Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

noszzzzzz

że też*musiało mi się nie udać

a ja sobie kupiłam 3 zabiegi mikrodermabrazji w grouponie

To faktycznie daje takie masakryczne efekty????

Moja koleżanka parę dni temu jak sobie zrobiła, to przez tydzień wyglądała jak po jakimś strasznym wypadku samochodowym, tudzież po upadku z 2 piętra na twarz, tudzież po spotkaniu face 2 face z damskim bokserem:lol2: Strupy na czole, pod oczami... masakra:o

Ja też kupiłam na gruponie zabieg... w pakiecie z regulacją brwi. Pani mi przedstawiłą możliwości.. ze zaczerwienienie bedzie na pewno, często pojawiają sie "małe" strupki, ogólnie od 2 do 5 dni skóra nie wygląda najlepiej... posłuchałam, posłuchałam... i powiedziałam, zeby te brwi robiła a za resztę dziekuję:lol2: To była najdroższa regulacja brwi w moim życiu:rotfl:

dziewczyny a skin master robila ktoras? moja kosmetyczka mnie namawia zamiast micro...

Co do "bajzlu" po gotowaniu, mam to samo...rozpierducha, jak u Madzi:lol:

:rotfl:

widziałam, nieżle . jakbym koło niej mieszkała musiałaby u mnie być codziennie z winkiem;)

no wieszhttp://emoty.blox.pl/resource/foch.gif toż to maleńki remoncik przeca...;):lol2:

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie mam w domu wystarczająco składników, ide wieczorkiem na zakupy. to może jutro, albo na noc:wiggle:

Ola sprobuj mezo nawilżającego( hydro) albo oksybrazji.ja jestem zdania ,że mezo igłowe jest lepsze od tego bezigłowego.;)

a z tym twoim wiekiem emerytalnym , to przesadzasz:o

Teraz dopiero mnie olsnilo, ze fotki "som":rolleyes: Super to Monia wyglada, tylko juz teraz widze, ze u mnie sie tak nie da obnizyc...:cry: Nie bylam wtedy w casto, ale bede dzis, to sie zorientuje. Widac ciutke Twoich wnetrz i musze powiedziec, ze baaaardzo fajne sa...:yes: Jestes zadowolona z aluminiowych zaluzji?Bardzo widac kurz?

OLA kurz widac trochę. ja mieszkam w mieście. więc raz na 2 miesiace przecieram te żaluzje wilgotną szmatką. a od czasu do czasu tylko z kurzu taką kolorowa szczotką do kurzu. kupiłam ostatnio fajną w jysku.:p ale mieliśmy wczesniej dom na uboczu w mieście , ale :rolleyes: w polach:o i tam się nie kurzyło. raz na pol wystarczyło przetrzec .:p

Swinia ze mnie, zapomnialam podziekowac:oops:

Dzieeeki:hug:

Zapomnialam tez Ci powiedziec-bylam na targach kielce w weekend i rozmawialam z panem od sauny (tym moim) i tak sie przejal tym, ze mam tansza oferte, choc jeszcze nie mam (bo jeszcze nie dzwonilam do Twojego pana), ze powiedzial, ze zrobi ta wycene jeszcze raz;)

Monia a w wolnej chwili napiszesz mi jaka ma wysokosc Twoja sauna i prysznic? U mnie one tez sa obok siebie i nie wiem, jak to rozwiazac. One maja te sama wysokosc? Czy jest jakis sufit podwieszony nad nimi, czy jak?

Moni, ja tez jeszcze nie wiem, co i jak z tymi sufitami...cholerka a pan wchodzi za 2 tyg:o

EDIT: Dzwonilam na nr z netu i nie odbieral a na ten przeslany przez Ciebie jeszcze nie

Edytowane przez hazeleyes1982

noooo Monika z tych zdjęć to baaardzo fajne wnętrza się zapowiadają:wave: tak zdjęcia w całości by się nie dało?

ja w sumie tylko jeden wieczór wyglądam źle po derma:yes: po oxybrazji było gorzej i dłużej a następnym razem mam ochotę kwasy wypróbować - bo tego jeszcze nie robiłam:rolleyes:

Monia, mialam do wyboru: zobaczyc lampy w casto albo przycisnac pana szklarza o wycene i dogadac szczegoly kabin prysznicowych...wybralam to drugie:rolleyes:

Kurde, ale mi narobilas ochoty na jakis zabieg...cos sobie musze strzelic (oprocz focha, oczywiscie:lol2:)

Lidzia nie obrażona na mnie jesteś:rolleyes:

nie, no coś ty, nie jestem obrażona :D

tylko sobie właśnie uświadomiłam, że swoje latka mam (małolatą nie jestem, chociaż za taką mnie wszyscy biorą), a jeszcze nigdy żadnego zabiegu na fejsie nie miałam :o już nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz u kosmetyczki byłam :oops: