MagdaZZZ 10.12.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 (edytowane) Kochana ty moja - przegapiłabym takie wydarzenie:o Wszystkiego naj, naj, naj:hug: Ee to ty strzelczyk - dlatego taka fajna babka jesteś Edytowane 10 Grudnia 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.12.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Taaaak strzelce sa baaardzo fajne:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.12.2011 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Ty pasie też??? To kiedy tobie sto lat śpiewamy??? (tylko nie mów, że też przegapiłam;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.12.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Ty pasie też??? To kiedy tobie sto lat śpiewamy??? (tylko nie mów, że też przegapiłam) uhu:yes: 1-go były:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.12.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Taaaak strzelce sa baaardzo fajne:lol: właśnie wróciliśmy z imprezy zorganizowanej dla mnie przez przyjaciół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.12.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 To pewnie działo sie,oj działo,co? Czyli jednak urodziny moga byc fajne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 11.12.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Witaj! Wszystkiego najlepszego z okazji nastych urodzin! Zapisuję się do podglądania i podczytywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.12.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 To pewnie działo sie,oj działo,co? Czyli jednak urodziny moga byc fajne:yes::wave:było fajnie Rocia witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.12.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Monia, ja jak zwykle wszędzie spóźniona:oops:, ale spieszę z życzeniami: Wszystkiego najlepszego Kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.12.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Monia, ja jak zwykle wszędzie spóźniona:oops:, ale spieszę z życzeniami: Wszystkiego najlepszego Kochana!dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.12.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Monia, sie stesknilam-gdzie Ty sie podziewasz? No chyba cwiczenia az tak nie pochłaniaja,co? Czy moze przygotowania do Świąt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.12.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 nie Ola jestem. pojawiam się u Ciebie, Moni , Pasie , ani. ale u nas mało sie dzieje w sensie remontowo-wnetrzalskim. choinka może będzie dopiero pod koniec tygodnia. to sie będzie działo. teraz obejrzałam - Jedz, modl się i kochaj z Julią roberts:) może być.śliczne pejzaże:) a święta... no cóż w ogóle jako0ś ich nie czuję w tym roku:offtopic: ciężko będzie sie zebrać i coś do jedzenia przygotować a ćwiczenia to tylko 3 razy rano:) następny trening w środę odpuszczam, ide w czwartek i piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.12.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Monia, mało sie dzieje, bo juz wszystko masz na tip-top:yes: czy cos jeszcze planujesz?Jedz, módl sie i kochaj-na którym kanale?Czytałam ksiązke a filmu nie oglądałam...bu.Co do aerobiku-jak sie przeprowadzimy, bede z Małym w domku (tzn On do przedszkola na kilka godzinek) ale -wiesz, w jakim systemie teraz pracuję i gdy bedziemy bez pomocy Babć, nie bedzie to dalej mozliwe-wiec mam plan, ze sie wyaerobikuje po wszystkie czasy wtedy i wrócę do nauki włoskiego, bo po wakacjach przerwałam.Moze nie bedzie tak zle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.12.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 na hbo comedy. Ola ty masz aerobic z malym;) planuję barierki na schodach. mam tylko szyby na pietrze na końcu biegu i na antresoli. ale dzis stwierdziliśmy,że jednak cos trzeba zamontować,żeby nie gwizdnącć 2 piętra na dół niestety schody są ażurowe i nie da się szkła przymocować.szkoda. po nowym roku coś na pewno wymyślimy. Boję się o syna i siebie, rano , jak jestesmy zaspani;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.12.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 hbo comedy u nas niet:no: a Ty chyba tych schodów nie pokazywałas,prawda?czy sie myle?Masz jakies inspirację-to wklej fotkę,plosieeee. Matko, jak ta wykonczeniówka wykancza-wiesz, ze zamówilam zestaw prysznicowy i oglądam teraz inne i sobie głowe nabijam?M sie ze mnie smieje, ze po co oglądam, jak juz zamówiona.Tez tak miałas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.12.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 na początku. a potem to już odpuściłam. choć teraz żałuję niektórych decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 14.12.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 A ja myślałam, że moja rodzina ma rację mówiąc, że jestem nienormalna, bo oglądam (znowu) łazienki, chociaż dopiero co skończyliśmy (prawie) remont. A co gorsze moja przestaje mi się podobać i już bym ją zmieniała. Ale widzę, że to chyba taka kobieca przypadłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.12.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 dokładnie - ja tez jeszcze wszystkiego nie pokończyłam a już bym zmieniała:p a co do świąt - ja zupełne ich nie czuje, nawet nie chce mi się ze strychu ozdób ściągać i domu przybierać, w zeszłym roku to był szał bo przeprowadziliśmy się w grudniu... małża muszę zmobilizować żeby w wekeend choinkę kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.12.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 ja choinkę już kupiłam. ale świąt tak jak ty Aga w ogóle nie czuję . też jeszcze nie ściągłam ozdób ze strychu:oco jest bardziej wiosna ,niż zima:lol2: nawet nie mam jeszcze prezentów:sick:Aga my jednak takie same:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.12.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 ja choinkę już kupiłam. ale świąt tak jak ty Aga w ogóle nie czuję . też jeszcze nie ściągłam ozdób ze strychu:o co jest bardziej wiosna ,niż zima:lol2: nawet nie mam jeszcze prezentów Aga my jednak takie same:lol2: ja też ani pomysłów i nie chce mi się wymyślać - już bym chciała styczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts