monika996 29.11.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 ola w plastrach:yes: OCZYWIŚCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.11.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Łosoś*wędzony w plastrach Też wrzucam rucolę, a na nią rozrzucam składniki. Bez mieszania. Zreszta ja tego typu sałat nigdy nie mieszam Spróbuj teraz podobnej sałaty, tylko rucola pomidorki suszone papryka grillowana (ta w słoiczku i w oliwie, bez octu) połówki pomidorków cherry mozzarella w kulce piórka cebuli czerwonej sos (no tutaj to już balsamico i olej) pieprz i sól z młynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.11.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Łosoś*wędzony w plastrach Też wrzucam rucolę, a na nią rozrzucam składniki. Bez mieszania. Zreszta ja tego typu sałat nigdy nie mieszam Spróbuj teraz podobnej sałaty, tylko rucola pomidorki suszone papryka grillowana (ta w słoiczku i w oliwie, bez octu) połówki pomidorków cherry mozzarella w kulce piórka cebuli czerwonej sos (no tutaj to już balsamico i olej) pieprz i sól z młynka witaj Monia. no widzisz - chyba intuicyjnie zrobiłam tak jak ty:yes: a tej spróbuję. może jutro albo pojutrze zrobię twoje Curry z makaronem sojowym:yes: zaraz pędze do ciebie zobaczyć co słychać na placu boju:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.11.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 może jutro albo pojutrze zrobię twoje Curry z makaronem sojowym:yes: My właśnie wciągamy Każdy dostał taką*porcję papryczki ostrej że wykręca nam twarze jak w Ringu Ale to lubimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.11.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 witaj Monia Moni, ale kilka postów wcześniej mi odpowiadałaś już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.11.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Moni, ale kilka postów wcześniej mi odpowiadałaś już no to chyba nie dziś coś ty ja dopiero obiad po 18( syn w szkole, m w mieście:yes:) monia zrobiła bym te lustra dla ciebie. jak montrowac od ściany, ale nadal jestem bez karty pamięci. młody jeszcze nie przyniósl. myślałam ,że 2 tygodnie to max. ale się przeliczyłam. niebawem bedzie 4:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.11.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 no to chyba nie dziś coś ty a co to jest??? I co? Kupiłaś balsamico? Monia nie kupiłam balsamico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.11.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 że zapomniałam i musiałam kombinować ta:mad: to dla mnie . żle zrozumiałas. coś ty na cioebie bym się złościła??? a za co ??? za moją sklerozę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.11.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 aleśmy się dogadały napisałaś mi w którymś z kolei poście "witaj monia" ja Ci odpowiedziałam że przecież już*mi wcześniej odpisywałaś (czyli dlaczego akurat witaj w kolejnym) A Ty odpowiedziałaś, że "no to chyba nie dziś" (zrozumiałam, że nie dziś mi odpowiadałaś) I dlatego zacytowałam Ci tekst o balsamico (żeby Ci udowodnić że pisałyśmy już dziś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.11.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 no ale jesteśmy zakręcone. a co z lustrami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.11.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Jutro powiem Zbyszkowi jak ma być i niech mi powie co ma zamiar zrobić, co będzie najłatwiejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.11.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Monia, ta salatke z pomidorkami cherry i mozarella znam i robie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.11.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Monia, ta salatke z pomidorkami cherry i mozarella znam i robie:yes: i z papryką grillowaną i z cebulką*i z balsamico? pytam, bo ja ją kiedyś sobie sama wykombinowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.11.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 tylko bez papryki grillowanej. Ale balsamico do wielu dan dodaje, bo uwielbiam.A przyznam, ze odkryłam całkiem niedawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.11.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 tylko bez papryki grillowanej. Ale balsamico do wielu dan dodaje, bo uwielbiam.A przyznam, ze odkryłam całkiem niedawno. to spróbuj koniecznie z papryką jest pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.11.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 zrobię ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.11.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 zrobię ja też zrób, nie jest tak bardzo kaloryczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.11.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 no bo ja już 2 kg przytyłam po przepisach forumowych:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.11.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 no bo ja już 2 kg przytyłam po przepisach forumowych:yes: no właśnie czytałam Ale Ty jesteś taki suchelec że to nawet wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.11.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 no właśnie czytałam Ale Ty jesteś taki suchelec że to nawet wskazane no nie do końca, góra sucha a dół no mniej suchy - dodam. ale dzinsy bardzo mam dopasowane:D idę jutro na wycisk:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts