Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ja jestem uziemniona bo Zu mi się rozchorowała:( prezenty będę kupowała jak zwykle na ostatnią chwilę:mad:
nie tylko ty

A może by tak kurczaki ze strychu znieść a nie bombki????

ja też jakoś bardzo do tyłu jestem.. oj nawet bardzo...

ty następna???

wiecie co - ja też tak mam:roll: Jakoś nie mogę tych świąt ogarnąć... latam po sklepach i nic nie mogę znaleźć - nie mam żadnych prezentów:bash: nic nie zaczęłam jeszcze przygotowywać... (a wigilia u nas)... no jakoś tego nie widzę:roll:
t ty też Magad???sama robisz kolację wigilijną???

t ty też Magad???sama robisz kolację wigilijną???

No nie tak sama - część z teściową... część mamunia przywiezie:rolleyes: Ale jakoś się zorganizować nie mogę... za wcześnie mi się wydaje na zakupy, a potem pewnie będzie wszystko na ostatnią chwilę i w nerwowej atmosferze:sick:

u nas dziś takie słońce, że chyba się za mycie okien zabiorę - i tak ruszyć się z domu nie mogę:rolleyes:

aga a ty jesteś po zabiegu?

u mnie jutro zaplanowane jest mycie okien. dziewczyna będzie myła. u mnie jest strasznie dużo okien:confused: samej mi się nie chce i jeszcze żaluzje wewnętrzne

a u mnie mycie było wczoraj:wiggle: - nawet nie poczułam a efekty rewelacja:rotfl:

I światełka w końcu powiesiłam:wiggle:

Monia, od kogo w prezencie cajberszota sobie zamówiłas??? Tylko nie mów, że od nikogo:mad:

:lol2::lol2::lol2: Na tyle, na ile mogę wyczytać z tych "zdjęć" - fajne krzesło i fajne poinesencje;)

Edytowane przez MagdaZZZ

Ja już też nam gwiazdę w ... łazience ;)

Okna pomyłam ... w połowie listopada jak cieplutko było, ale zostały mi 3 w sypialniach , na strychu i łazienka... Ostatnio pucowałam u babci i limit na okna wyczerpałam...

Aaaaaa choinka powiadasz.... to teraz święta z choinką czy kurczakiem .... ???

Cały czas się zastanawiam jaki karton ze strychu przynieść....

Monia, uwielbiam Twoje wnetrza (chociaz nam je tak ...dozujesz;)) ,bardzo podoba mi sie Twój hol (chociaz widze go, jak przez mgłe...)

ale Ciebie - kocham po prostu:rotfl:

Monia, od kogo w prezencie cajberszota sobie zamówiłas??? Tylko nie mów, że od nikogo:mad:

Magda a co to ?

Ja już też nam gwiazdę w ... łazience ;)

Okna pomyłam ... w połowie listopada jak cieplutko było, ale zostały mi 3 w sypialniach , na strychu i łazienka... Ostatnio pucowałam u babci i limit na okna wyczerpałam...

Aaaaaa choinka powiadasz.... to teraz święta z choinką czy kurczakiem .... ???

Cały czas się zastanawiam jaki karton ze strychu przynieść....

Arnika zróbmy z choinką/

A Magdzie chyba chodzi o aparat foto... ale jak już masz zamawiać to lustrzankę cyfrową... ogłupiacza nie kupuj... szkoda kasy.. no chyba, ze ma być na szybko i zawsze w torebce...
mam lustrzankę, ale nie poręczna. dziś się poprawię i może zrobię wyrazniejsze, bo juz karta pamięci dotarła

Monia, uwielbiam Twoje wnetrza (chociaz nam je tak ...dozujesz;)) ,bardzo podoba mi sie Twój hol (chociaz widze go, jak przez mgłe...)

ale Ciebie - kocham po prostu:rotfl:

ja Ola ciebie też:wiggle: dziś zrobię lustrzanką:rolleyes:

A okna się myją. mam 2 wysoko nieotwieralne plus te żaluzje fasadowe. ich nie myję w zimę, bo boję się ,że te żaluzje się pogną, jest za zimno

Monia,w takim razie nie mogę sie doczekać:popcorn: ja może też dziś cos wrzucę...;) Monia, masakra z ta elewacja:eek: Może to kwestia nie samego tynku a połozenia? Kurcze, nie wiem, co o tym myslec.A te zacieki tylko w jednym miejscu sie robia? My zamówiliśmy Greinplast silikonowy-zobaczymy jak sie sprawdzi...