MagdaZZZ 25.10.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 noszzzzzz że też*musiało mi się nie udać a ja sobie kupiłam 3 zabiegi mikrodermabrazji w grouponie To faktycznie daje takie masakryczne efekty???? Moja koleżanka parę dni temu jak sobie zrobiła, to przez tydzień wyglądała jak po jakimś strasznym wypadku samochodowym, tudzież po upadku z 2 piętra na twarz, tudzież po spotkaniu face 2 face z damskim bokserem:lol2: Strupy na czole, pod oczami... masakra:o Ja też kupiłam na gruponie zabieg... w pakiecie z regulacją brwi. Pani mi przedstawiłą możliwości.. ze zaczerwienienie bedzie na pewno, często pojawiają sie "małe" strupki, ogólnie od 2 do 5 dni skóra nie wygląda najlepiej... posłuchałam, posłuchałam... i powiedziałam, zeby te brwi robiła a za resztę dziekuję To była najdroższa regulacja brwi w moim życiu:rotfl: dziewczyny a skin master robila ktoras? moja kosmetyczka mnie namawia zamiast micro... Co do "bajzlu" po gotowaniu, mam to samo...rozpierducha, jak u Madzi:lol: widziałam, nieżle . jakbym koło niej mieszkała musiałaby u mnie być codziennie z winkiem;) no wieszhttp://emoty.blox.pl/resource/foch.gif toż to maleńki remoncik przeca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.10.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 moja robi mikrodermobrazję super, wychodzę bez strupów i tam innych. lekko zaróżowiona. mija wieczorem:)dal mnie super 2 dni przed wielkim wyjście,po za tym ja uwielbiam mezo igłową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 26.10.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 mezo iglowa...znam ze slyszenia.Monia, napisz czy efekt fajny-moze na 30-stke sobie walnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.10.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 ola mi się wydaje ,że jeszcze poczekaj . ja zaczęlam tak od 35. rób mikrodermobrazje, pilingi np. migdałowy jest super . myślę , ze narazie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 26.10.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Monia, wiesz ze skora nie ma wieku -czasem gdy patrze w lustro wydaje mi sie, ze moja osiagnela juz wiek emerytalny, ale dzieeeki robisz dzis Madzi deserek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.10.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 nie mam w domu wystarczająco składników, ide wieczorkiem na zakupy. to może jutro, albo na noc:wiggle: Ola sprobuj mezo nawilżającego( hydro) albo oksybrazji.ja jestem zdania ,że mezo igłowe jest lepsze od tego bezigłowego. a z tym twoim wiekiem emerytalnym , to przesadzasz:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.10.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Teraz dopiero mnie olsnilo, ze fotki "som":rolleyes: Super to Monia wyglada, tylko juz teraz widze, ze u mnie sie tak nie da obnizyc... Nie bylam wtedy w casto, ale bede dzis, to sie zorientuje. Widac ciutke Twoich wnetrz i musze powiedziec, ze baaaardzo fajne sa... Jestes zadowolona z aluminiowych zaluzji?Bardzo widac kurz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 27.10.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Ola to dla ciebie . nie wiem ,czy coś pomoże , ale zawsze. widziałaś już te lampy- oprawy??? [ATTACH]81314[/ATTACH][ATTACH]81315[/ATTACH] A ja mogę się zapytać o tą lampę z białym kloszem (ją można samemu sobie ustawić różny kąt)? No i czy była baaaardzo droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.10.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 OLA kurz widac trochę. ja mieszkam w mieście. więc raz na 2 miesiace przecieram te żaluzje wilgotną szmatką. a od czasu do czasu tylko z kurzu taką kolorowa szczotką do kurzu. kupiłam ostatnio fajną w jysku. ale mieliśmy wczesniej dom na uboczu w mieście , ale w polach:o i tam się nie kurzyło. raz na pol wystarczyło przetrzec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.10.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Świetne te wnęki ... Kurcze, jeszcze nie mam swoich pleks (pleks?) a już bym chciała wnęki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.10.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 (edytowane) Swinia ze mnie, zapomnialam podziekowac:oops:Dzieeeki:hug:Zapomnialam tez Ci powiedziec-bylam na targach kielce w weekend i rozmawialam z panem od sauny (tym moim) i tak sie przejal tym, ze mam tansza oferte, choc jeszcze nie mam (bo jeszcze nie dzwonilam do Twojego pana), ze powiedzial, ze zrobi ta wycene jeszcze raz;)Monia a w wolnej chwili napiszesz mi jaka ma wysokosc Twoja sauna i prysznic? U mnie one tez sa obok siebie i nie wiem, jak to rozwiazac. One maja te sama wysokosc? Czy jest jakis sufit podwieszony nad nimi, czy jak? Moni, ja tez jeszcze nie wiem, co i jak z tymi sufitami...cholerka a pan wchodzi za 2 tyg:o EDIT: Dzwonilam na nr z netu i nie odbieral a na ten przeslany przez Ciebie jeszcze nie Edytowane 27 Października 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.10.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 noooo Monika z tych zdjęć to baaardzo fajne wnętrza się zapowiadają tak zdjęcia w całości by się nie dało? ja w sumie tylko jeden wieczór wyglądam źle po derma:yes: po oxybrazji było gorzej i dłużej a następnym razem mam ochotę kwasy wypróbować - bo tego jeszcze nie robiłam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.10.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 o matko, o jakich wy zabiegach na twarz mówicie ? nigdy czegoś takiego nie robiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.10.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 o matko, o jakich wy zabiegach na twarz mówicie ? nigdy czegoś takiego nie robiłam CZAS ROBIĆ!!! MARSZ DO GABINETU KOSMETYCZNEGO KOBIETO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.10.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Monia, mialam do wyboru: zobaczyc lampy w casto albo przycisnac pana szklarza o wycene i dogadac szczegoly kabin prysznicowych...wybralam to drugie:rolleyes:Kurde, ale mi narobilas ochoty na jakis zabieg...cos sobie musze strzelic (oprocz focha, oczywiscie:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.10.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 CZAS ROBIĆ!!! MARSZ DO GABINETU KOSMETYCZNEGO KOBIETO!! dzięki, od razu poczułam się lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 27.10.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Zrób cokolwiek. grunt to zacząć, się rozkręcisz Ja lubię mikrodermabrazję,najlepiej w seriach, taka jestem gladka po tym:rolleyes: Pozdrawiam założycielkę wątku, pierwszy raz tu piszę ale czytam regularnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.10.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 witaj kocimiętko nareszcie coś przyciągnęło cie do nas ZABIEGI. mikrodermobrazja jest super . OLa moja ty malolatko zrob mikrodermobrazję Lidzia nie obrażona na mnie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.10.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Lidzia nie obrażona na mnie jesteś nie, no coś ty, nie jestem obrażona tylko sobie właśnie uświadomiłam, że swoje latka mam (małolatą nie jestem, chociaż za taką mnie wszyscy biorą), a jeszcze nigdy żadnego zabiegu na fejsie nie miałam już nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz u kosmetyczki byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.10.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Lidzia, witaj w klubie. Bo już*się*za dziwactwo zaczęłam uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts