Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dziewczyny bez zdjęć. przód koszmarny . dziś była zrobiona wizja lokalna. będzie zatarty jeszcze raz fragment pod daszkiem:offtopic: tynkiem . podkusiło mnie z tą farbą .nigdy już nie zrobię nic z zaciekami:offtopic: oczywiście jeszcze kłotnia z m. bo jemu nie przeszkadzały.

Monia, a tobie się nie chce czy Ty nie chcesz pokazywać swoich wnętrz?

Bo jak to pierwsze to dziewczyny, napadnijcie na nią błagam z aparatem, do wina się dorzucę.

Lampa u syna super się prezentuje, a on miał coś do powiedzenia przy urządzaniu pokoju?

A ta lampa to mniej wiecej ile?

No i żaluzje zewnętrzne przepiękne.

jestem .piekłam szarlotkę tatrzańską na doła:(

mam nadzieje ,że będzie zjadliwa.:)

e-molku Syn chciał beton, miękka wykładzinę w sypialni, deski w częsci niesypialnianej, duża wanna i okna w dachu:)

a lampa z leroy tam można perełki znależć:)

a co do zdjęć komórkowe, bo karta pamięci nie dotarła, a syn na weekand do Zakopanego pojechał :)

a co do frontu, to nawet jak wjeżdzam do garażu , to się nie patrzę na front:offtopic:

a tatrzanska wyszła kwasna:eek:

ale to jest w niej właśnie super!

Nawet o tym u pasie pisałyśmy :p

W przepisie trzeba dodać 2 łyżki cukru pudru do jabłek (DODAŁAŚ!?)

Ja nie dodaję w ogóle, bo lubię kwaskowe, zresztą do ciasta też*daję połowę tego cukru co w przepisie, bo ja nie lubię mdło słodkich wypieków (wolę bardziej wytrawne)

Moni, a może Ty lubisz szarlotkę taką ... ulepkową, że czuć słodkość tylko? Bo są tacy :yes: