monsanbia 29.11.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 no nie do końca, góra sucha a dół no mniej suchy - dodam. ale dzinsy bardzo mam dopasowane:D idę jutro na wycisk:yes: też*się wezmę za siebie ... mówię tak od lat tak mówię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.11.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 no nie do końca, góra sucha a dół no mniej suchy - dodam. ale dzinsy bardzo mam dopasowane:D idę jutro na wycisk:yes: To może i ja jutro pójdę na ten wycisk w końcu:mad: Błagam, zmotywuj mnie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.11.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 To może i ja jutro pójdę na ten wycisk w końcu:mad: Błagam, zmotywuj mnie:lol: O tak! Następna sucha, której to potrzebne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 30.11.2011 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 O tak! Następna sucha, której to potrzebne! Monia, to mnie nie zmotywowało:rotfl: Przez ciebie teraz nie pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.11.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 a ja własnie się zbieram;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.12.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 hej mam już swoją sygnaturę dzięki Salik;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 03.12.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Brawo dla tej Pani, Salik może jak Ci tak dobrze idzie informatyzacja moni to weź ja jakoś namow, naucz foty porządne tu wklejac, bo my babeczki wpływ marny na nią mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Ufffff przeleciałam cały wątek....UUUUUFFFFF Powiem... ze dom z tych maleńkich zdjęć mnie powala... choć ja ani szarości, ani ciemnych kolorów u siebie nie widzę... Ale zawsze lubię popatrzeć...Pokój kąpielowy boski.... łazienki syna i Wasza też... Sypialnia bardzo przypomina mi te z wizualek i Efilo... też bardzo ładna. No to my raczej wiekiem podobne... choć i ja mam starsze dziecko i jestem nooo jakby to powiedzieć nieco starsza... A kosmetyczki omijam wielkim łóżkiem jak jedna i druga taka kuku mi zrobiła... Ojjj nieee.... Na wycisk nie chodzę, bo jest mi nie po drodze.... No i powiem, że Ty powinnaś do dziecięcych sklepów zaglądać a nie po damskich... Tylko po co Ci ten fitness... z ości na niteczki chcesz się przerobić... Nie wiem czy masz może jeszcze swój dziennik... chętnie bym pooglądała... ps. Nooo i kuchnia też super. A jaki jest w użytkowaniu szczotkowany granit? nie jest za ostry, można go normalnie zetrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.12.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 arnika chyba wiekiem tak samo, dziecko moje za pół roku 18!!!! boże jak ten czas leci:pcieszę , się ,że dotarłas. niestety jak się doczytałaś , albo chyba przeoczyłaś mistrzynią fotografii i fanką imageschocka nie jestem:lol2:Granit szczotkowany w ogóle ostry nie jest, a w czyszczeniu bardzo pracochłonny, wszystko na nim widać. jak bym wybierała jeszcze raz to wybrałbym normalny polerowany:a ćwiczę 2x czasami 3x wtygodniu dla zdrowia psychicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Ja tam też za bystra w tych fotkach nie jestem... ale jak zrzucisz z aparatu na kompa w programie Picassa ( darmowy do ściągnięcia z neta) to najeżdżasz mysz na zdjęcie klikasz - wyświetlasz go, na dole masz ikonkę z dużą zieloną strzałką z napisem prześlij, klikasz.jeszcze raz na dole polecenie prześlij, przesyłasz... ładuje się i masz wyświetlony napis Wyślij on line. Klikasz wyślij... jak wywieli Ci się całe zdjęcie to najeżdżasz na niego myszą i prawym przyciskiem myszy klikasz... wyświetlają się komendy../. 3 od góry kopiuj adres obrazka... kopiujesz... I w takie coś .... zamiast kropek wklejasz zdjęcie. Ot wszystko... Wiem na początku skomplikowane... Wiekiem niestety nie tak samo... ja tak jak Rasia, Neferka... ale za to jak cudny to wiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.12.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 ] imageschocka nie jestem:lol2: szok .... shock Moni, buzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 03.12.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Moni, buzi No ładnie, ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.12.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ja tam też za bystra w tych fotkach nie jestem... ale jak zrzucisz z aparatu na kompa w programie Picassa ( darmowy do ściągnięcia z neta) to najeżdżasz mysz na zdjęcie klikasz - wyświetlasz go, na dole masz ikonkę z dużą zieloną strzałką z napisem prześlij, klikasz.jeszcze raz na dole polecenie prześlij, przesyłasz... ładuje się i masz wyświetlony napis Wyślij on line. Klikasz wyślij... jak wywieli Ci się całe zdjęcie to najeżdżasz na niego myszą i prawym przyciskiem myszy klikasz... wyświetlają się komendy../. 3 od góry kopiuj adres obrazka... kopiujesz... I w takie coś .... zamiast kropek wklejasz zdjęcie. Ot wszystko... Wiem na początku skomplikowane... Wiekiem niestety nie tak samo... ja tak jak Rasia, Neferka... ale za to jak cudny to wiek ja już niebawem:lol2: ale co tam wydaje mi się ,że mam co najwięcej 34 szok .... shock Moni, buzi Monia nie naśmiewaj się małolacie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.12.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 czyli jak 34 to jeszcze małolata:lol: cze Moniczka, miłej niedzieli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.12.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Pasiulka...chyba to o rozmiar chodzi... Z moim się nie ujawniam... bo babcią już musiałabym być..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.12.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Pasiulka...chyba to o rozmiar chodzi... Z moim się nie ujawniam... bo babcią już musiałabym być.....no tak o rozmiar:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.12.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 no tak o rozmiar:lol2: też mi pasuje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.12.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 A ja kompleksy zaczynam mieć... Monia czy to u Ciebie czytałam że masz jakiś ekspres a teściowa miele... , i też woli Twój ? Jak tak to jaki masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.12.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 mam siemens:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.12.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Monia, badzmy w kontakcie sms-owym co do jutra, dobrze? Mały mi przychorował i jestem na bakier z fm:( Jutro mam p. Darka ok 13.00 (przesunąl na pozniej) a potem jeszcze trzech innych fachowców, wiec w galerii bede pewnie ok 16.00 a bede musiala spadac przed 17.30- troche mało czasu...ale mam nadzieje, ze Cie to nie zniecheci....moze zrobie sobie wagary i wtedy przedłuzymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts