malgos2 05.02.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 To biale to faktycznie fantazyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 07.02.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 I masz babo placek. nie dopilnowalam tych barierek zewn. Ladne wyszły. ale chyba sie nie zrozumiałam z wykonawcą i wyszły nie tak. zamontowane są w styropianie. nie ma zdjęc, bo moja komórka w naprawie. Są po 3 pręty profil 4 cm na oknach ( szerokość okna 180 cm ) ,miały nie wystawać poza ocieplenie i nie wystają.....\Ale są 1 cm od ramy okiennej. chyba nie tak to miało wyglądać?powinny chyba być prawie zlicowane z ociepleniem. góra 2 co od oceplenia . a ja mam odwrotnie. co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 08.02.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Dawaj jakąś fotkę, bo ciężko mi sobie wyobrazić co tam masz ja chciałam takie barierki (zdjęcie pożyczyłam z dziennika pwasylcz http://lh4.ggpht.com/_TB2pE3trVBE/TObPdqhb-0I/AAAAAAAAANE/ARgqdRFL6kE/s400/P1070569.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 09.02.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 u nas technicznie nie dało się zrobić, bo mam za szerokie okna. a chciałam bezśrubowo, albo na oknie. ja mam profile we wnęce . i właśnie zamontowane na oknie . a dziś przekładają . Będzie 2 cm od zewnątrz i 6 cm od okna. 4cm barierka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 12.02.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 barierki fajne.ale szkło dałabym we wnęce albo na oknie, albo jeżeli się da to bym odsunęla.u nas już po ociepleniu styropianem. tynki wewnętrzne jeszcze 2 dni i koniec.ale paprają.wszystko uchlapane. dobrze ,że pofoliowali okna i drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.02.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 A gdzie zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 12.02.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 a da się jakoś zamontowac barierki szklane na samym profilu okna? Bo własnie doszłam do wniosku, że nie da się u mnie zrobić tak jak chcę (jak na zdjęciu) bo barierka potrzebna jest na 1/2 okna podwójnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.02.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 ciekawe jak te barierki wygladaja po dwóch latach, bo wątpię żeby pwasylcz je demontował do mycia a innego sposobu na dokladne mycie brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 13.02.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 da się na oknie zamontować, ale śrubami do profilu. da sie myć przecież okno jest otwieralne. a szkło ma dolegać do ramy okiennej , więc nie będzie się brudzić . ja miałam mieć tak zamontowane szkło . mamy niestety ruchome słupki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 13.02.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Musze w takim razie znalezc kogos kto zamontuje mi szklo na profilu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 13.02.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 na pewno znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 21.02.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 znalazłam:) firma od okien po prostu!co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 21.02.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 u nas dużo się dzieje. dom ocieplony. niestety zastał nas mróz i już nie zasmarowali klejem, ale w domu ciepło. piec działa, kaloryfery w sypialniach grzeją i nawet podłogówka grzeje. rozłozona w łazienkach na gorze . tynki wewnętrzne zrobione. teraz schną, nie da się wietrzyć , bo mróz:( rozkładają podłogwkę na 1 piętrze w części salonowo -kuchennej. Szyna na szkło na kładce z widokiem na salon zamontowana. barierki zewnętrzne poprawione. są tak jak chcialam 2 cm od zewnętrznej krawędzi wneki okiennej. stelaż pod żaluzje Fasadowe zrobiony:yes:Anula szkło na oknach jest fajne,dobrze,że znalazlas wykonawcę. aha mam płyty betonowe na ścianę do pokoju mojego syna . są super!!!!podłoga warstwowa kupiona Barlinek 1 lamela dąb fazowany szczotkowany długości 180 mm. 14mm.anula podloga warstwowa może być klejona , ale Barlinek się uklada na pływająco. mialam już taką w starym domu pływająco.było ok. nie chcieli kleić, żebym nie straciła gwarancji. teraz ciocia ma ułożony bambus na kleju i też jest dobrze.to chyba zależy od montażystow. podloga w moim starym domu super grzała i fajnie było chodzić po ciepłych deskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 24.02.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 rurki na 1 pietrze rozłozone. jutro robią wylewki na 2 piętrze. mam teraz etap drzwi wewnetrznych, a ze jest ich dużo to też duży koszt. i prawie żadne z porty lub Dre mi się nie podobają. lubię ciemne i jednolite bez zdobień drzwi . myślałam o porta Nova orzech 4. wzor 1.1. a w salonie są drzwi widoczne od łazienki i małej podrecznej garderoby-schowka. chce czarne szklane. one będą tam stykać się z podłogą dębową, a drzwi w tym akurat kolorze nie lubię. może jeszcze jakiś orzech amerykański. ale chyba wyjdzie za łaciato:lol2: tylko muszę znależć czarne nieprzeżroczyste drzwi szklane,żeby goście mogli swobodnie korzystać z toalety. są takie u Dubiela w Rabce , ale koszt z ościeznicą tookoło 4-4.5 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 26.02.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 efilo już nie mamy kozy. kaloryfery W garażu i na górze:( ale liczę na ocieplenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 26.02.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 DSC01825http:// moje barierki z aparatu telefonicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 26.02.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 bardzo ładnie wyglądają. Ja musze dać jednak gęściej. Możesz dać namiary na firmę, u której robiłaś i ile one wyszły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 26.02.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 (edytowane) Idziecie jak burza A w ogóle to przyszłam zobaczyć bramę i drzwi... i nie widzę Czy mogłabyś wkleić zdjęcie? Edytowane 26 Lutego 2011 przez Madeleine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 27.02.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 zdjęcia drzwi , to są aluminiowe , jak okno są w Dzienniku Moniki. bramy nie zobaczysz, bo będzie montowana po wylewkach gdzieś za 2 tygodnie. Hormann z ral 7016 , przetłoczenia średnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 27.02.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 jestem ograniczona, ale nie widzę Przerastają mnie te dzienniki na forum, blogi i komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts