Gość monika996 27.02.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 mnie także:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 27.02.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 o, już widzę. Super są. Ciekawa jestem, jak się będą prezentowały w pełnej krasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 28.02.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 jak okno. mi chodziło o to, żeby już nie mieszać w elewacji. miałam takie drzwi są ok. przyzwyczaiłam się. od środka będą żaluzje takie jak na oknach w calym domu. chciałam w kolorze okien. ale kurz na prawie czarnym. więc będą zwykłe aluminiowe. żadnych zasłon ani firanek. dziś w domu wylewek ciąg dalszy . jest tak zimno, za zimno i z piachem weszli do garażu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.03.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 koniec wylewek. sypialnie ściana betonowa u dziecka się robi..zwiezione płytki do gornych łazienek.Drzwi wewnętrzne ciąg dalszy poszukiwań . nić ciekawego nie ma na razie Porta Nova w orzechu 4 i czarne szklane do salonu.podoba się mi kolor dąb Milano 5 , ale znów wzór drzwi w tym kolorze mniej:( mamy drzwi dużo ,więć opłaca nam się trochę pomarudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.03.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 No tempo macie imponujące.U mnie ruszyły tynki.Zaintrygowała mnie ta ściana betonowa (w pokoju dziecięcym czy w sypialni?). Robisz płyty czy malujesz farbą ze strukturą betonu?A drzwi z Pol-Skone oglądałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.03.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 w pokoju u mojego syna . jak się nam spodoba zrobimy w salonie.płyty betonowe do montowania na ścianiedrzwi zaraz obejrzę na internecie:yes: dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.03.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 To zobacz sobie jeszcze tutaj:http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12760855&p=3&p=0Ja najprawdopodobniej będę brała od nich białe z Pol-Skone, ale mają też innych producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.03.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 dzięki. muszę zobaczyć na żywo te Invado. problem tylko jest z pomiarem . musieliby montować na gotowo , pod pomiar z innej firmy( sprzedające te same drzwi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.03.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 monika, podziwiam za tempo, jakiś rekord pobijesz, nieźle! widać, że masz wprawę a drzwi wewn za zamówienie u stolarza dużo droższe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.03.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 gotowe tańsze i wydaje mi się porządniejsze. mój stolarz niestety nie ma maszyn do robienia drzwi.w poniedziałek przychodzi Pan z furmy robiącej drzwi. tak na prawde to nie wiem jakie . w całym domu chciałabym jednakowe. ale się nie da . bo podloge mam w dębie , a w okleinie dębowej nie podobają mi się.więc wymyśliłam,ze w salonie , gdzie będą stykąc się z dębową podłogą dam czarne szklane lakierowane we framugach dębowych. na parterze flizy czarno grafitowe i tam drzwi jest 4.na wejściu , więc muszą być ładne , stopnie schodów dębowe. więc drzwi jakie? podoba mi się orzech amerykański ze slojami w poprzek. albo może jakieś szare? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.03.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 nie wiem, gdybym miała sama decydować, to wyszedł by mi w domu mega bałagan, dlatego mam architekta...ja na pewno robię na zamówienie, wcale nie musi być drożej, a masz co chcesz, tylko stolarz musi się specjalizować w drzwiach.podsyłam CI jeszcze firmę z Twoich okolic, podobno robią fajne rzeczy: http://www.interior.katowice.pl/a tak w ogóle, to pokaż jakieś foty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.03.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 wejdę w poniedziałek do środka i coś porobię . wylewki schną i do niedzieli nie da się wejść. ja sama muszę zadecydować. Osobiście chciałabym orzech amerykański. ale co firma to inny odcień i rysunek słojów. musze dotrzeć do Dlh w Krakowie. orzech ma jasne paski w srodku. Anula co ty masz za fornir w holu na drzwiach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.03.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 dąb będzie prawdopodobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.03.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 anula na twojej wizualizacji kolor twoich drzwi schodów jest fajniejszy niz dąb. a za schodami masz inny kolor, taki jak podłog w salonie. co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.03.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 monika, te kolory są jeszcze do doprecyzowania, czekalismy na wybór podłogi, teraz dopiero będziemy dobierać drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.03.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 ok to czekam na rozwój sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.03.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 ja teraz myślę o dębie barwionym na szaro, chyba,że znajdę orzech podchodzacy odcieniem pod dąb:( u producentow czeka sie na drzwi do 6 tyg. a u indywidualnego producenta stolarza znaczy okolo 2 tygodni. wiec mam czas do końca kwietnia planujemy sie wprowadzić. tzn . prawie wszystko gotowe. Ogród zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 04.03.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 zazdroszczę Ci Moniko zaawansowania prac. Też czekam na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.03.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 juz nie mogę się doczekać przeprowadzki, zresztą cała moja rodzina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 10.03.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 no coż dalej bez zdjęć. ale my pędzimy z górki. robimy flizy.Lazienka przy sypilani prawie gotowa. Czarne ściany płytki. w prysznicu 2 pasy z czarnych płytek a,la mozaika z lusterek . podłoga ruda z metalizowanych przecieranych fliz. planujemy do tego szklana tafla przy prysznicu. białe wc i bidet. rudo-złota szafka pod umywalki z lakierowanych frontów i rude miski umywalki w kolorze szafki. nad szafkami lustro. srebne baterie. czarne kinkiety( do przemyślenia miały być kulki coś jak sławne kulki lampy w nazwie eye) może dam czarne kryształki.łazienka dla gości podłoga czarna z pyłem srenym. ściany czarny lacobel, czarne wc i czarna podwieszana umywalka. sufit czarny z lampą z białych kryształow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts