Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie Ola jestem. pojawiam się u Ciebie, Moni , Pasie , ani. ale u nas mało sie dzieje w sensie remontowo-wnetrzalskim. choinka może będzie dopiero pod koniec tygodnia.:) to sie będzie działo. teraz obejrzałam - Jedz, modl się i kochaj z Julią roberts:) może być.śliczne pejzaże:) a święta... no cóż w ogóle jako0ś ich nie czuję w tym roku:offtopic: ciężko będzie sie zebrać i coś do jedzenia przygotować

a ćwiczenia to tylko 3 razy rano:) następny trening w środę odpuszczam, ide w czwartek i piątek

Monia, mało sie dzieje, bo juz wszystko masz na tip-top:yes: czy cos jeszcze planujesz?

Jedz, módl sie i kochaj-na którym kanale?Czytałam ksiązke a filmu nie oglądałam...bu.

Co do aerobiku-jak sie przeprowadzimy, bede z Małym w domku (tzn On do przedszkola na kilka godzinek) ale -wiesz, w jakim systemie teraz pracuję i gdy bedziemy bez pomocy Babć, nie bedzie to dalej mozliwe-wiec mam plan, ze sie wyaerobikuje po wszystkie czasy wtedy i wrócę do nauki włoskiego, bo po wakacjach przerwałam.Moze nie bedzie tak zle:)

na hbo comedy. Ola ty masz aerobic z malym;) planuję barierki na schodach. mam tylko szyby na pietrze na końcu biegu i na antresoli. ale dzis stwierdziliśmy,że jednak cos trzeba zamontować,żeby nie gwizdnącć 2 piętra na dół;) niestety schody są ażurowe i nie da się szkła przymocować.szkoda. po nowym roku coś na pewno wymyślimy. Boję się o syna i siebie, rano , jak jestesmy zaspani;)

hbo comedy u nas niet:no:

a Ty chyba tych schodów nie pokazywałas,prawda?czy sie myle?Masz jakies inspirację-to wklej fotkę,plosieeee.

Matko, jak ta wykonczeniówka wykancza-wiesz, ze zamówilam zestaw prysznicowy i oglądam teraz inne i sobie głowe nabijam?M sie ze mnie smieje, ze po co oglądam, jak juz zamówiona.Tez tak miałas?:D

A ja myślałam, że moja rodzina ma rację mówiąc, że jestem nienormalna, bo oglądam (znowu) łazienki, chociaż dopiero co skończyliśmy (prawie) remont. A co gorsze moja przestaje mi się podobać i już bym ją zmieniała.

Ale widzę, że to chyba taka kobieca przypadłość :)

dokładnie - ja tez jeszcze wszystkiego nie pokończyłam a już bym zmieniała:p

a co do świąt - ja zupełne ich nie czuje, nawet nie chce mi się ze strychu ozdób ściągać i domu przybierać, w zeszłym roku to był szał bo przeprowadziliśmy się w grudniu...

małża muszę zmobilizować żeby w wekeend choinkę kupił:rolleyes:

ja choinkę już kupiłam. ale świąt tak jak ty Aga w ogóle nie czuję . też jeszcze nie ściągłam ozdób ze strychu:o

co jest bardziej wiosna ,niż zima:lol2: nawet nie mam jeszcze prezentów:sick:

Aga my jednak takie same:lol2:

ja też:sick: ani pomysłów i nie chce mi się wymyślać - już bym chciała styczeń:rolleyes: