Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moni, Ty pisalas gdzies, ze masz 26?...jesli masz 18, to sorki, ze Ci dodałam:)

Monia, to młody szczawik, więc nic dziwnego, że o kosmetyczce nie myśli.

Tak mnie nakręciłyście, że chyba muszę w końcu się wybrać i dowiedzieć, czy mój fejs potrzebuje jakichś zabiegów

:wiggle: nie mam przebarwień!!!!:wiggle:

Monia zrobiłam wariacje na temat twojego przepisu na tagiatelle z tuną u znajomych. 2 gotują dobrze, ale były nie w stanie. a 3 w ogóle. zamiast suszonych pomidorów dałam kukurdzę i paprykę , slodką i pieprz kajęński( cytrynowego nie było:rolleyes:). PYCHA

wyszłam na eksperta kulinarnego:wiggle:

Edytowane przez monika996

ja tez zakupy poczynilam wg Moni wskazowek,coby zmodzic tagiatelle.

Monia, ale jak nie masz...nic a nic? Cholerka, chyba poprosze o namiar na ta Twoja kosmetyczke. Ja kiedys bylam na pewnym zabiegu w krk, ale nie bylam zadowolona-namiar mialam z netu...nie z polecenia...

Walne se micro...a co...:p

Ola nic a nic ,tylko czerwone. i niestety po złuszczaniu wyszło mi takie załamanie nad wargą , bi śpię natej stronie. ale jest malusieńkie. taka kreseczka. ja ją wczesniej musiałam mięc , ale się sobie tak nie przyglądałam . a teraz przez to ciągłe monitorowanie, zauważyłam:p no jeszcze mam ciut czerwone, świeżynka:wiggle: ni i bez filtra 50 ani rusz:o

Monia, buuuu. Zamkneli to pyszne jedzonko kolo Max-Fliza, wiesz?Bylas tam kiedys? Kupilam dzis lampy-beda korytka czarne, jak u Ciebie.Nie gniewasz sie, ze zgapiam?:hug: Mialy byc czarne oprawy plus biale korytka ale ...:oops: Wpadnij do mnie oblookac.

Monia, kiedys sie wybierzemy razem do tej Twojej kosmetyczki,ok?;)

Monia, buuuu. Zamkneli to pyszne jedzonko kolo Max-Fliza, wiesz?Bylas tam kiedys? Kupilam dzis lampy-beda korytka czarne, jak u Ciebie.Nie gniewasz sie, ze zgapiam?:hug: Mialy byc czarne oprawy plus biale korytka ale ...:oops: Wpadnij do mnie oblookac.

Monia, kiedys sie wybierzemy razem do tej Twojej kosmetyczki,ok?;)

OLA nic a nic się nie obrażę:welcome: cieszę się ,że wam sie podobają:p

a na tym jedzonku koło max Fliza chyba nie byłam:confused: gdzie to???

idę oblookać do ciebie:)