ze robie taki bałagan jakbym wesele robiła.Monia zrobiłam żeberka tradycyjne za póżno poczytałam o twoim ciemnym sosiku.ale cos taki onm jest jak ulubiony sosik mojego męża w chińskiej do żeberek. moj syn żeberek nie ruszył, skubnął ziemniaka -dosłownie jednego:confused: ii miałam karkówkę do chleba od siostry , to mu podgrzałam w tym sosiku i też skubnął. więc zrobiłam hot-dogi własnej produkcji. zjadł pół godziny temu 2 byki:) Okno naprawione. pół godziny roboty i można było. aha byłam wczoraj u mojej dermatolożki i zrobiłam sobie likwidacje przebarwień nad górną wargą . miałam takie przebarwienie hormonalno-słoneczne nad wargą i wyglądało jakbym nie wytarła się po kawie, szczeg olnie widoczne w słoneczne dni, wakacje.maskowałam korektorem. ale postanowiłam powalczyć , bo już nie ma mocnego słońca. był kwas migdałowy w kwietniu i nic, potem kremy na noc od września na przebarwienia i nic. więć wczoraj mocniejszy 15, albo 20 procentowy jakiś glukozamid.wyglądam jak potwór z brązowymi wąsami. ma sie zacząć złuszczać jutro albo pojutrze. na razie chodzę z grubachną warstwą korektora, który i tak nie zakrywa. a po domu z wąsami z kremu nivea. mam być już piękna w sobotę,bo mamy imprezę . ale nie wiem czy będę już w formie:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.10.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 mam być już piękna w sobotę,bo mamy imprezę daję Ci wielkiego buziaka Ty jesteś agentka Jak zadziała to koniecznie powiedz. Moja mama ma taką plamkę na policzku i nie może się jej pozbyć. Będzie uradowana jakby się jej udało Zapomniałaś*o zielonym pieprzu przez budowę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.10.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Zapomniałaś*o zielonym pieprzu przez budowę???? Takie rzeczy, to tylko w erze:rotfl: Ale musisz piknie wyglądać Moniś Ale do soboty to jeszcze kupaaa czasu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.10.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 ja dziś też u kosmetyczki, tylko mikrodermabrazja z maseczkami ale wyglądam jak upiór:o dobrze, że jutro u Monii tego spotkania nie ma bo by dziewczyny popadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.10.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 dobrze, że jutro u Monii tego spotkania nie ma bo by dziewczyny popadały noszzzzzz że też*musiało mi się nie udać a ja sobie kupiłam 3 zabiegi mikrodermabrazji w grouponie To faktycznie daje takie masakryczne efekty???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.10.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 noszzzzzz że też*musiało mi się nie udać a ja sobie kupiłam 3 zabiegi mikrodermabrazji w grouponie To faktycznie daje takie masakryczne efekty???? ale ja mam tak wrażliwą skórę, że u mnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.10.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 (edytowane) dziewczyny a skin master robila ktoras? moja kosmetyczka mnie namawia zamiast micro...Co do "bajzlu" po gotowaniu, mam to samo...rozpierducha, jak u Madzi:lol:EDIT: ale bykow narobilam:) juz nie widze klawiatury:D Edytowane 25 Października 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.10.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Ola jak u mnie, nie u Madzi. Ano o pieprzu zapomniałam , uwierzycie??? bo ja też nie mogę boże to już skleroza. kiedys cały czas były polędwiczki z pieprzem zielonym.a potem , budowa, cos szybko, jakiś kotlet, pizza mrożona , hot-dogi , jakies spagetti. nie miałam głowy. Wąsy mam super. mąż chodzi zły, a ja z tym kremem Nivea:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.10.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 a ja z tym kremem Nivea:confused: a czemu nie możesz go po prostu zdjąć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.10.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Monia, mi chodzilo o Madzie, bo to u niej jest mega rozpierducha;) (sorki Madziu:lol:). Monia, nie widzialas fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.10.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 a czemu nie możesz go po prostu zdjąć??? bo z kremem lepiej niż bez:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.10.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Monia, mi chodzilo o Madzie, bo to u niej jest mega rozpierducha;) (sorki Madziu:lol:). Monia, nie widzialas fotki? widziałam, nieżle . jakbym koło niej mieszkała musiałaby u mnie być codziennie z winkiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts