monika996 14.12.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 a ja przynajmniej marzec:sick: jutro wleze na strych , pogrzebie i w piatek wezme sie do roboty:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.12.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 a ja przynajmniej marzec:sick: jutro wleze na strych , pogrzebie i w piatek wezme sie do roboty:p a ja jestem uziemniona bo Zu mi się rozchorowała:( prezenty będę kupowała jak zwykle na ostatnią chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.12.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 A może by tak kurczaki ze strychu znieść a nie bombki????ja też jakoś bardzo do tyłu jestem.. oj nawet bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.12.2011 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 wiecie co - ja też tak mam:roll: Jakoś nie mogę tych świąt ogarnąć... latam po sklepach i nic nie mogę znaleźć - nie mam żadnych prezentów:bash: nic nie zaczęłam jeszcze przygotowywać... (a wigilia u nas)... no jakoś tego nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.12.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 a ja jestem uziemniona bo Zu mi się rozchorowała:( prezenty będę kupowała jak zwykle na ostatnią chwilęnie tylko ty A może by tak kurczaki ze strychu znieść a nie bombki???? ja też jakoś bardzo do tyłu jestem.. oj nawet bardzo...ty następna??? wiecie co - ja też tak mam:roll: Jakoś nie mogę tych świąt ogarnąć... latam po sklepach i nic nie mogę znaleźć - nie mam żadnych prezentów:bash: nic nie zaczęłam jeszcze przygotowywać... (a wigilia u nas)... no jakoś tego nie widzę t ty też Magad???sama robisz kolację wigilijną??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.12.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Monia... u mnie już któryś rok wigilia.... i święta... Lubię to, ale jestem zmęczona... Nic tylko siedzę w domu..., a święta z harówką mi się kojarzą i stosem garów....... A pogoda nie nastraja mnie do Bożego Narodzenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.12.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 u nas dziś takie słońce, że chyba się za mycie okien zabiorę - i tak ruszyć się z domu nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.12.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 aga a ty jesteś po zabiegu?u mnie jutro zaplanowane jest mycie okien. dziewczyna będzie myła. u mnie jest strasznie dużo okien:confused: samej mi się nie chce i jeszcze żaluzje wewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.12.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 ja już doszłam do siebie po jednym a kolejny dopiero po nowym roku - siedzę bo Zu zachorowała i z nudów w salonie umyłam super krzesło i super są Twoje drzwi weź załóż jakąś galerię bo świetne masz wnętrza:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.12.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Pasie widzisz jakie robię zdjęcia:lol2: żadna galeria nie wchodzi w rachubę . mogę tylko tak okazjonalnie coś pstryknąć A ty się oszczędzaj -okna poczekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) t ty też Magad???sama robisz kolację wigilijną??? No nie tak sama - część z teściową... część mamunia przywiezie:rolleyes: Ale jakoś się zorganizować nie mogę... za wcześnie mi się wydaje na zakupy, a potem pewnie będzie wszystko na ostatnią chwilę i w nerwowej atmosferze:sick: u nas dziś takie słońce, że chyba się za mycie okien zabiorę - i tak ruszyć się z domu nie mogę aga a ty jesteś po zabiegu? u mnie jutro zaplanowane jest mycie okien. dziewczyna będzie myła. u mnie jest strasznie dużo okien:confused: samej mi się nie chce i jeszcze żaluzje wewnętrzne a u mnie mycie było wczoraj:wiggle: - nawet nie poczułam a efekty rewelacja:rotfl: I światełka w końcu powiesiłam:wiggle: Monia, od kogo w prezencie cajberszota sobie zamówiłas??? Tylko nie mów, że od nikogo:mad: :lol2: Na tyle, na ile mogę wyczytać z tych "zdjęć" - fajne krzesło i fajne poinesencje;) Edytowane 15 Grudnia 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.12.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Monia, od kogo w prezencie cajberszota sobie zamówiłas??? Tylko nie mów, że od nikogo:mad: Magda a co to ?a poinsencje zawsze u nas są jeszcze do tego czerwone- taka tradycja u mnie okna dziś, i może choinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.12.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Ja już też nam gwiazdę w ... łazience Okna pomyłam ... w połowie listopada jak cieplutko było, ale zostały mi 3 w sypialniach , na strychu i łazienka... Ostatnio pucowałam u babci i limit na okna wyczerpałam... Aaaaaa choinka powiadasz.... to teraz święta z choinką czy kurczakiem .... ??? Cały czas się zastanawiam jaki karton ze strychu przynieść.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.12.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 A Magdzie chyba chodzi o aparat foto... ale jak już masz zamawiać to lustrzankę cyfrową... ogłupiacza nie kupuj... szkoda kasy.. no chyba, ze ma być na szybko i zawsze w torebce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.12.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Monia, uwielbiam Twoje wnetrza (chociaz nam je tak ...dozujesz;)) ,bardzo podoba mi sie Twój hol (chociaz widze go, jak przez mgłe...) ale Ciebie - kocham po prostu:rotfl: Monia, od kogo w prezencie cajberszota sobie zamówiłas??? Tylko nie mów, że od nikogo:mad: Magda a co to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.12.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Ja już też nam gwiazdę w ... łazience Okna pomyłam ... w połowie listopada jak cieplutko było, ale zostały mi 3 w sypialniach , na strychu i łazienka... Ostatnio pucowałam u babci i limit na okna wyczerpałam... Aaaaaa choinka powiadasz.... to teraz święta z choinką czy kurczakiem .... ??? Cały czas się zastanawiam jaki karton ze strychu przynieść.... Arnika zróbmy z choinką/ A Magdzie chyba chodzi o aparat foto... ale jak już masz zamawiać to lustrzankę cyfrową... ogłupiacza nie kupuj... szkoda kasy.. no chyba, ze ma być na szybko i zawsze w torebce... mam lustrzankę, ale nie poręczna. dziś się poprawię i może zrobię wyrazniejsze, bo juz karta pamięci dotarła Monia, uwielbiam Twoje wnetrza (chociaz nam je tak ...dozujesz;)) ,bardzo podoba mi sie Twój hol (chociaz widze go, jak przez mgłe...) ale Ciebie - kocham po prostu:rotfl: ja Ola ciebie też dziś zrobię lustrzanką A okna się myją. mam 2 wysoko nieotwieralne plus te żaluzje fasadowe. ich nie myję w zimę, bo boję się ,że te żaluzje się pogną, jest za zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.12.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Monia,w takim razie nie mogę sie doczekać ja może też dziś cos wrzucę... Monia, masakra z ta elewacja:eek: Może to kwestia nie samego tynku a połozenia? Kurcze, nie wiem, co o tym myslec.A te zacieki tylko w jednym miejscu sie robia? My zamówiliśmy Greinplast silikonowy-zobaczymy jak sie sprawdzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.12.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Mam nadzieje w takim razie, ze fachowcy cos zaradza:hug: Choinka ubrana? EDIT: Fotki!!!!! Nooooo, teraz to Twoje wnetrza robią podwójne wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.12.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 są fotki suuuuuper fotki i tak każde pomieszczenie poproszę bo jest co oglądać:yes: brrrrrr u nas leje i chyba mi też drink tylko pozostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.12.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 my nawet jeszcze nie kupiliśmy, małża jeszcze nie ma i on codziennie tak wraca:rolleyes: jutro imprezka - może w niedzielę się uda... o fotce nie zapomnij:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts