Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

Monika, u Hazeleyes polecałaś Paffoni. Masz je? Są ok? Chodzi mi konkretnie o zestaw natynkowy - deszczownica, słuchawka, bateria termostatyczna. Czy warto brać tego rodzaju firmę (ok. 1500 zł) czy lepiej sprawdzoną. Problem tkwi w tym, że sprawdzone ww kosztują przy deszczownicy od 20cm wzwyż grubo ponad 2 tys. zł.

Lampa bardzo fajna. Też mam je (tego rodzaju z Leroy Merlin) na liście. Cena nieporównywalna do podobnych "designerskich". Te Es-system faktycznie są ciężkie. Jak rozmawiałam z kimś z firmy, to tłumaczyli, że one wszystkie spełniają jakieś warunki przemysłowe (antywybuchowe itp.) i dlatego są dość ciężkie. Z tego względu u nas chyba ich nie zastosujemy niestety.

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

monia zamalowane zostały zacieki. czyli do daszku jest zamalowane na wysokość. i na szerokość do okna z żaluzjami . jest inny odcień, świecący!

a te zacieki były bardziej widoczne niż na zdjeciu i mnie wkurzały. ja jestem bardzo czepialska i musze mieć wszystko takie jak ma być. i w tym mój problem.jeszcze we wtorek przyjdzie moja architektka, żona kuzyna męza. i będziemy radzić.ale sensownie w/g mnie( a to sie nie sprawdziło) będzie odcięcie jeszcze raz pod daszkiem i położenie jeszcze raz tego samego tynku, który został spierniczony zaciekami.

Spirea ta firma tylko robi żaluzje, rolety i markizy.barierek nie.dalej chcesz namiar/?

sensownie w/g mnie( a to sie nie sprawdziło) będzie odcięcie jeszcze raz pod daszkiem i położenie jeszcze raz tego samego tynku, który został spierniczony zaciekami.

Ale przecież dokładany tynk, po takim czasie, też*może się odznaczać. I wyjdzie że dalej będziecie niezadowoleni

monia nie ma wyjścia. na pewno będzie się róznił. ale teraz różni sie nie tylko kolorem , ale też fakturą. na gorze tynk, pod spodem pomalowany tynk.

na pewno nie będziemy zadowoleni:bash: ale wydaje mi się ,że to będzie zawsze ta sama struktura. teraz jest ale farba zawsze inaczej wygląda.

a jakie jest wyjście???

Tak sobie myślę ... jak byłam u Lidki ona pokazywała nam ścianę przemalowywaną (nie podobał jej się kolor po położeniu) i faktycznie była różnica, ale widziałam ją*tylko dlatego że powiedziała i tylko jak się dokładnie przyjrzałam

Na pewno nowy tynk będzie w tym wypadku najlepszym rozwiązaniem, ale z drugiej strony, może to tylko Ty widzisz aż taką różnicę

Monia niestety moj mąż , który nie interesuje się wnetrzarstwem i duperelami - widzi:) i do tego mnie obwinia, bo zacieki były cool.

już nawet się uspokoiłam, ale wczoraj drink na rozładowanie stresu tynkowo-zderzakowego:)

jeszcze Moja Madzia architekt doradzi.i we wtorek zapadnie decyzja.

a juz sielanka była pobudowlana.:)

Mówiłam o porządnej sesji zdjęciowej, no! ;)

i gwarantuję Ci powiesz jeszcze nie raz :p

Ja już się*oswoiłam z tą*okrutną*myślą, że moni nam swojego cudownego domu nigdy nie pokaże.

Po prostu któregoś dnia wezmę flaszkę wina i się*do niej wybiorę, osobiście :p Cóż że nieproszona ;)

I sesję może zrobię ?

i gwaantuję Ci powiesz jeszcze nie raz :p

Ja już się*oswoiłam z tą*okrutną*myślą, że moni nam swojego cudownego domu nigdy nie pokaże.

Po prostu któregoś dnia wezmę flaszkę wina i się*do niej wybiorę, osobiście :p Cóż że nieproszona ;)

I sesję może zrobię ?

z winem zawsze proszona.