Spirea 17.11.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Monika, u Hazeleyes polecałaś Paffoni. Masz je? Są ok? Chodzi mi konkretnie o zestaw natynkowy - deszczownica, słuchawka, bateria termostatyczna. Czy warto brać tego rodzaju firmę (ok. 1500 zł) czy lepiej sprawdzoną. Problem tkwi w tym, że sprawdzone ww kosztują przy deszczownicy od 20cm wzwyż grubo ponad 2 tys. zł. Lampa bardzo fajna. Też mam je (tego rodzaju z Leroy Merlin) na liście. Cena nieporównywalna do podobnych "designerskich". Te Es-system faktycznie są ciężkie. Jak rozmawiałam z kimś z firmy, to tłumaczyli, że one wszystkie spełniają jakieś warunki przemysłowe (antywybuchowe itp.) i dlatego są dość ciężkie. Z tego względu u nas chyba ich nie zastosujemy niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 17.11.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Monia, myślałam własnie o tej wiekszej.Daj mi namiar na te swoje żaluzje. Widziałam je na jednym budynku w Opolu. Chcę w taki sposób zamocować barierki na oknach u góry i szukam własnie firmy, która robi na takich rozwiązaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.11.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 No dobra, a jak to teraz wygląda?Bo z opisu to tak średnio sobie potrafię to wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.11.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 monia zamalowane zostały zacieki. czyli do daszku jest zamalowane na wysokość. i na szerokość do okna z żaluzjami . jest inny odcień, świecący! a te zacieki były bardziej widoczne niż na zdjeciu i mnie wkurzały. ja jestem bardzo czepialska i musze mieć wszystko takie jak ma być. i w tym mój problem.jeszcze we wtorek przyjdzie moja architektka, żona kuzyna męza. i będziemy radzić.ale sensownie w/g mnie( a to sie nie sprawdziło) będzie odcięcie jeszcze raz pod daszkiem i położenie jeszcze raz tego samego tynku, który został spierniczony zaciekami.Spirea ta firma tylko robi żaluzje, rolety i markizy.barierek nie.dalej chcesz namiar/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.11.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 sensownie w/g mnie( a to sie nie sprawdziło) będzie odcięcie jeszcze raz pod daszkiem i położenie jeszcze raz tego samego tynku, który został spierniczony zaciekami. Ale przecież dokładany tynk, po takim czasie, też*może się odznaczać. I wyjdzie że dalej będziecie niezadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 17.11.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 wiesz, mi chodzi o taki sposób mocowania do profili okiennych a nie do elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.11.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 monia nie ma wyjścia. na pewno będzie się róznił. ale teraz różni sie nie tylko kolorem , ale też fakturą. na gorze tynk, pod spodem pomalowany tynk.na pewno nie będziemy zadowoleni:bash: ale wydaje mi się ,że to będzie zawsze ta sama struktura. teraz jest ale farba zawsze inaczej wygląda.a jakie jest wyjście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.11.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 spireażaluzje są montowane do tynku, nie do okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.11.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Tak sobie myślę ... jak byłam u Lidki ona pokazywała nam ścianę przemalowywaną (nie podobał jej się kolor po położeniu) i faktycznie była różnica, ale widziałam ją*tylko dlatego że powiedziała i tylko jak się dokładnie przyjrzałamNa pewno nowy tynk będzie w tym wypadku najlepszym rozwiązaniem, ale z drugiej strony, może to tylko Ty widzisz aż taką różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 17.11.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 wklej więcej zdjęć tego rozwiązania, please. A nie jedno i to nie do końca. Mówiłam o porządnej sesji zdjęciowej, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.11.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Monia niestety moj mąż , który nie interesuje się wnetrzarstwem i duperelami - widzi:) i do tego mnie obwinia, bo zacieki były cool. już nawet się uspokoiłam, ale wczoraj drink na rozładowanie stresu tynkowo-zderzakowego:) jeszcze Moja Madzia architekt doradzi.i we wtorek zapadnie decyzja. a juz sielanka była pobudowlana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.11.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Mówiłam o porządnej sesji zdjęciowej, no! i gwarantuję Ci powiesz jeszcze nie raz Ja już się*oswoiłam z tą*okrutną*myślą, że moni nam swojego cudownego domu nigdy nie pokaże. Po prostu któregoś dnia wezmę flaszkę wina i się*do niej wybiorę, osobiście Cóż że nieproszona I sesję może zrobię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.11.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 wklej więcej zdjęć tego rozwiązania, please. A nie jedno i to nie do końca. Mówiłam o porządnej sesji zdjęciowej, no! po nocy zdjęcia mam robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.11.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 i gwaantuję Ci powiesz jeszcze nie raz Ja już się*oswoiłam z tą*okrutną*myślą, że moni nam swojego cudownego domu nigdy nie pokaże. Po prostu któregoś dnia wezmę flaszkę wina i się*do niej wybiorę, osobiście Cóż że nieproszona I sesję może zrobię ?z winem zawsze proszona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.11.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 z winem zawsze proszona. dobrze że edytowałam przed wysłaniem posta i dopisałam to wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.11.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 po prostu umiesz się znależć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.11.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 po prostu umiesz się znależć umiem się opamiętać zawczasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.11.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 porządna kobita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 17.11.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 po nocy zdjęcia mam robić Wytrzymam do rana. Albo Monię naślę z winem i aparatem. Monia, dasz radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.11.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Albo Monię naślę z winem i aparatem. Monia, dasz radę? Jak tylko K wróci od swoich gniazdek i mi odda auto Wina nie mam, ale to nic, do środka wchodzić nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts